שאלה שמענינת אותי

Hadas 87

New member
סבבה אז

את לא חייבת להצביע. :) חח זה לא חובה, סתם חשבתי שיהיה נחמד לראות מי מהשמונה הכי אהוב. אבל למי שאין אחד שהוא הכי אהוב לא חייב להצביע. :)

חניניתה

New member
אבל.. טוב נווו אני בוחרת בבנחה

כי לפונצ'ו יש יותר קולות.. סורי פונצ'יטו מושלם שליייייייי

Hadas 87

New member
לפונצ'ו אין כרגע יותר קולות חח

ממש לא. חח לרשום אבל בנחמין? מה שתרצי.

חניניתה

New member
לא..אז.. אממ..אוףף אבל לשניהם יש

שתי קולות אז זה אומר שאולי אחד מהם לא יעלהההה.. טוב אני בוחרת בבנחה.. אנשים תצביעו לפונצ'ווווו

סוכריה16

New member
חחח

חחח אל תתרצי תירוצים.. את בוחרת בבנחה וזה בסדר

eveligne406

New member
יש לי מקום רק לאהבה אחת בלב....

אנהייייייייייייי
אין אין היא הבן אדם היחיד שהערצתי בחיים שאהבתי שסימפטתי שהכללל איןן אני לא יכולה אני לפעמים מרגישה שאני עומדת להתפוצץ מאהבה אליה... ואותה אני אוהבת יותר מכל השמונה ויותר מכל ה6 מליון בארץ ומכל המיליאאאאארדיייייים שיש בעולםם!!! רק אותהה איןן היא תהיה מקום ראשון בשבילי בכלל זמן ובכלללל מקום...אני פשוט מאוהבת...ביופי שלה...באומץ שלה...באיך שהיא..משלימה עם עצמה ועם איך שהיא נראית למרות מאהה אלףףףף ביקורות רעות זה פשוט לא משנה את העובדה שהיא..מושלמת. ולא לא אכפת כי היא אוהבת את עצמה איך שהיא...וזה נורא קשה שלחצי עולם יש מודעות לדפקטים שלך...(אם בכלל חח) בקיצור... אין עליה בשבילי היא תשאר מספר אחד....לעולם..!

Pollitaaaaaaa

New member
אז ככה:

מהמורדים - בנחה המותקקקקקק ! איזה מדהים הואא....לדעתיי הואאאא שחקן פשוטטט מ-ו-ש-ל-ם! באמתתתתתתת כל תפקיד שיתנו לו הוא יעשה בצורה מושלמת..! יפיוףףףףףףףף ואיזהה גוףףף כ-פ-רו-ת על הפרצוףף חחחח בקיצורר אין על בנחה! אבל מרבלדה וגם יותר מבנחה! ובכלל הכי הכי בעולם - כריסססססססס המדהים שליי! אני מתה עליו הוא החיים שליי! בגללו נשבעתי שלאף אחד אני לא יקראאא "חיים שלי" רק לוו כי רק הואאא החיים שליייייייי... אניייי הכי אוהבת אותו בעולם ! אני חולה על היופי שלו! ועל האופי המדהים שלוו..אני מעריצה מספר 1 שלו ! הואא כזה שלמותתת לא היה דברררר כזה ! איזההה בנאדם מושלםםםםםםםםםם chris te amo mi vida - y no me descanso de repetir loooo אנייייייייי מתה על כריסס אין בנאדם בעולם שאוהב אותו יותר ממני ! אוהבת אותו המוןןןןןןןןןןןןן que belleza !!! נשמתייייייי וגם את אנהי ה-מ-ה-מ-מ-ת חולה עליה ! היא כזאת יפה ! מבחוץ ומבפנים אין איןן על הענים המדהימות שלה ! תמיד כלכך תמימות חולה עלייה

Pollitaaaaaaa

New member
האא..עם צריך רק 1 :

אזז ברוררררררר שכריס המושלם שליייייייי מי עם לא הואאאאאאאאא?? חיים יפים שליי mi vida.. mi angel ! miiii AMOR - eres mi todoooooo te amooooooooooooo אני הכי אוהבת אותו בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

legalyblond

New member
שלייי אנהיי

למרוות שאני חולה על לוליייייי ובנחההה יפה שלי!!! אבל אנהי אחת ויחידה ומדהימה!!

0orotemo0

New member
סקר קשה הייתי אומרת אבל

אין ברירה ואם צריך לבחור אז אני בוחרת בדולסה יפה שלי אהובתי למרות שאני חולה גם על אנהי המהממת ועל לואיסנה אבל דולסה זה משהו מיוחד אז אני בוחרת בדולסיטה

Pollitaaaaaaa

New member
אנהי פונצ'ו דולסה וכריס

אנהי פונצ'ו דולסה וכריס הכי מוערצים בפורו..... נראה לייייי

Hadas 87

New member
אוקיי עדכון בקשר לסקר!! כולם להכנס!

החלטתי כדי שהסקר יהיה יותר אמין ומייצג לעשות גמר. מה זה אומר גמר? זה אומר שבהצבעה עכשיו כל שחקן שמקבל לפחות 3 קולות עולה לגמר! בגמר ההצבעה תתחיל מחדש רק בין כל השחקנים שעלו לגמר!!! למשל, (סתם דוגמה!!) נניח רק לואיסנה, אנהי וכריסטופר קיבלו 3 או יותר קולות אז רק הם עולים לגמר ואז בגמר אתם צריכים להצביע לאחד משלושתם!! ואז אחרי שכולכככםםםם שווווב תצביעו לאחד משלושתם אני אספור את הקולות ומי שיקבל הכי הרבה הוא יזכה בתואר "חביב הקהל 2005" חח כולכם הבינו? כרגע תמשיכו להצביע רגיל, לאחד מהשמונה.. (כל מי שלא הצביע עוד כמובן..) כשאני אראה שכולם הצביעו לחלק הראשון, נסגור את החלק הזה, אני אספור אלו שחקנים קיבלו לפחות 3 קולות ואז אני אפתח שרשור נוסף (כדי שלא יהיה בלאגן) שיקרא "חביב הקהל 2005- הגמר!" ושם תצביעו רק לאלו שעלו לגמר. כולםםםם הבינווו???? למי שיש שאלות תשאלו כאן! מי שעדין לא הצביע לסיבוב הראשון- זה הזמן. אלו שהצביעו לשני שחקנים- לא כללתי אתכם בהצבעה כי צריך לבחור אחד. אז תבחרו אחד ותגידו לי. קדימה שיהיה לכל השחקנים בהצלחה ושהטוב ינצח! חח

00rr

New member
הבחירה שלי

אני חולה על דולסה ולואיסנה הכי הרבה מכל השמונה לדעתי שתהין הכי מוכשרות והכי יפות אבל אני בוחרת בדולסה מריה כי היא הכי נגעה בי אם זה במישחק ובמתיקות והרכות שבה עם זה בשירה עם הקול המהמם שלה ועם זה איך שהיא נראית תמיד יפה ומטופחת אין עלן דולסה אז סורי לו אני חולה גם עלייך אבל דולסה זאת אהבה אמיתית

Miss Death

New member
הייתה לי שריטה

ועדיין יש על פליפההההההה למרות שאני גם מעריצה את קמילה ודולסה דולסה יותר מקמילה...

shiranydulce

New member
איזה שאלה ברור שדולסה

הכי אוהבת אותה בעולם יותר מפליפה בנחמין לואיסנה קמילה אנהי פונצ'ו וכריס דולסה היא הנבחרת כי דולסה יש רק אחתת

Mexicana Girl

New member
פליפה ופונץ'!!

פליפה הוא אהבת חיי אין הוא פשוט מושלם ולא משנה מה יגידו כולם יודעים ורואים שהוא יפיוף!!!!! כובש!! אין!! אבל פונצ'ו! אין עליו הוא מלך! הוא גם יפה גם חתיך גם חמוד הכל הכל הכל!! אלב אני אומרת את זה רק בגלל שעכשיו יש יותר ידיעות ודבירם על פונצ'ו ופלי יגיע לארץ או יביאו סדרה חדשה שלו אז בה ביי פונץ'! חח אבל אם מדברים בכללי פונצ'ו יותר יפה! אבל הבחירה היא פליפה! ומהבנות קמילה אין בכלל דיבור! פשוט קמי!

TuTyBoP15

New member
אנשים למה אתם לא מבינים../images/Emo35.gif

צריך לבחור אחד
לא אחד מרבלדה ואחד מהמורדים אלא אחד משניהם ביחד
אי אפשר גם פליפה וגם פונצ'ו או גם דולסה וגם לואיסנה.. או זה או זה

למעלה