שאלה שמעניינת אותי.

טיףטף2

New member
מחלה או לא

תגידו ותשכנעו את עצמכם כמה שאתם רוצים בתכלס בתכלס ברגע שמדען צעיר יבוא ויגיד "יש לי תרופה ההופכת את ההומואים לנורמטיבים"כולם כולל האוח'צות עומדים בתור לקבל את התרופה. הפרעה/מחלה/וואט אבר .

זה לא נכון

ראשית, רבים מאוד לא היו לוקחים את התרופה כי יש להם חיים טובים ואיכותיים ולא היו רוצים חיים אחרים. שנית ואולי יותר חשוב, הסיבה מדוע יש אנשים שהיו אולי לוקחים היא חברתית. עובדה זאת אינה עושה את ההומוסקסואליות למחלה. אז אולי אתה שונא את עצמך, אבל זה עדיין לא אומר שאתה חולה במחלה שנקראית הומואיות. זה בערך כמו שתגיד שאתה שונא את זה שאתה נמוך, בעל עיניים שחורות או שמנמן. כמו בומוסקסואליות, כל אלה אינן מחלות. אגב, זאת הביקורת כלפי כל הניתוחים הפלסטיים למיניהם, חוסר השלמה עם מי שאתה.

טיףטף2

New member
רחוק מזה

איני שונא את עצמי ובטח לא על נטיה שלא תחת שלטתי.

גם שחורים היו בוחרים להפוך ללבנים

ונמוכים לגבוהים, אילו היתה "תרופה" שמשנה אותם. זאת לא אומרת ששחורים או נמוכים הם חולים.

ואלו מבינהם שהיו עושים זאת

הם בעלי תמיד עצמית נמוכה. ניתן לשפר את עניין התדמית בטיפול פסיכולוגי, גם בלי הליכים קיצוניים כמו הפיכת שחור ללבן, או הומו לסטרייט.

טיףטף2

New member
שחור,נמוך,שמן

קירח,וכו' זה דימוי של הגוף. זה מראה חיצוני ולא מראה פנימי.

avitano

New member
אתה בטוח שאתה לא שונא את עצמך?

נשמע מאוד שכן אולי אתה פשוט עוד לא מודע לזה מה הקשר בין פדופילה להומוסקסואליות? וגם פדופיליה היא לא מחלה אלא משיכה גם אם היו אומרים לי שאקח רבע "תרופה" ואהיה סטרייט לא הייתי לוקח לא הייתי רוצה חיים של סטרייט. הרבה יותר טוב לי ככה

טיףטף2

New member
נחייה ונראה../images/Emo13.gif

זה שאני אומר ת'אמת ואת דעתי על הנושא לא אומר שאני שונא את עצמי..

yosef770

New member
לי אישית

הייתה תקופה שבה האמנתי והייתי בטוח שאם אני אלך לעצת נפש אני אשתנה מהומו לסטרייט, אל תשאלו למה אבל הייתי בטוח שאם אני אלך לכמה פגישות אני אהפוך לסטרייט, ולא, לא רציתי.

concealed

New member
אני חושב ששניכם טועים.

הומוסקסואל יכול להיות אפילו קצין מצטיין, כמו שפדופיל יכול להיות. זו פשוט שונות לא רלוונטית.

../images/Emo13.gifאני חושב שקודם כל זה בהחלט נקרא הפרעה

נפשית. ועל אף שאני לא איש מקצוע ולא יכול לקבוע דבר כזה לבדי, מכל מקום כאן ניתן למצוא סימוכין לדברי. לגבי היחס שיש לתת לאנשים מסוג זה - זה תלוי: אם האדם מממש את נטיותיו, אין ספק שהוא ראוי לעונש ולהוקעה - שכן הוא פועל פעולות שעלולות להזיק לילד בעתיד מבחינת נפשית וכל זה ללא הסכמת הילד מעיקרא - שכן אינו בר דעת להחליט בעניין הזה. אך אם הוא רק מצהיר שנמשך לילדים ואינו עושה מעשים בפועל, אז אם אין אפשרות לשנות את זה ע"י טיפול (אין לי מושג מה באמת ניתן לעשות בעניין...) - כל שנותר לי הוא לרחם מאוד על האיש שהרי הוא שרוי בכלא נפשי שלא בטובתו! כי מצד אחד לממש את נטיותיו אינו יכול, ומצד שני לשנותן ו/או להתעלם מהן כאילו הן לא קיימות גם אינו יכול (כך סביר להניח). ובעצם מצבו דומה למצבו של הומו דתי שלא יכול לשנות את נטייתו, וגם לא לממש את תשוקותיו, ולמעשה נגזר עליו לחיות בנסיון קשה וביסורים עד סוף ימיו. (כך אני סבור שזו האמת, ותסלחו על הדברים)

צריך להיות מאוד זהירים כאן

יש הבדל עצום בין פדופיליה שזה מין ללא הסכמה עם קטין לבין אדם צעיר מעל גיל 16 שנמשך למבוגרים ולהיפך שזה מקרה לא בעייתי כלל ועיקר ואינו מחלת נפש. החוק קבע את 16 כגיל ההסכמה לנשים וגברים ובכך מאפשר להם ילדות בטוחה וגיבוש זהות מינית.

concealed

New member
גם הומוסקסואליות נקראה הפרעה בעבר,

מה הופך נטייה זו או אחרת למחלה נפשית או הפרעה? האם זה בגלל שזו לא הנורמה? או אולי שמימושה אסור? (ואז גם הומוסקסואלים דתיים הם חולי נפש?) ואולי בגלל שבעל הנטייה בוודאי סובל מדכאונות ו/או חרדות למינהן בעקבות יחס החברה לנטייתו? (ושוב- הומוסקסואליים דתיים??) אני חושב, כפי שאכתוב בתגובה ראשית עוד כמה דקות- שההחלטה היא שרירותית ורק מחזקת את מעגל הקסמים הזה שהופך את הנטייה למחלה מסוכנת באמת.

השאלה היא אם יש קורבן לנטיה או אין

ילד עלול ליפול קורבן לנטיה של פדופיל, משום שהילד אינו בר-הסכמה, ולכן אין מימוש של פדופיליה ללא קורבן. נטיה הומוסקסואלית שהיא משיכה לבוגרים ומימושה בהסכמה בין השניים, אינה מהווה פוטנציאל ליצירת קורבן.

yenergy

New member
דילמה

כשאתה מדבר על פדופיליה - אתה יכול להגדיר את זה יותר מדוייק? גילאים, רמת התפתחות וכו? אני מחלק לשני עניינים. מי שנמשך לאיך שילד נראה - קרי לא מפותח מבחינה מינית, נגיד משהו בסגנון גילאי 7-8 אז באמת יש פה בעיה. אבל אם אתה נמשך לילדים - נערים שמפותחים מינית אז זה שונה. במקרה הזה אני חייב להגיד, שהבעיה הראשונה והעיקרית כאן היא לענ"ד, לא מוסרית אלא חוקית החוק קובע את גיל המינימום להסכמה בגיל 16... אני יכול להגיד שאני קיימתי יחסי מין מאז גיל 13 (התפתחתי מוקדם...) ולא קרה לי שום דבר רע... להפך. יש פה עניין של ניצול כח וסמכות כמו בכל הטרדה מינית ועוד יותר מכיוון שמדובר בילד שהחוק לא מתחשב בדעתו - לטוב ולרע. מבחינת החוק אין לילד יכולת לקבוע מה טוב ורע עבורו בגיל הזה ולכן זה נאסר. לבא ולהגיד שזו הפרעה? אני לא יודע. ומה עם מישהו שנמשך לחברה נעריים, נראים ילדים כאלו? משיכה מינית והעדפה מינית הן מאוד מגוונות. אני לא מוקיע בנאדם שנמשך לנערים למרות שזה נראה לי טיפה הזוי. אבל שוב, הכל יכול להיות בגלל שהחוק קובע שזה אסור - אז זה אסור. אני לא רואה פה איזה שהיא בעייה מוסרית. בעבר, אנשים נישאו בגיל 12 -13 (במיוחד נשים). נכון שהיום יודעים שיחסי מין בלי בגרות נפשית עלולים להזיק לילד. אבל מה קורה עם הילד יוזם אותם? האם גם אז אפשר להגיד שזה לא מוסרי? אם ילד ממש מקיים יחסי מין עם אדם מבוגר איתו ולאורך כל הזמן הזה רואים שהוא נהנה מזה? (שוב, לא חוקי בעליל. מזיק לילד? אני לא פסיכולוג) ומה זה ילד? אני בגיל 15 נראיתי מבחינה פיזית כמו שאני נראה היום (עד כדי כך שלא ביקשו ממני ת.ז. או רשיון בכדי להיכנס למועדונים). אם הייתי מקיים יחסי מין עם בוגר באותו זמן זה היה בעיה? בקיצור, מה שאני מנסה להגיד, שהחוק היה חייב להעמיד את הגבול היכן שהוא בכדי לדאוג שלא יהיה ניצול מיני. האבולוצייה נטעה בנו משיכה מינית בסופו של דבר כדי להתרבות. הסיבה שרוב הגברים נמשכים לנשים עם צורת שעון חול היא מכיוון שהצורה הזו מעידה על יכולת לידה טובה (אני לא היכנס כאן לפרטים יותר מדוייקים) הסיבה שרב הנשים נמשכות לגברים שגבוהים יותר מהן, מסוקסים, חזקים וכו' - היא כי סיכויי ההישרדות של ילד חזק יותר גבוהים יותר וגבר כזה יוכל להגן עליה. זה ברמה הבסיסית ביותר. מכיוון שבני האדם הם היצורים היחידים שמדברים, בעלי מודעות וכו' - מאפשרת גם בלבולים כאלה. בטבע אולי תימצא הומוסקסואליות, אבל פדופילייה היא דבר שלא קיים (כמה שידוע לי). המערכת בטבע בנויה על זה שיש חומרים כימיים שגורמים להזדווגות. אני, בתור אדם, לא מבין את המשיכה לילדים שאין להם סממנים מיניים. אין לזה גם סיבה. זה נראה לי "לא טבעי". אבל איך זה מסביר את ההומוסקסואליות? דיון לפעם אחרת...

concealed

New member
פדופיליה קיימת בטבע.

יש אנשים שנמשכים לילדים. זאת עובדה ולא ניתן להכחיש אותה.

כותב השאלה - צודק.

יפים דבריו - מה באמת ההבדל? ולכל המתחסדים - אתם מדברים על חוק? - הרי כאן מדובר בנטייה טבעית בדיוק כפי שלכם ישנו נטייה טבעית. לשיטתכם הכל שריר ומותר - צר לי. אגב הדברים - אכן רק בפורום מן הסוג הזה ניתן להעלות שאלות כגון דא.

לא הכל מותר

יש להגן על ילדים חסרי ישע. אבל אין להתערב במה ששני בוגרים רוצים לעשות במיטתם.

למעלה