שאלה של אמון.

colgate

New member
רק עכשיו קלטת את זה?

ככה זה בשרשורים התרבותיים האלו: או שאת מסכימה עם הכותב או שאת מקבלת כאפה מצלצלת. מן "דמוקרטיה" שכזו.

ורד 3

New member
דובדבנית

אפשר בלאפה חומוס לייט של אחלה ..... ולקינוח את העוגיות הפריכות שלך ...??? דובדבנית מתוקה... את יודעת אלה מכפר טרומן.

../images/Emo45.gif אם לא יוסיף קישורים-איך נדע?

אחרי שגמר לדווח שנוסע לצפון ויוצא למילואים לבש מדים והתלבש על המקלדת. הרמטכ'ל-ג'יימס בונד בעקבותיך!!!מהר להוציא חשבוניות ולהראות את חשבון סלקום.

לא בצבא.

ברמטכ"ל של הצבא. ורק בו. תודה לאל שהצבא הרבה הרבה יותר טוב ממפקדו. כתבתי כבר, שלו כל חייל בצבא היה חושב כמו הרמטכ"ל הזה, אוי לנו ואבוי לנו. איש לא היה נלחם... רבים מחללי צה"ל הם אבות, ומנהלי הכלכלה האישית של משפחותיהם... והלא לא תחלקי עלי שכולם גם היו אנושיים. ויחד עם זאת - הם שמו את קודם את שליחותם. די אם אזכיר את רס"ן רועי קליין, סמג"ד 51 בגולני, שהיה אב לשני ילדים - גלעד בן השלוש, ויואב בן השנה וחצי, ונשוי לאשתו שרה. ויחד עם זאת, כשהבחין ברימון שנזרק לעבר קבוצת החיילים שהיה איתה, קפץ עליו כשהוא קורא "שמע ישראל" והתפוצץ איתו - ובכך הציל ארבעה חיילים ממוות בטוח. הוא היה אב, מנהל כלכלת משפחתו ואיש משפחה... אני בוש, נבוך ונכלם אפילו לשים את שני אלו יחד זה מול זה באותה הודעה. הרמטכ"ל הזה פשוט בייש במעשה הזה את המדים והדרגות.

שירלי6

New member
מה קשור?

בשיחת הטלפון שלו הוא הזניח את תפקידו? מה לזה ולהשוואה המגוחכת שנתת? הוא היה באמצע שדה קרב וזרק נשקו על מנת להתקשר? מה קשור? השאלה היחידה שצריכה להישאל היא, האם ניצל את מעמדו על מנת להשיג מידע אישי.

אא ניר

New member
אסביר.

דמייני את אריק שרון, מובל באמבולנס לבית החולים, מאבד את ההכרה, ודמייני את מזכירו הצבאי, באוטו מאחורה, מצלצל לבנק למכור את תיק ההשקעות שלו. כשר. כשר כמו גוויה של פרה שעמדה שישה ימים בשדה מוקשים בלתי מסומן, ברמה של הגולן.

I Blue Sky

New member
קודם כל, הפרה הזאת לא כשרה ../images/Emo3.gif

לגבי הרמטכ"ל, כשר אבל מסריח. אין ספק בזה. מה גם, שהרמטכ"ל הזה הוכיח לכולם שלא יהיה עוד רמטכ"ל כחול ולא לבן. לגבי האנרגיות שאתה מבזבז על הנושא הפושטי הזה.... חבל.

אא ניר

New member
רגע..רגע..רגע..רגע..

הנני מודיע על כשל לוגי. אם שניים מנהלים דיאלוג. שאלה-תשובה-שאלה-תשובה, היתכן כי אחד יעיר לשני הערה שכזו :"לגבי האנרגיות שאתה מבזבז על הנושא הפושטי הזה.... חבל. " ואם כן, אזי, הכיצד ?

I Blue Sky

New member
נו, והנה עוד

תגובה לדיאלוג. משעשע ביותר.

בדיוק פה קבור הכלב

ברור שידע לפני כולם מה הולך להיות ! נשמע לי לחלוטין לא חוקי. זה בדיוק כמו ששר האוצר שעה לפני שמעלה את הריבית מבקש מבנו למכור את המניות או לחלופין לקנות אופציות.

ורד 3

New member
זהירות !

אני נושכת חזק ! כמו אמסטף . טוב יאללה אין לי זמן ....... הולכת להכין אוכל ......משהו מעניין מאד.

למעלה