שאלה שמענינת אותי

Hadas 87

New member
שאלה שמענינת אותי

שאלתי שאלה את הילה במסנג'ר והחלטתי שאני אשאל גם אתכם, זה יכול להיות מענין. אבל בבקשה בלי ריבים טפשיים. חח מי מה8 הבאים אתם הכי אוהבים/מעריצים: לואיסנה, קמילה, בנחמין, פליפה, אנהי, דולסה מריה, אלפונסו וכריסטופר. בקיצור הרביעיה של רבלדה והרביעיה של המורדים. חח את מי אתם הכי אוהבים? אתם לא חייבים לנמק, פשוט תכתבו שם. אחר כך אני אספור את כל הקולות ונראה מי הכי מוערץ פה בפורום. חח

חחח בדסוש אני יענה גם פההה

טוב אז ככה בואו נתחיל מזה- בתקופה של המורדים הייתי מטורפת על בנחמין אבל בעיקר בנחמין, ממש אבל ומהבנות את לואיסנה הרבה יותר מקמילה אהבתי את קמילה בקטנטנות אבל רק בקטנטנות ועכשיו אני כבר לא מתה עליהם,חחח לא מעניינים אותי בכלל ככה שמRBD אני הכי הכי אוהבת את פונצ'ו .. מושלם שלי חחח ומהבנות את דולסה, אבל גם את אנהי אבל הכי את פונצו ודולסה

Hadas 87

New member
טוב אצלך אני רושמת בנחמין

פשוט אני רוצה לעשות מדגם מייצג של הפורום חחח ואמרת שאת לא אוהבת את אלפונסו ודולסה ברמה שאהבת את בנחמין אז זה נחשב שבנחמין אצלך הוא המועדף. :) תשדלו לכתוב רק שחקן אחד שאתם הכי הכי אוהבים כדי שזה יהיה מדגם באמת מייצג כי אם אחד אומר שחקן ואחד יגיד 7 שחקנים חח זה לא יהיה בדיוק אובייקטיבי חח

kendygirl

New member
עונה

מאוד אהבתי את פלי וקמי אבל ההערצה שלי אליהם לא משתווה להערצה שלי לדולסה ופונצ'ו שהם מושלמים במחינתי בכל המובנים בעיקר דולסה שאני מעריצה אותה ברמות שלא ניתן להסביר

TuTyBoP15

New member
אני מאוהבת ב...

כריסטופרררר אין הוא מדהיםםם הוא כזה כובששש

Hadas 87

New member
תן לי שם אחד

תבחר אחת שאתה הכיייי אוהב. שוב, אני רוצה לספור קולות, אני צריכה שכל אחד יתן לי רק שם אחד. כמה שזה קשה תנסו לסנן... :)

r a n e e

New member
אני

במורדים הכי אהבתי את לואיסנה ברבלדה הכי את דולסה כריס ופונצ'ו אבל אם לבחור אחד מכולם זה מאוד מאוד קשה אבל אני בוחרת בדולסה מתה עלייה

dulce mi vida

New member
דולסה דולסה ורק דולסה

במורדים הכי אהבתי את פילר קמי לו ובנחה אבל הכי הכי אני אוהבת את דולסה מעריצה אותה עד טירוףףף מתה מתה עלייה מלכהה

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחח איזה מתוקה

נכון שהוא כזה מתוק
יאאא הוא ממש סקסי בקנדההההה עם כל הבגדים עליווו עושה חשק להוריד לו את כולם
חחחח

Pollitaaaaaaa

New member
יווו........

יווו גמליייייי גרררר איזהההה סקסייי , אמרתיי כבר הואאא משדרררר סקסאפיל ברמה כזאתת גבוההה אפילווו בלי לרצות ואפילוו בלי להיות מודע לזה בכלל! אני תוהה מה יקרה,עם תהיה סצינה שהוא יצטרך להראות סקסי ומושךךך....... יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עדיףף שאני יגמור כאן את ההודעה ! אחרת...לא יהיה טוב! TUTY LOVE YOU!!!!

TuTyBoP15

New member
הוא סקסי בטירוף מטורףףףף

ממש סקסי
אולי אין לו ת'גוף הכי יפה אבל הוא ממש סקסיייי ברמותתת גבוהות

Pollitaaaaaaa

New member
על מה את מדברת?!

יש לו גוףף הורסססססססססססססססססס קבלי בתמונה -> זה גוףף י-פ-ה ! אולי אין לו ריבועים ריבועים! אבללל יששש לו גוףף סקסיייייייייייייייי אני אוהבת ! ואל תשכחי שהמצלמה מוסיפה חמששש קילו!!!!

סוכריה16

New member
יווואואואואוואואואו

למהההההה את עושה ליכ כה? אני רוצה גם את אנהי לבחור!! חחח

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gifפונצו אהובי

אבל חליתי על פי וכמעט כמו על פון יום אחד יכולתי להיפגש איתו ובסוף לא הסתדרובכיתי יו כל הלילה וכלהשבוע כיתי חחח בנות את אנהי קמי קשה לבחוא אחת הים את אנהי ב פעם זה היה קמי קמי קמי חח

למעלה