אלוף-קבוטרימון
W WoLfN New member 5/8/04 #33 זה בהמשך. אני רק צריך תמונה טובה של לילימון [כזאת עם רקע לבן...] כי פשוט אין לי!!! אם את יכולה, אז תודה...^_^
זה בהמשך. אני רק צריך תמונה טובה של לילימון [כזאת עם רקע לבן...] כי פשוט אין לי!!! אם את יכולה, אז תודה...^_^
ק קורורו New member 5/8/04 #45 בבעע... לא מצאתי!!! אפה התמונה הכל כך לא נדירה של לילימון?! היא במין עמידה כזו (שהרגל שלה מתרוממת אחורה, נו העמידה הרגילה שלה!!!), וזו תמונה מוארכת כזו!!!
בבעע... לא מצאתי!!! אפה התמונה הכל כך לא נדירה של לילימון?! היא במין עמידה כזו (שהרגל שלה מתרוממת אחורה, נו העמידה הרגילה שלה!!!), וזו תמונה מוארכת כזו!!!
ר רייסטלין מאגר New member 5/8/04 #46 לא מכיר את התמונה. אבל אפשר לשים את התמונה שחופית שמה כאן מתישהו. יש בה את כל השלבים, מתינוק ועד מגה. היא בעמוד השני, נדמה לי.
לא מכיר את התמונה. אבל אפשר לשים את התמונה שחופית שמה כאן מתישהו. יש בה את כל השלבים, מתינוק ועד מגה. היא בעמוד השני, נדמה לי.
ר רייסטלין מאגר New member 6/8/04 #49 אבל אין. ובמקום לשים מלא תמונות אפשר פשוט לשים תמונה אחת שיש בה את כל השלבים וזהו. יותר הגיוני, לא?
W WoLfN New member 6/8/04 #50 טוף, מכיוון שאין תמונה טובה של לילי הדיג'ימונית של מימי תינוק- יוראמון באימונים- טנאמון טירון- פאלמון אלוף- טוגמון מושלם- לילימון מגה- רוסמון *אוקי, אני כשרון. הצלחתי לאבד את התמונה-.-" כשאני אשיג אותה שוב, אני אשלח...
טוף, מכיוון שאין תמונה טובה של לילי הדיג'ימונית של מימי תינוק- יוראמון באימונים- טנאמון טירון- פאלמון אלוף- טוגמון מושלם- לילימון מגה- רוסמון *אוקי, אני כשרון. הצלחתי לאבד את התמונה-.-" כשאני אשיג אותה שוב, אני אשלח...
ר רייסטלין מאגר New member 6/8/04 #55 היית צריך להגיד שנתת קישור לאתר. הסיבה היחידה שפתחתי את ההודעה זה כדי להוסיף תגובה ולצרוח עליך שאני רוצה את האתר. מזל שאז ראיתי את הקישור.
היית צריך להגיד שנתת קישור לאתר. הסיבה היחידה שפתחתי את ההודעה זה כדי להוסיף תגובה ולצרוח עליך שאני רוצה את האתר. מזל שאז ראיתי את הקישור.
M meytar זאת אני New member 6/8/04 #74 כשאתה אומר רקע לבן אתה בעצם מתכוון לתמונה רשמית. מאוד קל לזהות כאלו. לכל דיג'יגורל יש כזאת, ולכל דיג'ימון. טוב זאת לא התמונה הרשמית של לילימון, אבל זה מאוד דומה לזה...
כשאתה אומר רקע לבן אתה בעצם מתכוון לתמונה רשמית. מאוד קל לזהות כאלו. לכל דיג'יגורל יש כזאת, ולכל דיג'ימון. טוב זאת לא התמונה הרשמית של לילימון, אבל זה מאוד דומה לזה...