דילמה
כשאתה מדבר על פדופיליה - אתה יכול להגדיר את זה יותר מדוייק? גילאים, רמת התפתחות וכו? אני מחלק לשני עניינים. מי שנמשך לאיך שילד נראה - קרי לא מפותח מבחינה מינית, נגיד משהו בסגנון גילאי 7-8 אז באמת יש פה בעיה. אבל אם אתה נמשך לילדים - נערים שמפותחים מינית אז זה שונה. במקרה הזה אני חייב להגיד, שהבעיה הראשונה והעיקרית כאן היא לענ"ד, לא מוסרית אלא חוקית החוק קובע את גיל המינימום להסכמה בגיל 16... אני יכול להגיד שאני קיימתי יחסי מין מאז גיל 13 (התפתחתי מוקדם...) ולא קרה לי שום דבר רע... להפך. יש פה עניין של ניצול כח וסמכות כמו בכל הטרדה מינית ועוד יותר מכיוון שמדובר בילד שהחוק לא מתחשב בדעתו - לטוב ולרע. מבחינת החוק אין לילד יכולת לקבוע מה טוב ורע עבורו בגיל הזה ולכן זה נאסר. לבא ולהגיד שזו הפרעה? אני לא יודע. ומה עם מישהו שנמשך לחברה נעריים, נראים ילדים כאלו? משיכה מינית והעדפה מינית הן מאוד מגוונות. אני לא מוקיע בנאדם שנמשך לנערים למרות שזה נראה לי טיפה הזוי. אבל שוב, הכל יכול להיות בגלל שהחוק קובע שזה אסור - אז זה אסור. אני לא רואה פה איזה שהיא בעייה מוסרית. בעבר, אנשים נישאו בגיל 12 -13 (במיוחד נשים). נכון שהיום יודעים שיחסי מין בלי בגרות נפשית עלולים להזיק לילד. אבל מה קורה עם הילד יוזם אותם? האם גם אז אפשר להגיד שזה לא מוסרי? אם ילד ממש מקיים יחסי מין עם אדם מבוגר איתו ולאורך כל הזמן הזה רואים שהוא נהנה מזה? (שוב, לא חוקי בעליל. מזיק לילד? אני לא פסיכולוג) ומה זה ילד? אני בגיל 15 נראיתי מבחינה פיזית כמו שאני נראה היום (עד כדי כך שלא ביקשו ממני ת.ז. או רשיון בכדי להיכנס למועדונים). אם הייתי מקיים יחסי מין עם בוגר באותו זמן זה היה בעיה? בקיצור, מה שאני מנסה להגיד, שהחוק היה חייב להעמיד את הגבול היכן שהוא בכדי לדאוג שלא יהיה ניצול מיני. האבולוצייה נטעה בנו משיכה מינית בסופו של דבר כדי להתרבות. הסיבה שרוב הגברים נמשכים לנשים עם צורת שעון חול היא מכיוון שהצורה הזו מעידה על יכולת לידה טובה (אני לא היכנס כאן לפרטים יותר מדוייקים) הסיבה שרב הנשים נמשכות לגברים שגבוהים יותר מהן, מסוקסים, חזקים וכו' - היא כי סיכויי ההישרדות של ילד חזק יותר גבוהים יותר וגבר כזה יוכל להגן עליה. זה ברמה הבסיסית ביותר. מכיוון שבני האדם הם היצורים היחידים שמדברים, בעלי מודעות וכו' - מאפשרת גם בלבולים כאלה. בטבע אולי תימצא הומוסקסואליות, אבל פדופילייה היא דבר שלא קיים (כמה שידוע לי). המערכת בטבע בנויה על זה שיש חומרים כימיים שגורמים להזדווגות. אני, בתור אדם, לא מבין את המשיכה לילדים שאין להם סממנים מיניים. אין לזה גם סיבה. זה נראה לי "לא טבעי". אבל איך זה מסביר את ההומוסקסואליות? דיון לפעם אחרת...