שאלה שמענינת אותי

סוכריה16

New member
פונצ'ו ואנהי

אני לא יכולה לבחור אחד.. כי יש בן אחד (שזה פונצ'ו שאני אובסססיבית אליו~!) ובת שאני נורא מעריצה. פונצ'ו אני אוהבת הכל בו! כאילו אני חולה עליו אני לא יכולה להסביר אני מרגישה כל כך קשורה אאליו שכאילו אם יום אחד אני אראה אותו ברחוב הוא יכיר אותי, ואז פתאום אני מזכירה לעצמי שאנחנו לא מכירים אפילו. פונצ'ו חוץ מהיופי האין סופי שלווווווו אני מדברת האופי המקסים , באמץ, חוש הומור מצוין, תמיד מחייך, ושומר על הדמות שהוא מייצג אין אני חולה חולה על פונצ'ו ברמות שאני לא מצלליחה להבין בכלל. אנהי- אני מתה עלייה. אבל פה זה לא רק קשור ליופי זה מתמקד בעיקר באופי שלה. היא פשוט קרועה , היא מצחיקה , ולמרות כל מה שעושים לה היא נאבקת וממשיכה להוכיח כמה היא טובה בכל דבר שהיא בוחרת לעשות. חוץ מזהמ 406 אני משופעת חזק מהצורת דיבור שלה ולפעמים אני מדברת כמוהה חחח אין אין עלייה.. היא בת אדם שיצאה מאנורקסיה והיום אנשים לא יכולים לקלוט שהיא עברה את זה- היא אמיצה פשוט. ואני חושבת שרק בשביל זה שווה להעריץ אותה וללמוד ממנה. היא גם מלאה בבטחון ומשדרת מלא דברים שבן אדם רגיל לא יצליח לשדר. בקייצור ריינה.

Hadas 87

New member
מאמי מה התשובה שלך? חח

את חמודה אבל אני צריכה שם אחד.. תעשי מאמץ! חח

Christopher1

New member
כריסטופר ודולסה

וממש קשה לי לבחור אני אוהבת אותם האותה מידה כריס המודלם ודולסה אני מטורפת על הילדה

Christopher1

New member
אני בחרתי אחד וזה

היה קשה אבל אני בוחרת בדולסה כי התחלתי לאהוב את כריס המושלם בעולם אבל עכשיו אני יותר חולה על דולסה אז אני בוחרת דולסה

pablo111

New member
פונציו ודולסה כי אין עלהים בעולם

במורדים חיבבתי את לואיסנה כי היא הייתה מאמי ואת פליפה המתוק אבל זה כלום כלום לעומת האהבה שלי לפונצ'ו ודולסה מאוהבת חולה משוגעת אובססיבית על שני האנשים המושלמים האלה

Hadas 87

New member
את מי לרשום?

אני סופרת קולות וכל אחד מצביע למישהו אחר שזה יהיה פייר. את תגידי לי למי לתת את הקול שלך. מישהו אחד. סורי אבל כדי שזה יהיה פייר כל אחד צריך לבחור רק אחד. :)

pablo111

New member
אימאאאאאאאא זה לא יתכן אני מתה

איזה קשה טוב אבל אחרי שנילחמתי עם עצמי הגעתי למסכנה שאת דולסה אני הכי אוהבת מכולם פונצ'ו סורי אהוביייי תסלח לי אבל דולסה ופאבלו הם מקום 1

chico malo

New member
קשה

במורדים אוהב את לואיסנה יפיופה וברבלדה את דולסה המדהימה שתהין פצצות כרגע אני מעדיף את דולסה היא מקום 1 אחר כך לו

ליאת 406

New member
פונצו בלי לדבר

במורדים לו אהבתי אף אחד אולי קצת את קמיל אבל לאומת אנהי ופונצו חח בקיצור פונצו חולה עליו הוא החלום שלי מתה עליו אף בן אדם בעולם לו מגיע לשלמות שלו

אני...... ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחה,בנחהבנחה,בנחה,בנחה,בנחה ועוד מילה מיותרת! אני הכי אוהבת את בנחה
מהשמונה האלו ואחר כך את קמי...

netaleone

New member
ע!נה../images/Emo41.gif

אנהי ברור כפרה על היפה הזאתתת חולה על היופי הזההה@!!! את מי אתם הכי אוהבים?אנהי נשמתי
איך לא ??היא כזאת נסיכהה מושלמת !!!!!!!!!!!!!!!!כפרה עלייהההה

עונהההה!!!

יאוו כמה זמן לא הייתי פהההה!!!!יומיים!!!!!! טוב אז ככה: בתקופת המורדים הכי אהבתי את לו אבל עכשיו אני פחות אוהבת אותה.. אני יותר אוהבת את דולסה ומאיטה
שתי מושלמות....

חניניתה

New member
בנחה ופונצ'ו!!!

סורי אבל אני לא יכולה להחליט!! אני מטורפת על שניהם!!!!! הם כל כך מושלמים!!!!!!

Hadas 87

New member
חחח תבחרי אחד

אחרת אני לא ארשום כלום ואז זה כאילו שלא הצבעת אז חבל :)

HEN0121

New member
אנהייייייי ופונץץ

ועם אפשר אחד אז אנהיי מצטערת פונץ מושלם אבל לאנהי כל כך התחברתי וזה לא רק בגלל היופי הבלתי מעורר והמדהים שלה זה כל מה שהיא עברה ונשארה חזקה זה מדהים אותי

למעלה