שאלה שכזו-

shayCn

New member
יאפ,שמעתי את זה

תעשי מה שטוב לך.אני לא אייעץ לך לנטור טינה לבן אדם בגלל שהוא אקס שלך,פשוט באת וביקשת את חוות דעתנו,אז.. ככה אני חושב וככה אני מתנהל בחיי,אז קשה לי ליפייף לך מילים שיהיו ערבים לאוזנך אם הם בניגוד לאיך שאני מאמין.
זה לא שאף פעם לא ניסיתי אחרת.הייתי בקשר עם אקסיות בעבר ומנסיון,זה אף פעם לא נגמר בהרגשה טובה.כשקשר רומנטי נגמר,אז זה נגמר ועדיף שהדרכים יתפצלו.לא מוצא סיבה טובה ומוצגדקת להשאר בקשר עם אקסית.

אין ממה להיעלב

לפני יומיים-שלוש קיבלתי פה הודעה בתיבת המסרים מבחור וכעבור 2-3 משפטים נתתי לו את הנייד ובאמת התקשר אחרי יום-יומיים ולאחר ששמע אותי אומרת שאני שמנה, אז אמר לי לא מתאים ומזל שלא נפגשנו וככה הסתיימה לה השיחה.
וממש לא נעלב יו נפגעתי. האמת שישר התקשרתי לחברה טובה שלי וסיפרתי לה על השיחה ההזויה זה ושתינו פרצנו בצחוק למשך 5-7 דקות מבלי לנשום.
לעומתו, יש לי אקס שכבר במשך 5 שנים אנחנו ידידים ממש טובים והוא תמיד טוחן לי בשכל שהוא אוהב שמנות והן יותר סקסיות מכל הבחורות הרזות למיניהן ובלה בלה בלה.
הקטע המצחיק פה, כשהוא הכיר אותי לפני 6 שנים אז הייתי ממש רזה בגבול האנורקסיה ואני היחידה מבין כל הבחורות שהיה איתן בקשר עד היום הייתי הבחורה הראשונה הרזה שהוא היה איתה.
בשנים האחרונות שמנתי המון ומכמה סיבות מוצדקות ודווקא עכשיו הוא מחזר אחריי בטירוף ואפילו רוצה אותי יותר ממה שרצה בעבר.

אז חמודה,לא להיעלב ולא להיפגע ולהנות מהגוף שיש לך (שמן / רזה) ולהגיד אלפי פעמים תודה לבורא עולם שלמרות שאת שמנה אבל את שלמה כי לא חסר לך כלום - לא יד, לא רגל ולא אף דבר אחר בגוף.
שימי פס על העולם כולו ויש הרבה גברים שאוהבים נשים שמנות.

אסףג1981

New member
אנחנו בטח לא יכולים

לייעץ לך אם להעלב או לא. מדובר בתחושה אישית שלך.
מדברייך אני גם לא מפרש את היציאה חסרת הטקט שלו כסוג של לגלוג. יותר חוסר רגישות.
תראי, אין לי את הנתונים הסטטיסטיים בידיים, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהגוף האידיאלי עבור חלק ניכר מהגברים, זו מישהי רזה ומלאה במקומות הנכונים. באופן אישי, אני אוהב גם מלאות וגם רזות. היה יותר מטריד אותי להיכנס למערכת יחסים רצינית וארוכת טווח עם מישהי מלאה מבחינת ההיבט הבריאותי. לא בטוח שמישהי כזו תזכה לאריכות ימים.

צלשלספק

New member
אנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים, תמיד יאמרו

אבל מה שקובע זו ההרגשה מבפנים, אם יש משיכה או לא.
כן, רזות-ממוצעות-כוסיות-חטובות וגם מלאות כמעה במקומות הנכונים, כל אלו בנורמה.
את חייבת להבין שיש אנשים שמרגיש להם יותר נוח ונעים עם בן או בת זוג יותר ״אסתטי״ מבחינה פיזית, נקרא לזה.
מבחינת מקום להתכרבל או פשוט הרגשה כללית מבחינה פיזית ולא רק ויזואלית, כך שהעניין ״מה הנורמה״ פחות תופס בחדרי חדרים.

השמנה אינה גמדות, עם מספיק כח רצון אפשר לשנות את זה ויש לא מעט דרכים.
השאלה הראשונה שהאדם צריך לשאול את עצמו: האם יש רצון וכמיהה לשנות את הקיים, שאם טוב לו כך - שלא ישנה שום דבר רק בגלל הנורמה אלא רק אם הוא חושב שצריך לשנות את הבר שינוי (שוב בניגוד לגמדות, או מוצא אתני).
השאלה השנייה היא עד כמה הפער בין אותו כח רצון למציאות, עד כמה הוא חזק ועד כמה הוא ישים בפועל.

תראי, אם הנושא מטריד אותך (ניכר דרך הפוסט) - את יכולה לעשות עם זה משהו בנידון, אבל אם את בגישה האישית של תקבלו אותי ככה ו״זה מה יש״, או ״ניסוי וטעייה אם ההוא כן ירצה או לא״ - תראי הכל טוב ויפה, אבל את חייבת להבין (ואחזור על דברי) שזה ממש לא רק עניין של ״נורמה״. יש אנשים שמבחינה פיזית אינטימית לא מתאים להם.

אני גם עברתי בחיי את השלב של להשלים עם העובדה שהסיכויים שלי למצוא בת זוג ״נמוכים״ באופן יחסי מאחרים (יחס של מעשן אחד על כל חמישה אזרחים שהם לא) עקב נושא העישון...שמפריע ללא מעטים - וזה לגיטימי, יש הרבה פחות ״מבחר״ באתרי ההכרויות של מעשנים/מעשנות. אני בחרתי שלא ״להשתנות״ ולהפסיק לעשן כשאני מודע לכל ההשלכות מסביב

שימי לב מה כתבת

"אבל הוא כאילו בא מתוך הנחה- שהנורמה החברתית היא לאהוב כוסיות"

הצגת בעצמך את העיוות שאת כועסת עליו בגללו
מצד אחד אמרת שמנות, אבל לצד השני לא קראת רזות
קראת בטיבעיות "כוסיות"

אז זו כן נורמה חברתית מושרשת ובעצמך ענית עליה

birka

New member
כי "כוסיות"

הן לא בהכרח רזות..:p הן פשוט אידאל יופי...

וכן, ברור לי שאני חלק מהנורמה... לא יודעת, בבוקר זה היה נראה לי מטריד..

לא.. מתי שמעת שאומרים כוסית על מישהי

שהגוף שלה הוא לא רזה או טיפונת מלא?

הן בהכרח רזות חטובות.

birka

New member
אני לא יודעת מה אומרים..

אבל נועה תשבי, ביונסה, טיירה בנקס- הן לא רזות.. (אני מתייחסת למעל מידה 42-44).. אבל הן בהחלט "כוסיות".

זה לא חכם לתת אותן כדוגמה

יותר נכון לעשות אם הייתה פה תמונה קולאז' של מבני גוף שונים,
והיית שואלת מה אתם מעדיפים.

ככה מתייחסים למבנה נטו ולא למכלול שהוא נועה תשבי וכו...

לפני 100 שנה נשים מלאות היו הלהיט

ואני בהחלט רואה את זה חוזר בגדול (משחק מילים שנון)

לדעתי אנחנו כבר בהתהוות השינוי

מה שהיה פעם היה פעם

לא ראיתי שזה חוזר,
מצד שני אף פעם לא התעמקתי בזה ממש, אם זה חוזר או לא

ת'אמת שגם לי פעם היו כל מיני שגעונות בראש על "מה יגידו" בכל מיני דברים שקשורים לבחורים שיצאתי איתם..
היום כמעט ואין. טוב משתדלת.

הבעיה של ה"שמנות" היא

שהן עצמן לא מתנתקות מהתפיסות הישנות
הן מעקבות את השינוי יותר מהחברה (לדעתי )

אולי עם הגיל/ניסיון נבנה ביטחון, אבל היסודות שלו בנויות על תפיסות ישנות

צריך לשנות את התפיסות של ה"מי אתה"
לתפיסות של ה"מה אתה"

וולקאם טו ד-ניו וורלד !

אני דווקא בונה על להדליק את הקומקום....

בפעם הבאה שנסכים איף יו נאו וואט אי מין

עכשיו תארגני גיגית

כי אני לא מתכוון לשלם 120 שקל כל פעם שצריך לקצוץ את הציפורניים
ושמעתי שכולכן יודעות איך עושים את זה !

למעלה