שאלה קיומית

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
זה הכל להיות...

מחר יהיו קארי, טאי, קודי, יולי ודיוויס. אחרי שאני אגמור אותם אני אשים את הארמורים, והפעם אני גם אתייחס טיפה לכל תמונה.זה לא ממש מספיק רק לשים את התמונה, אתם יודעים... טוף, אם למישו מתחשק להמשיך, אנא. נ.ב. אם למישו יש את התמונה הרשמית של גריימון מלחמתי- אנא, שלחו לי אותה! אני זקוק לה נואשות. תודה.

WoLfN

New member
זה הכל להיות...

מחר יהיו קארי, טאי, קודי, יולי ודיוויס. אחרי שאני אגמור אותם אני אשים את הארמורים, והפעם אני גם אתייחס טיפה לכל תמונה.זה לא ממש מספיק רק לשים את התמונה, אתם יודעים... טוף, אם למישו מתחשק להמשיך, אנא. נ.ב. אם למישו יש את התמונה הרשמית של גריימון מלחמתי- אנא, שלחו לי אותה! אני זקוק לה נואשות. תודה.

WoLfN

New member
...

אני לא בטוח, האתר בטוח-.-" [ד"א, זה לא מהאתר שהבאתי לך. זה מאתר אחר...]

אז למה שמת את התמונה של גריימון?!

הרי ברור שזה לא הוא! וסנובוטאמון זה בוטאמון, התינוק של אגומון, רק לבן. מה שנקרא בעברית: "בוטאמון שלג".

WoLfN

New member
שים לב להקשר...

בוטמון הוא התינוק של טאי. סנואובוטומון הוא התינוק של קארי. מה לא הגיוני כאן? זה שני דיג'ימונים שונים, לא אותו אחד... כאילו, אותו אחד, אבל צבע שונה... זה כמו שתגיד שגריימון וגריימון מתכתי הם אותו אחד, רק בצבע שונה...

לא הבנתי.

בדיוק כמו שיש דווימון ודווימון קרח או מראמון ומראמון כחול כך יש גם בוטאמון ובוטאמון שלג-סנובוטאמון.

לא הבנתי.

בדיוק כמו שיש דווימון ודווימון קרח או מראמון ומראמון כחול כך יש גם בוטאמון ובוטאמון שלג-סנובוטאמון.

למעלה