שאלה שמענינת אותי

Hadas 87

New member
ב-ד-י-ו-ק

וכל אלו שאמרו לי "דולסה ופונץ'" "X ופונץ'" "Y ופונץ'" לא החשבתי אף קול כי צריך להצביע ל1.. בגלל לזה ל"פונץ'" יש מעט קולות ואתם עלולים להתאכזב מהתוצאות. זה נראה לכן שיש לו הרבה כי הרבה אמרו פה את השם שלו אבל הם אמרו את השם שלו יחד עם עוד כמה שמות ולכן לא יכלתי להחשיב את ההצבעה. חבל. זה לא יהיה מייצג ככה. תבחרו שחקן/ית אחד.

meytula

New member
אני בוחרת דולסה

במורדים הכי אהבתי את לו אבל ההערצה אליה לא משתווה בכלל לאהבה שלי לדולסה היפיופה המוכשרת שלי אני בוחרת בדולסה מריה

אז אני חושבת ש...

למרות אהבתי ליפה מכולם-פונצ'ו את בנחה אהבתי בטירוף! אפילו הבנים מהכיתה שלי ידעו את זה , פשוט הכירו אותי כמטורפת על בנחה!!

Pollitaaaaaaa

New member
נראה לי שדולסה המנצחת!

אוףףףףף לא צהה.. אני צה או אנהי או כריס יפים שלייייייייי....... אבל אנשים - אתם מעריצים אמיייתיים !!! בגלל שאני רואה שיש פה המון בנות שהצביעו לדולסה! שהתלבטו בין דולסה לפונצ'וו..או בן דולסה לכריס! גם בנים וגם בננות! ואתם לא מעריצות\מעריצים רק בגלל היופי ! מתה עליכםםם ועם דולסה תזכה- אז אני יהיה מאושרת בכל זאת! כי דולסהההההה היא הכי ד-ו-ל-ס-ה שיש ממש בובה ! Suerteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

osh360

New member
קשה מאוד..אבל..

פונצ'ו כריס דולסה אנהי אם חובה דולסה ואנהי וחובה חובה אנהי

וואיייי זה נורא קשהההההה...

פונצ'ו או אנהי? אנהי או פונצ'ו????
אופףףףףףףף פונצ'ו

x x l

New member
אני בוחר בדולסה

המורדים הכי הייתה פילר אבל אני בהחלט בוחר בדולסה אני מעריף שרוף
שלה אז דולסה היא לא רק יפה וכוסית היא מתוקה ונראית לי בחורה לעניין

Hadas 87

New member
ההצבעה נסגרה.

נא לא להצביע כאן יותר. אלא רק בשרשור הגמר. תודה לכל מי שהצביע.

ליran

New member
אני יכול להצביע פליזז

לא הייתי בפורום כמה ימים אני יכול

Hadas 87

New member
ההפרשים כ"כ גדולים

שקול אחד לא הולך לשנות כלום :) אבל עכשיו פתחתי שרשור של הגמר, אתה בהחלט מוזמן להצביע שם! :)

למעלה