שאלה של אמון.

אא ניר

New member
סליחה. אני מצטער וחוזר בי.

לא העליתי בדעתי {למרות הכינוי הגברי} שאתה "גבר". ואז קבלתי מסר שהבהיר לי שמדובר בלכאורה גבר. לא האמנתי. יצאתי לבדוק. מסתבר שטעיתי. אתה אכן לא גברת, כי אם אדון. אדון עם אובססיה לגודלו של הפונפון. אובססיה 1 אובססיה 2 אז סליחה שחשבתי שכזה 'גבר-גבר' הוא אישה. סליחה

כלקוחת בנק לאומי...

הייתי רוצה לדעת באיזו זכות מי מהם העז לעבור על חוק הסודיות שם. לא...אני לא אשת ציבור...סתם אזרחית מן השורה...שעבירות חוק מרתיחות אותה. כן...גם התנהלותו של הרמטכ"ל לאורך כל ימי המלחמה מרתיחה אותי...אבל לאו דפקא בגלל תיק ההשקעות שלו.

אא ניר

New member
עיתונות בדמוקרטיות

בנויה לא מעט על הדלפות. בכל מקרה, את מקירה את המקור, כשאת טוענת שזה בה מהבנק ?

../images/Emo124.gifניר נמעסת ונמעס לי לראות....

את קיטוריך כבר לא קוראת אותך זה לא פורום פוליטיקה שחרר את התיסכולים שלך בפורום המתאים כאן פורום ג"ג על גירושיהם והתמודדויותיהם אודה לך אם תעלה נושאים יותר הקרובים לעצם נושא הפורום הזה בתודה אילנה

Ianp

New member
אם נמאס לך התעלמי מהפרובוקציות

שלו. מספיק אחד או שניים כאן שכל פעם מסתבכים בדיון עם ה"מהפכן" הקשיש אז הוא ממשיך. נקווה שאחרי ההתפרצויות שלו שרוסנו לא מזמן, הוא לפחות יכתוב באופן מתורבת ולא מאיים.

אא ניר

New member
../images/Emo45.gif

באותה הזדמנות, תסבירי איך מגיבים למשהו שלא קוראים.

בבקשה - כשאני נכנסת לפורום...

ורוב הדפים אני רואה ראש נושא של שירשור בשמך עייפתי בהתחלה כבדתי הסתקרנתי לקרוא את כאבך ותיסכולך אך בהמשך כבר התקוממתי ועתה כבר מאסתי ניר אתה מבוזבז פנה לפורום שידע ויקרא ויקבל את דעותך כאן נסה לשתף מכאבך אך לא לנצל את הבמה למחאות וכו' לי אישית אין כוח לשאת את היומיום שעסוקים בנושא וגם כאן בכמויות שלא קשורים ממש למקום אמרת פעם, השחלת שניה דייי עצור כתוב על נושא אחר ומבטיחה שאקרא אותך

אא ניר

New member
מצחיקולה..

כל המדינה מדברת על חשבון הבנק של הרמטכ"ל, והעובדה שאני מביא את זה לכאן, זו פרובוקציה... תודה,

הקרנף על הגג

ישב לבד והוא לא ידע לשיר, לנגן או לצייר וגם לא לרקוד או לפסל אבל ידע לכתוב היה יושב לאורך שעות ארוכות מתבונן בציפורים בשכנים בעננים מתצפת לעבר שכונות נרחקות וחולם על חוויות והרפתקאות הקרנף על הגג היה עדיין לבד אך בעיניו ראה דברים חדשים כל דוד שמש- מפלצת וכל אנטנה- טחנת רוח ועל מינכהאוזן חשב ועל מטאורים ועל כל הפנטזיות של העמים השונים. עצבות רבה לו לקרנף למרות דמיונו המפותח כי לא היה לו מי שיקרא את כל כתביו וגם חברים היה קשה לו למצאו כי לכולם שתי קרניים והקרנף נגחן חד קרן רק לנגח ולנגח אולי זה לא בסדר מה שעשה הרמטכ"ל? אבל לראות אותך רוקד על זה כמוצא שלל רב נו באמת.... ניר , לא חשבתי שזה לרמה שלך

אא ניר

New member
קרנפים הם כל השותקים

ולא משנה מאיזה טעם. או ריח. הקרנפים הם שזימרו את זימרותיהם של הממשל והצבא, על דמם וקברם של החיילים. הקרנפים הם אלו המפחדים מביקורת על האבא. הקרנפים הם הפחדנים. הקרנפים הם הבוכים ומבקשים סליחה על שתיקתם הממושכת מול המיתות המיותרות. הקרנפים הם אלו שלא מבינים את חלקם האזרחי כתושבים. קרנפים הם אתה לדעת רק לנגח, זה בערך מה שאתה ומבקרי כאן עושים. כי אם יש אחד מתוך 400 {ככה הגברת דינה טוענת} החברים בפורום הזה שעשה, זה אני. להאשים אותי בהסתפקות בהטחת ביקורת, זו שטות. אני נסעתי לצפון בשיא ירי הקטיושות. אני התרוצצתי בין אולפני תקשורת, מנסה לשכנע. אני הדפסתי פליירים באלפים ותליתם ברחבי הארץ. אני הבאתי כ 200 אנשים לעמוד מול המלך ולצעוק שהוא עירום. אני טענתי 10 דקות לאחר פרוץ המלחמה שהרמטכ"ל מתנהג כאוויל שהמוות שעומד להכות בנו יהיה ללא תועלת. אני פרסמתי שירים סיפורים ומשלים, בכל כתבי העט והבאתי את דעותיי. אני פרסמתי מאמרים בנסיון לשכנע. אתם ? אתם יללתם ועוד תייללו את דעת הממשל כמו תנים למראה ירח. יללתם ובכיתם על הישמע הביקורת יותר מאשר על ילדים מתים. אתם עמדתם כעיוורים מול מציאות ואנשים. אתם אשר צריכים לבוא בשאלות למוסר שלכם, לאנושיות שלכם. לאחריות שלכם לכל המתים. אתם הם שיטענו בדיעבד להיותם בורג במערכת ולחוסר היכולת להשפיע אתם אשר מנותקים מהמציאות המדממת של הארץ הזו. בכל מקרה, קרנף יקר, חיבור נאה רשמת. תעבוד חזק יותר על המטאפורות. כי אם תרשה לי לאמר, דימוייך כשל ילד מתבגר. מודה לך על תשומת הלב שהשקעת בלהצטרף לדבר ההמון. כשתיהיה פתוח לכלל כפי שאני, כשתצטרף ותרד ממושב הצופה, אולי גם אני אוכל לדעת דבר עליך. יום טוב.

אא ניר

New member
הסירי דאגה

הדברים האלו יוצאים ממני הרבה יותר בקלות, ממה שנדמה למביט מהצד. תודה

למעלה