שאלה שעלתה במוחי

שאלה שעלתה במוחי

נכון שיש במאגיה כוח. הרבה. מאוד. והמאגיה יכולה לעשות לאדם דברים טובים, כפי שהיא יכולה לעשות דברים רעים. אבל תמיד אלה דברים לא ממש מוחשיים. אני מתכוונת, מזל. או אהבה. או משהו יותר נפשי או קשור למזג האויר, לבריאות וכו. אבל האם אפשר בעזרת מאגיה לעשות משהו שהוא יותר פיזי מבחינת גוף האדם? אני נותנת דוגמה קיצונית- לדוגמה אדם שהיה בתאונה ונשאר נכה. כלומר, חוט השדרה שלו ניזוק לצמיתות. האם ניתן לעזור לו ולהחזיר לו את יכולת התחושה בעזרת המאגיה? או למשל, אדם שאיבריו בגוף הושחתו [בגלל סיבות כאלה ואחרות]. האם ניתן להחזיר אותו לקדמותו? [למשל אדם שנכווה קשות ונשארו לו צלקות מזה]

gwizard

New member
תשובה

מאגיה לא יכולה לפעול נגד כוחות הטבע כי היא חלק מהם. אדם עם עמוד שדרה ניזוק לא יוכל פתאום להבריא. הוא כן יוכל להרגיש טוב יותר ובעזרת מאגיה ניתן לסלק את הכאב שלו. אדם בעל צלקות לא יוכל להעלים אותן, אך אפשר לעשות כישוף כלמור כדי שהוא יראה כאילו אין לו אותם. למרות כל מה שאמרתי, כן ניתן לעשות השפעות פיסיות בעזרת מאגיה. לדוגמה, בעזרת טכניקה מסויימת ניתן ליצור סכין אנרגטית ולחתוך איתה. התוצאה מאוד מוחשית ומאוד לא נעימה. הערה קטנה: מאגיה לא עושה שום דבר. האדם המשתמש בה הוא הגורם.

תודה על התשובה

...אבל...אני לא מבינה. למה אתה מתכוון שהאדם לא יוכל להעלים את הצלקות, אבל לעשות שלא יראו אותן? כלומר, מי לא יראה אותן? ואם לא יראו, אז זה אומר שהצלקות נעלמו, לפי איך שהבנתי. תקן אותי אם אני טועה

gwizard

New member
הבהרה

כישפוי גלמור הם אשליות. הצלקות, במקרה כזה, ישארו בפועל ואת תרגישי אותם ותראי אותם. אחרים, לא.

DTfromBT

New member
הקרתי מישהו די אמין

אשר היה חולה בשרטן, הוא ריפה אותו בעזרת כוחו המאגי - מה יותר, אם אני זוכר הוא אפילו לא היה White mage.

Diableror

New member
תהיה בטוח

שכמעט כל דבר שכולל את המונח(?) "white mage" הוא לא אמין. Diableror

DTfromBT

New member
לא תודה :)

אני אעדיף לסמוך על הידע שלי ולא שלך :), בסדר? :).

Diableror

New member
לגיטימי

אבל אתה לא תגיע רחוק עם הגישה הזו(שלא בהכרח קשורה אליי). Diableror

DTfromBT

New member
הא?

איזו מן גישה? אמרתי שאני מעדיף להסתמך על הידע שלי ולא שלך, זה שזאת גישה כללית זאת הנחה שלך שלא ממש מבוססת על הרבה :).

Diableror

New member
searching for your body ../images/Emo3.gif

ולא,אני לא נקרופיל
Diableror

DTfromBT

New member
*נכנס לפאניקה*

*נרגע לאחר שקורא את ההודעה עצמה* בכל מקרה... יו סאק :), סתאאאאאם - תגיד, רציתי לשעול אותך כבר זמן מה - מה זה הצבע האדום הזה שיש לקינוי שלך? למנהלי פורום יש צבע אחר - אז מה זה אומר?

Diableror

New member
זה אומר שיעל אוהבת אותי

ושכולם צריכים להקשיב לי
וברצינות-כשאמרתי "שכמעט כל דבר שכולל את המונח(?) "white mage" הוא לא אמין" זה לא רק על סמך הידע וההגיון שלי,אלא עפ"י ידע ונסיון של אנשים רבים מאוד,ולכן אמרתי שזה לא בהכרח קשור אלי. Diableror

DTfromBT

New member
תראה

אני לא רואה שום דבר רע במונח, המונח, לפי מאגיה ישירה - סה"כ מתאר חלק מהמאגים אשר הפעילות העיקרית שלהם סובבת "White light" או מה שמשתמשים ברייקי - לא עקרוני, זה הקטע שלהם... אבל תבין, שאני יוצא מנקודת מבט שונה קצת מרוב האנשים כאן - אני מפרק דברים כמה שאני יכול, מוריד את כל הריטואליזם וכל מה שלא קשור ישירות להזזת ה"אנרגיה" - לכן, אם אתה נתקלת באנשים שוקראים לעצמם "White mage" אשר חושבים שזה קשור יותר ל"טוב" ו"רע" - אז זה לא - אנשים שמרפאים יכולים באותה הקלות לקרוע חורים בתוך הגוף הלא חומרי שלך (טוב טוב, אולי לא חורים, אבל לפגוע די טוב). סה"כ מונח... עזוב את המונח! גרררר... אז מה? גם 99% מאלו שקוראים לעצמם סאטאניסתים או וויקאניסתים לא שווים גרוש - אז? נתעלם גם מהמושגים האלו? כן! נתעלם!... הו... רגע... זה לא תומך במה שאני אומר... המממ, יודע מה? לא משנה, אני צודק ובזה נסיים :) חחחחח :).

neophile

New member
בקיצור, הפוסל במומו פוסל ../images/Emo191.gif

להיות white mage או שאר ההגדרות מהאתר ההוא לא באמת נועדו כדי להחריז בפני העולם אני ככה! , זה בשביל שאנשים עם תחומי עניין משותפים יוכלו להחליף רעיונות. אתם יודעים, שפה נוצרה כדי להעביר ידע ,רעיונות,אמונות ועוד... לא כדי לערוך קרבות מילוליים, בשביל זה לא צריך לדבר יש ידיים או לזרוק חרא אחד על השני. להשתין על עצים ולסמן טריטוריה.

DTfromBT

New member
Ewww...

יותר מדי תאורים לקראת סוף ההודעה :). וכן, אנחנו לא צריכים הסבר על בשביל מה ההגדרות :) - אבל תודה בכל אופן :). סה"כ לאף אחד אין מונופול על ההגדרות :).

neophile

New member
oga chaka oga oga

נתתי את ההסבר כי קרבות מילוליים הם דבר די נפוץ בפורומים לרוב עם מסווה מינימלי של דיון "מתורבת" אני מציע לכם לקרוא את כתבי אפלטון , הוא פשוט לוקח כל דבר שהאחר אומר לו ומפריך את זה לחלוטין...מוציא אותו טמבל :) חוץ מזה לא דיברתי רק על הגדרות אלה על שפה

DTfromBT

New member
עזוב אותך, אתה סתם לא קשור :)

בדיוק באתי לשעול איך הוא גרם ליעל לחבב אותו, ואתה סתם הןרס את האווירה - מה? אתה לא רואה לאן כל זה הלך בסופו של דבר? :).

למעלה