קרנפים הם כל השותקים
ולא משנה מאיזה טעם. או ריח. הקרנפים הם שזימרו את זימרותיהם של הממשל והצבא, על דמם וקברם של החיילים. הקרנפים הם אלו המפחדים מביקורת על האבא. הקרנפים הם הפחדנים. הקרנפים הם הבוכים ומבקשים סליחה על שתיקתם הממושכת מול המיתות המיותרות. הקרנפים הם אלו שלא מבינים את חלקם האזרחי כתושבים. קרנפים הם אתה לדעת רק לנגח, זה בערך מה שאתה ומבקרי כאן עושים. כי אם יש אחד מתוך 400 {ככה הגברת דינה טוענת} החברים בפורום הזה שעשה, זה אני. להאשים אותי בהסתפקות בהטחת ביקורת, זו שטות. אני נסעתי לצפון בשיא ירי הקטיושות. אני התרוצצתי בין אולפני תקשורת, מנסה לשכנע. אני הדפסתי פליירים באלפים ותליתם ברחבי הארץ. אני הבאתי כ 200 אנשים לעמוד מול המלך ולצעוק שהוא עירום. אני טענתי 10 דקות לאחר פרוץ המלחמה שהרמטכ"ל מתנהג כאוויל שהמוות שעומד להכות בנו יהיה ללא תועלת. אני פרסמתי שירים סיפורים ומשלים, בכל כתבי העט והבאתי את דעותיי. אני פרסמתי מאמרים בנסיון לשכנע. אתם ? אתם יללתם ועוד תייללו את דעת הממשל כמו תנים למראה ירח. יללתם ובכיתם על הישמע הביקורת יותר מאשר על ילדים מתים. אתם עמדתם כעיוורים מול מציאות ואנשים. אתם אשר צריכים לבוא בשאלות למוסר שלכם, לאנושיות שלכם. לאחריות שלכם לכל המתים. אתם הם שיטענו בדיעבד להיותם בורג במערכת ולחוסר היכולת להשפיע אתם אשר מנותקים מהמציאות המדממת של הארץ הזו. בכל מקרה, קרנף יקר, חיבור נאה רשמת. תעבוד חזק יותר על המטאפורות. כי אם תרשה לי לאמר, דימוייך כשל ילד מתבגר. מודה לך על תשומת הלב שהשקעת בלהצטרף לדבר ההמון. כשתיהיה פתוח לכלל כפי שאני, כשתצטרף ותרד ממושב הצופה, אולי גם אני אוכל לדעת דבר עליך. יום טוב.