amir_aikido
New member
היתכן שזו התקשורת האישית בינכם?
יותם עד כמה שאני מבין אותך: אתה אישית לא הרגשת שאתה לומד מהאימון אצל אירית ואף הרגשת "אואטסיידר", ועל כך נסבה הודעתך. ומהודעתך ניתן להבין גם כי באותה התקופה היו לה גם תלמידים אחרים שכן הרגישו שהם לומדים, וממש חוו תחושת משפחתיות במועדון. לכן, האם כל הרושם שלך מאירית כמורה, איננו נובע מבעית תקשורת בינכם
שבה לך יש כנראה חלק לא מבוטל מהאחריות (בשביל התאמה צריך שניים) גם אם מצומצם יותר מהחלק שלה כמורה (ממורה ובפרט מורה לאמנויות רכות, אני דורש יותר בכל תחומי ההרמוניה - גם כשמדובר על הרמוניה בהוראה). אם האמור לעיל נכון, הרי שבגלל שהתקשורת בינכם לא היתה מוצלחת, אתה לא הצלחת ללמוד ממנה. ולכן כל כאב שהיה אמור להיות חלק מחוויה לימודית, הפך להיות כאב מיותר, ובהתאם - "אלים" מתוך הקונטקסט. ובעצם, כל האמירה שלך רק מחזקת את ההערה הקבועה ש delete ואני משתדלים להוסיף להמלצות על מורים. המורה הטוב ביותר לכל אדם הוא אישיוגם מורה בעל איכות יוצאת דופן, לא יכול להיות מורה טוב לכולם.. שכן, עד כמה שהכרתי אותה, אירית בהחלט לא היתה מורה גרועה לאייקידו (כפי שזאב מפרש את הודעותיך). אמיר
יותם עד כמה שאני מבין אותך: אתה אישית לא הרגשת שאתה לומד מהאימון אצל אירית ואף הרגשת "אואטסיידר", ועל כך נסבה הודעתך. ומהודעתך ניתן להבין גם כי באותה התקופה היו לה גם תלמידים אחרים שכן הרגישו שהם לומדים, וממש חוו תחושת משפחתיות במועדון. לכן, האם כל הרושם שלך מאירית כמורה, איננו נובע מבעית תקשורת בינכם