אלוהים לא עשה את השואה!
``מפי עליון לא יצא הרעות והטוב`` הפסוק הזה מוכר לך?? האם את מפקפקת בפסוק הזה שחז``ל (שהם אנשים קדושים, צדיקים ונעלים) בכבודם ובעצמם תקנו, חיברו ואמרו את הפסוק הזה?? האם את מוכנה לכאורה להוציא אותם שקרנים ולומר להם (כי ככה משתמע מדברייך, כן?!) ``לא נכון! אתם שקרנים כולכם! מפי עליון כן יצא הרעות והטוב, הנה, עובדה שאלוהים ה-ו-א הביא את השואה!`` האם את יכולה לומר את זה... אם לא לבורא עולם אז לפחות להם? לחז``ל??? אני לא מאמין... אלא מה?! אנשים הם פסיכופטים!... כשקורה להם דבר משמח אז הם תולים את זה בעצמם ``תראה למה זכינו``, ``תראה לאיזה יופי הגענו``, ``תראה מה עשיתי לו``, ``תראה איך נצחנו`` וכו` וכו` אך כשחלילה קורה להם דבר נורא אז ישר מפנים אצבע מאשימה כלפי בורא עולם ``למה אבא שבשמים, במה הוא חטא?``, ``למה לקחת אותו?``, ``למה אתה נותן לי חיים רעים?`` ``למה החיים שלי קשים?`` ``מה עשיתי לך שאתה כ``כ נותן לי צרות?`` וכו` וכו` זו הפסיכופטיה של האנשים לצערי, לכן הביני דבר אחד, זה לא חלילה יצא מבורא עולם העניין הזה אלא כל זה הגיע להם ו-ב-צ-ד-ק (כמה שקשה לומר את זה ולשמוע את זה) כי ``הצור תמים פעלו כי כל דרכיו משפט אל אמונה ואין עול <<<<