שאלה קיומית

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
שאלה קיומית../images/Emo70.gif

שמתי לב למשהו לא הגיוני בסדרה. נכון מיוטיסמון הוא רמה מושלמת [לייק...]? אז ונומיוטיסמון חייב להיות מגה, מה שאומר שמאלו מיוטיסמון הוא דרגה מעל המגה! או שבכלל מיוטיסמון הוא כמו ארוקנימון ומומימון, שיש לו שתי צורות, אחת "אנושית" יותר, והשניה חייתית [מישהו הזכיר עונה ארבע?]... אנא עזרו לי. |הצילו|

Goggle Girl

New member
מאלו מיוטיסמון הוא גם מגה

אין שלבים מעל למגה, יש פשוט מלא רמות של מגה, כמו לדוגמא בסרט השני כשוורגריימון ומטאלגרורומון התחברו לאומנימון הוא לא היה מעל למגה, הוא היה מגה פשוט ממש ממש ממש חזק. חוץ מזה תסתכל גם על אימפריאלדריימון שהפך מדרקון מפלצתי מוזר כזה ללוחם אנושי, ואז בסרט הרביעי עוד בכלל קיבל עוד כוח מאומנימון. כולם ברמת מגה, כי לדיג'ימונים אין רמת התפתחות מעבר לזה (זה למה קוראים לזה ביפנית אולטימייט, כי זהו, זה הכי הכי, אין יותר מזה), אבל בתוך המגה אפשר להשתנות ולהתחזק וכאילו להתפתח, אבל זה אותו הדיג'ימון באותה רמת מגה. ועונה רביעית ממש לא המציאה את כל הקטע של צורה אנושית וצורת חיה, אם כבר זה התחיל בעונה השניה, או אפילו בראשונה. אדוני האופל היו שני דיג'ימונים אנושיים (פיידמון ופופטמון) ושניים חייתיים (מטאלסידרמון וה... מאשינמון, איך קראו לו?). בעונה השנייה שים לב שדיג'יביצה אחת נותנת להם התפתחות אנושית והשנייה חייתית: פליידרמון-ליידרמון, הולסמון-שורימון, דיגמון-סאבמארימון. לגאטומון ופאטאמון לא היו התפתחויות אנושיות כי א' - היו להם רק דיג'יביצים אחת לכל דיג'יגורל שלהם, וב' - הכרנו כבר את הדיג'יגדילות הרגילות שלהם והן אפילו הופיעו בסדרה, אז זה הביא דיג'יגדילות אנושיות שאיזנו את הדיג'יגדילות החייתיות שלהם עם הדיג'יביצים.

JeTfIrE

New member
טעות

אני חולק עליך ויש רמה מעבר למגה בשם אולטרה!! כמו שליט המעמקים והתפתחות האולטרה של מונוכרומון

WoLfN

New member
סתם משהו מהרהורי מוחי המפוצל../images/Emo3.gif

אם לוימון לא היו קוראים וימון, אלא דימון, אז לאקס וימון היו קוראים אקסדימון, מה שאומר שהיינו יכולים לכותב את השם שלו כ XDEEMON, וזה יוצא מצחיק^^;

WoLfN

New member
חבל לפתוח שרשור חדש...

אז הפכתי את השרשור הזה לשרשור הסתם הרשמי שלי
אוקע, אז עשיתי חיפוש [מתקדם. שהוא ד"א *כן* עובד, בניגוד למה שתפוז אומרים. אני מריח קונספירציה?
], כדי לבדוק אם הוא באמת לא עובד [נא לקרוא סוגריים קודמים
], ומסתבר שהוא עובד. כתבתי "מגה" והופס
מצא לי תוצאות. החלטתי שאם כבר אז כבר, ובדקתי הודעות. באחת ההודעות היה כתוב שפאילדרמון, סילפימון ושאקואמון הן הגדילות הישירות של וימון, הוקמון וארמדילמון. לדעתי זה נכון, מכיוון שקיימים גם מגנהאנג'מון ואנג'וומון. צצה לי בעיה קטנה- מה הדיג'יגדילה של ורמון?! אז נזכרתי שהייתי באתר אחד [NO כתובת] שבו הדיג'יגדילה של וימון היא לא פאילדרמון. החלטתי לחזור לאותו אתר ולהביא לכם את התמונות. עץ ההתפתחות של וימון בהודעות. שתפוז לא יעשה בעיות. תודה ויום נעים לכם.

WoLfN

New member
../images/Emo41.gifארמור-חברות-טוגמוגמון../images/Emo41.gif

WoLfN

New member
../images/Emo41.gifארמור-אור-קווטזאלמון../images/Emo41.gif

למעלה