רק עכשיו נפל לך האסימון שיש לי
בעיות בראש?

(בהקשר ל "גיכי גיכי צחוק של פסיכי"). "בכל מקרה סתרת את עצמך אם זה עם או בלי סרקזם." לא סתרתי את עצמי, אתה פשוט לא הבנת את הסארקאזם - ראה הגדרה במילון הקרוב ביותר

, הנה, בגלל שאני כה נחמד, אני אתן קישור

: http://dictionary.reference.com/search?r=8&q=sarcasm אם אתה עדיין חושב שיש סתירה בדברי, הדגם זאת על ידי הבאת שני ציטוטים אשר סותרים אחד את השני, אבל בבקשה, כל ציטוט אם סימני ציטוט (") ובשורה חדשה, ולא הכל אחד על השני כמו כרגע, קצת קשה לקרוא את זה

. "קודם כל, מה הקשר?!?!" הקשר הוא שזה שהרבה אנשים מאמינים בתנ"ך לא מוכיחה שום דבר, בדיוק כמו שהרבה מיסטיקנים מרוויחים הרבה כסף, לא מוכיחה שיש להם יכולות אמיתיות

- זה כמו להגיד שכל מגדת עתידות יודעת מה היא מדברת בגלל שיש לה לקוחות - לא ממש נכון - אה?

. "והתשובה לא משנה את העובדה שהם עדיין עושים הרבה כסף " והעובדה שהם עושים הרבה כסף לא משנה את זה שזה עדיין לא מוכיח שיש להם יכולות

. "למאג אוטנטי יש ידע ויכולת בכל התחומים הרלוונטים , כן מאיפה הבאתי את זה? מהנסיון ומהמחקר שלי על מאגיה" הנסיון שלך, והידע שלך, הם לא משהו שיכול להוכיח הגדרה כזאת - זה סה"כ מה שאתה חושב, ולאף אחד לא אכפת מזה

- לא ברמה גלובאלית, אלא אם כן יש לך מקורות להביא שתומכים בהגדרה שלך, אשר יש להם משקל

, אבל הנה מה, בוא נלך למילון, מה זה אומר שם: magician n 1: someone who performs magic tricks to amuse an audience [syn: prestidigitator, conjurer, conjuror, illusionist] 2: one who practices magic or sorcery [syn: sorcerer, wizard, necromancer] ההגדרה הראשונה קשורה לאלו שעושים טריקים, השניה לנושא שלנו - מה זה אומר? One who practices magic or sorcery - עכשיו, אני מסכים שמילון רגיל יכול להיות לא המקום הכי טוב, אבל זה עדיף על הגדרה שלך שהיא ממש סובייקטיבית ולא תופשת בכלל

. ידע ויכולות בכל מגזר? כן אה, כמו לנסות להשיג PH.D בכל דבר אפשרי

למה לא?

. מגזרים מאגיים בהתחלה יכול להיות דומים בחלקים, אבל כמה שאתה מתקדם - אתה חייב לבחור במה בדיוק תתקדם, או שאתה לא תהיה מקצוען במשהו אחד, ותהיה סתם אחד שיודע קצת מהכול... לא שיש משהו רע בזה...