אלוף-בירדרומון
W WoLfN New member 6/8/04 #59 אבל לחצתי על 152!!!! לא על 153!!! תפוז מטומטם>< טוף, ההיא הייתה גארודמון, הצורה המשולמת של ביומון... בירדרומון, האלופה, היא זו שבתמונה...
אבל לחצתי על 152!!!! לא על 153!!! תפוז מטומטם>< טוף, ההיא הייתה גארודמון, הצורה המשולמת של ביומון... בירדרומון, האלופה, היא זו שבתמונה...
W WoLfN New member 6/8/04 #62 "כל אחד בא יומו" -ציטוט של מישהו, שאמר את זה איפושהו בעולם. או לא. תורו של הילד הקטן עם הכובע הירוק, הלא הוא טיקיי האגדי שלנו. טאדאם.
"כל אחד בא יומו" -ציטוט של מישהו, שאמר את זה איפושהו בעולם. או לא. תורו של הילד הקטן עם הכובע הירוק, הלא הוא טיקיי האגדי שלנו. טאדאם.
ל לינה דובדבן New member 9/8/04 #325 קוראים לו סראפימון בגלל המושג"שרף"? יהיה מדליק אם זה באמת יהיה בגלל זה O.O
M meytar זאת אני New member 6/8/04 #64 איש אתה משועמם.... מפאלי הציטוטים שלי: "אז מה אתם יודעים לעשות?" "אנחנו חמודים!" הפרק הראשון...
W WoLfN New member 6/8/04 #70 אני יודע. תודה^^;. ועכשיו שאלה לי לכולם: אתם רוצים שאני אשים את גדילות הארמור של כל דיג'ימון מהשישה של העונה שנייה? [אם אתם רוצםי לבדוק איך- תסתכלו בענף של ורמון]
אני יודע. תודה^^;. ועכשיו שאלה לי לכולם: אתם רוצים שאני אשים את גדילות הארמור של כל דיג'ימון מהשישה של העונה שנייה? [אם אתם רוצםי לבדוק איך- תסתכלו בענף של ורמון]
ר רייסטלין מאגר New member 6/8/04 #79 אם לא תסיים עד מחר אני אעזור. אין לי כוח עכשיו להתחיל לשמור ולהעלות תמונות.
W WoLfN New member 6/8/04 #73 מאט! אצלו כל הדיג'יגדילות הופיעו בסידרה! [גם אצל טאי, אבל טאי הוא גוגל בוי, אז לא נחשב ] קבלו אותו בזמרות מפוחית זוערות: מאט!
מאט! אצלו כל הדיג'יגדילות הופיעו בסידרה! [גם אצל טאי, אבל טאי הוא גוגל בוי, אז לא נחשב ] קבלו אותו בזמרות מפוחית זוערות: מאט!