שאלה של אמון.

איזה שטויות

הרמטכ'ל גם קיים ישיבה,גם הזעיק כוחות,דיבר עם אנשים,ועשה גם שיחת טלפון שבה מכר את מניותיו.הרמטכ'ל הוא איש כמו כל איש אחר.הוא גם הולך לשירותים במקום להזעיק את הכוחות,עושה קניות,מדבר בטלפון עם אשתו,ומוריד את הכלב.זכותו המלאה לעשות שיחת טלפון ולדאוג להכנסותיו האישיות. מה שברור שהרמטכ'ל הוא בראש סדר העדיפויות שלך. והנה עוד מנפולציה ילדותית מביתו של המשורר הידוע שהקים לו מפלגה שאיש לא מכיר. דרך אגב-כבר חזרת ממילואים ומהצפון?סתם לידע,לפני שאתה משמיץ את הרמטכ'ל על שיחת טלפון שעשה עם הבנק שלו.

d a n i e l s 5

New member
אמרה קולט אביטל היום

קיים פתגם רומני שאומר 'המדינה בוערת והסבתא מסתרקת'. המדינה בערה וכל שעניין אותו זה תיק ההשקעות". אז נכון שאין במעשה שלו שום דבר לא כשר/לא חוקי....אבל בהחלט יש טעם לפגם...... למרות שהוא התנהג כאיש פרטי ואולי זאת זכותו.....הוא לא איש פרטי , לא בעיני הציבור . ואיכשהו זה מתחבר לי למה שהוא אמר באיזה שהוא ראיון כשנשאל ...."אתה יודע שתקום וועדת חקירה" ענה ה"גביר" I DON'T CARE I REALLY DONWT CARE כנראה שזה מי שהוא . או שכנראה אנחנו חזק בעידן ה"אני" וכל מה שמסביב לא מעניין ........ כנראה שזה מי שהוא.......

colgate

New member
וכמוהו, גם חברינו רמון

כולם מתנהגים כמו אנשים פרטיים, בזמן שהם ממש נלחמו לא להיות כאלו. כולה נשיקה...

d a n i e l s 5

New member
וכמוהם גם אנחנו...

שכל היום מזמזמים לעצמנו ולאחרים את מילות השיר/המנטרה...... "תעשי רק מה שאת/ה חושב/ת , רק מה שאת/ה אוהב/ת " לא שיוצאת נגד זה....אבל בהחלט חומר למחשבה...... קודם אני אחרי העולם .

../images/Emo45.gif

אבל מבחינתי הרמטכ'ל הזה פישל מספיק במקומות אחרים להתעלק על שיחת הטלפון נראה לי מיותר כשמחפשים מישהו שכועסים עליו גם שיחת טלפון כזו יכולה להיות סיבה טובה את הפשלות האמיתיות שלו נראה בהמשך כנראה

אא ניר

New member
תודה

זה פשוט עיקרון של הגינות. טענת טענה מופרכת ואת לא מסוגלת לעמוד מאחוריה. מייד, כמובן, לאחר שתביאי סימוכין מתוך שרשור זה, לטענותייך, ובכך תשיבי על השאלה, מייד לאחר מכן, תוך שניות, תזכי לתשובה. ייתנו-יקבלו. לא ייתנו-לא יקבלו.

ואללה..ואתה ממשיך

אתה ממש חופר מתחת לאדמה למצא תוענה ומענה נגד הממשלה והצבא. הכל על מנת להאשים משו למה? מדוע כל כך חשוב לך ריב ומדון וויכוחים... האם כך אתה רוצה לקדם את המפלגה שלך? אין לך שום גבול? המתים עוד לא נקברו כולם ואתה בשלך להאשים מישהו ומשהו.ף..שיהיה מקפצה לקידום העצמי שלך?

אא ניר

New member
היי חמודה.

טוב שבאת. אני מחפש בית לרכישה, בדרום פלורידה. אם אפשר, ב Coral springs, שמעתי שיש שם קהילה ישראלית קטנה... חשבתי..את יודעת...אולי גם לי יהיה חשק לברוח מכאן כי יהיה לי קשה מידי. אחרי הכל, למה לגור כאן ולקטר, אם אפשר לקטר ולהטיף מוסר בלי לגור כאן ? כאילו..איזה טימטם לסבול את החום, האנשים, האווירה, השחיתות, קשיי הפרנסה, הסכנה מפיגועים, קטיושות..אם אפשר להשתזף בפלורידה. למה ? למה לסבול את כל זה, אם אפשר לעשות חיים באמריקה ? אה..כן...גם אני אגדל כמה ישראליים בפתח-תקווה, או ראשון, לתחושת החיבור שלי, וכדי לא לאבד את השפה...את יודעת.. אז אם יש לך איזה משהו זמין, עד נגיד, 190, 200 אלף דולר, תעשי טלפון הא ? ובקשר למה שכתבת, אז אני לא המצאתי את זה. זה בכותרות הראשיות של העיתונים בארץ. אופס.. סליחה..

פעם אחרונה שמתייחסת אליך

לא אתייחס לרמיזות המגעילות שלך..וברור לי שלא המצאת את הכתבה יחד עם זאת ניראה שאתה ממש מחפש מחפש מתחת לכל אבן מחדל כדי להאשים בו ולקדם את עצמך...מה כואב לך? הגופות של החיים עוד לא התקררו וכבר צריך לפתוח במלחמת "אחים".,. למה הגועל הזה? לגבי ה "חמודה" תחסוך את ההתנשאות-ויופי שבדקת כרטיס

אא ניר

New member
תודה.

השגתי את מבוקשי. תשתדלי לעמוד במילה שלך. מה השעה אצלך ?

Dardar63

New member
מיכל, הוא לא המציא.. בחיי.

וזה בוער לכולנו- כל כך בוער שזה מופיע בכל אמצעי התקשורת. ודבר נוסף, התעסקות בזה בזמן המלחמה יכלה להחשב לא פוליטקלי קורקט. אבל עכשיו, עכשיו זה הזמן. ואני מקווה שהוא יאכל אותה. זה לא רק לא יפה - זה לא חוקי.

אז

בואי לא נתייחס לכתביו של אא ניר. בואי רק תראי לי מלחמה את מושלמה שהיתה שלא היו מחדלים..תאונות..כאוס..הרוגים.. מלחמה אחת נקיה..היתה? כמה ועדות חקירה היו בכל מלחמה ומלחמה נלמדו לקחים? כל מלחמה שונה מקודמתה.. מה ייתן שליפת הצפורניים? גועל נפש..זה מה שאני מקבלת מקריאת כתוביו של ניר.

Dardar63

New member
לא התייחסתי לכתביו של ניר

התייחסתי לעובדות עצמן. ולא רואה בביטוי שליפת ציפורניים ביטוי רע כשמודבר באיש שאמור להוביל את הילדים של כולנו . האיש נמצא בתפקיד ציבורי , הבחירה שלו להציל את הכסף שלו באותו רגע מערערת את ביטחון הציבור בו.

ילוטייל

New member
"תדע כל אם עברייה, שהפקידה את חסכונ

"תדע כל אם עברייה, שהפקידה את חסכונותיה בידי מפקדים הראויים לכך". אם על זה הוא חשב באותה שעה... וואלללהה. חלוקת קשב של טייס אמיתי. תמיד אמרנו שחירניק מת עם *** מלאות וקיבה ריקה וטייס מת עם ******** ריקות וקיבה מלאה.

לזרוס

New member
לאדון אא ניר (מונטז'?)

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול - סימן שהשמש שוקעת". לין יוטאנג

אא ניר

New member
לגברת לזרוס

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת" תספרי עד 6865, ושלושת הפאפי'ס יבואו,

למעלה