שאלה של אמון.

ורד 3

New member
במיה !

זה המון עבודה ... אז יאללה תמשיכו ודיר באלק ללכת מכות... תהיו ילדים טובים.... אולי תקבלו טעימה. נ.ב מר ניר היקר נא להתנהג יפה לשירלי.

את נושכת ?

לזה את קוראת ביסים ? חחחחחחח
ותשאירי את הבמיה לעיראקים ! לא חושב שרומניות יכולות על במיה.

ורד 3

New member
לא משאירה

כלום לעיראקים ...אני מכינה את זה מעולה. תיכף אני שולחת לכאן תמונה של מישהו עם סימני נשיכה .... תגיד לי מה דעתך בסדר חתלתולי ? ועכשיו אני הולכת לקטום את הבמיה.

ממתין...רק שאני כבר אראה אותה

במשמרת השניה... בקיצר אני מסיים ב 20:00 ועד שאני מגיע שהבמיה תיהיה מוכנה ! ברור ? חחחחחחחחח
אי אי אי למה מכות, למה ?

ממש לא. במעשים יש הבעת עמדה.

התשובה שלי מכוונת לדלדל את הטיעון שלך על היות הרמטכ"ל אדם פרטי. הוא אדם פרטי - אבל יש מצבים שעל אדם להבין את ההשלכות של מעשיו. לעומתו הבאתי עוד אדם פרטי, שלא חשב על עצמו. למעשה כזה, בעת שכזו של ראש המטה הכללי של הצבא - יש הקרנת משמעויות רחבות בהרבה מאשר 10 הדקות שבוזבזו על מנת לתת את ההוראה למכירת המניות. אנחנו יכולים להיכנס כאן לדיון עמוק במשמעותם של סמלים. הלא לו היית רואה מישהו כרגע מנקה את הריצפה עם דגל ישראל, היית מזדעזעת - והלא מה הוא יכול לטעון: מדובר סך הכל בפיסת בד מודפסת... וזה נכון - דגל, העצם "דגל" הוא לא יותר מפיסת בד עם ציור עליה. את המשמעות העמוקה של דגל - אנחנו נותנים לו משום המשמעות הפנימית שאנחנו מייחסים לו. באותה צורה: המעשה עצמו - נכון, הוראה סתמית למכירת מניות. אבל העיתוי, והדמות שעשתה את זה בעיתוי הספציפי, נתנו למעשה משמעות מבזה לאיש, לדרגותיו ולמדים שהוא לובש.

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

התקשורת וחברי הכנסת ששים אלי קרב. הכותרות משמיצות בנוסח, מה שעניין את הרמטכל ביום שיצאנו למלחמה זה מצב הממון שלו. כרגיל הקצנה וניסיון ליצור התלהמות. גם אני כמו הרמטכל חושבת שמה שנעשה לו היה מרושע מעין כמוהו. האם הרמטכל לא אדם ככל ההאדם? האם כשהוא חלה באמצע המלחמה זה לא מעיד על כך, או שמא היה צריך להראות איזו גבורה עילאית בשעת דאגתו האין סופית לחיילים? איזה זכות יש לבוא ולהשמיץ אותו בצורה שכזו? איזו זכות לבוא ולומר לאדם, שמה שחשוב לו זה כך ולא אחרת? איזו כפיות טובה!!! נראה את כל המלעיזים עומדים במקומו בראשות הצבא ומובילים צבא שלם למלחמה על כל האחריות העצומה הכרוכה בכך. וכן תמיד אפשר לומר, שלו זה היה כך זה היה אחרת. כולנו הרי יודעים טוב יותר מה היה נכון יותר לעשות. כולנו! ולא משנה מי היה עומד בראש הצבא, גם הוא היה סופו לספוג את כל "הביקורת" האווילית הזו. כן, הוא גם אדם. ולי לא מפריע שהוא דאג לממון שלו!

Mastul4u

New member
וואו? סערה בכוס מים.

אכן, מי ש"מחפש " שעיר לעזאזל ימהר לקפוץ על השטות והאיוולת הזו. מליון איש ישבו במקלטים.... 150 נהרגו ... ושאר העם חגג, עבד, סחר בבורסה, יצא לבלות , לאכול ולזיין. אז למה מחפשים את חלוץ? כי הכי קל לחפש מתחת לפנס. איפה אלו שנתנו 6 שנים לחיזבאללה להתחמש ולהתעצם ולא פצו פה. היכן אלו שאחראים לברדק בצבא ולאי כשירות מילואים. היכן מקבלי ההחלטות שקיבלו חופש אסטרטגי של חודש ולא ידעו להחליט נכונה. ישנם הרבה "אשמים" , חלקם הגדול נכלל במילה אנחנו....... אגב.. מענין מה היה קורה לו בקש מאשתו( מכיוון שהוא לא בגו"ג מניח שנשוי ) למכור את מניותיו.

Mastul4u

New member
ברשותך,

אתחייס למשפט השני של דבריך, "ושאר העם חגג, עבד, סחר בבורסה, יצא לבלות , לאכול ולזיין" אני עדה לאדם אחד, שעשה הכל ביום אחד. חוץ מזה, עוד מעט 23:00...

d a n i e l s 5

New member
אז זהו ש....

אם הוא היה מבקש מאשתו למכור את מניותיו...... אפשר היה לומר עליו שנהג בתבונה (למרות שאצל רבין ולאה זה לא ממש עבד בזמנו) אבל כאן לא רק שלא נהג בתבונה .....יש במעשה חוסר רגישות ועל כך הרעש, ולא שום דבר אחר. לפחות כך מבחינתי.

colgate

New member
התקשר לבנק

אבל לא התקשר לשולה (חמדה או רחל) בעלת הצימר בצפון, בו הוא הזמין חופשה משפחתית שבוע לפני. מהלך מיותר לקריירה ה"מבריקה" של האיש עם הפאסון

אא ניר

New member
גם אני

שמעתי את הסיפור שסיפר בעצמו על הצימר לכל המשפחה. אז איזה רמטכ"ל יש לנו ? חסר מודיעין - מזמין צימר יומיים לפני חטיפת החיילים. חסר הבנה בכלכלה - הבורסה לא ירדה, הוא הפסיד כסף מעצם המכירה. שלא לדבר על ...

r o n35a

New member
טעות של הרמטכ"ל

תקנות סחר בני"ע קובעות איסור שימוש במידע פנימי.(דיני אתיקה) זו גם הסיבה שההחזקה אסורה על עובדי הבנק ומקורבים לשוק ההון. לדעתי איסור זה חייב להיות על נושאי משרה בכירים במדינה ובצבא. מכוון שהבורסה מושפעת גם מתהליכים מדיניים ואירועים בטחונים, הרי שכאשר יש אירוע בטחוני הרמטכ"ל יודע ראשון ולרוב לפני הציבור , נוצר איפה שלרמטכ"ל יש מידע פנימי אשר משליך ישירות על המסחר בבורסה. שימוש במידע זה נותן לרמטכ"ל יתרון יחסי , ועוד יכול לתת פרשנות לדעתו של הרמטכ"ל על הביטחון [קונה מניות-סומך על צה"ל מוכר מניות- לא סומך על הצבא] יש דופי בהתנהגותו של הרמטכ"ל , ואנחנו אלופים ב"לקרוע לו את הצורה". כאילו לא למדנו דבר.

אא ניר

New member
טעות

דבר החטיפה היה ידוע כבר לכל הציבור. הוא לא {אני מקווה} השתמש במידע סודי.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo127.gif

ממש לא משנה אם זה חוקי או לא בכל מקרה זה בהחלט מעורר בחילה....

למעלה