סיכום כללי (לבינתיים)
טוב, אז כמו שהבטחתי- חזרתי, קראתי את השרשור בעיון והגבתי להרבה מההודעות. אני רוצה להסביר את דעתי בעניין. קודם אומר שפדופיליה עונה לכל הקריטריונים של נטייה מינית (שילוב ארוך טווח של משיכה מינית ורגשית הכוללת רגשות, מחשבות ופנטזיות שאינה פטישסטית). זו נטייה מינית שלא ניתנת לבחירה. פרט לכך- נטייה לא בהכרח מובילה למעשים. אני בטוח שיש הומוסקסואלים דתיים שחיים את הגבורה העילאית של המלחמה ביצר ומקריבים את תאוותם על מזבח עבודת ה'. אלו הם גם חיי הפדופיל שמבחין בין טוב ורע ובין מותר ואסור. אבל כאן מתחילה הבעיה, כי אותו בחור מסכן, שלא בחר את הנטייה שלו- שומע מכל כיוון שהוא מפלצת, והוא חולה נפש, והוא מסוכן, והוא אנס ילדים. ואז מתחיל לפעול מה שנקרא "אפקט פיגמליון". זה אפקט חזק מאוד בפסיכולוגיה האנושית, שקשה מאוד לצאת ממנו לבד- האפקט של אימוץ הסטיגמה. דוגמאות אחרות: תלמיד שמכניסים לו לראש שהוא כישלון, יהיה כישלון. הומוסקסואל דתי שמכניסים לו לראש שבעצם המחשבה הוא חוטא- יחיה בתודעה שהוא חוטא ומאוד סביר שיפרוק עול בעקבות זאת (והמקרים רבים מאוד). בהומוסקסואליות זה אולי אומר לשכב משכב זכר ולחטוא לקב"ה (שזה גם מאוד חמור בתפיסתי), אבל בפדופיליה זה הרבה יותר מסוכן. כי אם האדם לא יוצא מהמעגל הנורא הזה, אז במקרה הטוב הוא יתאבד או ידאג לסירוס כימי לעצמו (אגב, זה רק מדכא את האונות אבל לא את הכמיהה והתשוקה למגע עם ילד, כמו כל נטייה מינית אחרת), אבל במקרה הגרוע- הוא יכול לפגוע בילד (ואני שוב אדגיש שלדעתי רוב הפדופילים לא מממשים את נטייתם). ועכשיו אני אציג את עצמי. אני דתי (קצין- למי שאמר מקודם משהו על צבא), ופדופיל. כן- אני נמשך לילדים (בנים. אגב עוד ניפוץ מיתוסים- אין פדופילים שנמשכים גם לבנים וגם לבנות. לדעתי משיכה לבנות היא נטייה שונה לחלוטין ממשיכה לבנים. אם אתם רוצים עוד מידע מעניין על התפלגות הנטייה לבנים ובנות אני יכול לספק). הבנתי את זה בערך בגיל 14 או 15. בהתחלה היה לי מאוד קשה. הדחקה, שנאה עצמית, ודיכאון היו מנת חלקי. חשבתי שאני מרושע. באמת ובתמים אני אומר לכם את זה. כמעט שעברתי גבולות אסורים (לא אונס, אל תדאגו, ורק כמעט)- אבל הצלחתי, בעזרת תמיכה חיצונית, לעצור את התהליך בזמן. אני רואה חשיבות עליונה בהשרשת ההבנה שפדופיליה היא נטייה מינית (שלא "רעה" או "טובה", פשוט קיימת), שמימושה אסור. אני טוען שהפדופיל הוא לא יותר חולה נפש מאשר ההומוסקסואל בחברה הדתית, שהוא לא יותר אנס מסטרייטים, והוא לא יותר מפלצת מכל אדם אחר שקיים. בבחירת האדם, על נטיותיו השונות, עד כמה יהיה צדיק או רשע. רק כדי שתראו איזו דרך ארוכה עברתי, הנה הודעה שפרסמתי כאן לפני כמה שנים:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1190&MessageId=104873536 בזמנו שלחתי מכתב בתוכן דומה לרב רון (אם תתעקשו אני אנבור במייל שלי ואצרף להודעה), ומשום מה לא נעניתי. אני מבין שאולי הו"ד לא יכולים להראות תמיכה פומבית במטרה זו, אבל התעלמות מוחלטת זה מעליב ומכעיס. בפתיחת שרשור זה (ובהודעות היפות, בחלקן, שקראתי בו) אני רואה תיקון המעוות (ואגב- זה באמת הפורום היחיד שבו אפשר לפתוח שרשור כזה. כל הכבוד על ההקשבה והמחשבה המעמיקה). אני מעוניין שהדיון ימשיך, ואני מוכן לפולמוס (אם אתם חשבים שיש צורך). עכשיו תורכם.