שאלה מביכה

אני ממש לא מתייחסת אלייך

כאל מטומטמת וצר לי כי את מרגישה כך, אינני יודעת מה חווית בחייך, וכנ"ל ההפך. אני פועלת על פי הוראות הרופא, ובמידה ולא יחול שיפור אפנה בשנית. אני ממש לא שפטתי אותך על פי גילך, למעשה לא שפטתי אותך.נקודה. אני התייחסתי רק לעובדה שאין לך ניסיון בנושא **הספציפי** הזה. את יותר ממוזמנת להגיב, ושוב סליחה אם נפגעת.

ToryMaster

New member
התגובה כוונה לthe evil 1

the evil 1

New member
אני בעלת ניסיון

הגרד אמור להפסיק מייד בתחילת הטיפול, המישכה אמורה להרגיע הכל מייד. סימפתום של פיטרייה זה גירוד (ברמות שונות) והפרשות (לא לכולם). כאבים לא אמורים ליהיות מהתרופות מהיום הריאשון את אמורה כבר לא להרגיש לא גרד ולא כאבים. אים יש לך כאבים זה ממש לא טוב כי זה לא מהפטרייה זה כניראה הטרופה, לפחות דברי אם הרופא. **לצערי ניסיון מר עם פטריות שלא עברו חודשים, הישתמשתי כימאט בכל סוג של נר/מישכה וכדורים דרך הפה.

אל תפחידי אותי, אני לא יכולה

להתמודד עם זה חודשים. אם את אומרת שהגרד אמור להפסיק מייד והוא לא הפסיק אחרי יומיים טיפול אני חושבת שבכול זאת אלך לרופא או אתקשר אליו היום. אני חשבתי שזה רק נורמלי שעדיין לא עבר הגרד ביום אחד, ואילו הכאבים הוזהרתי לגביהם על ידי הרופא מראש, ובאמת בלילה השני כבר לא היו כאבים. תודה

the evil 1

New member
מה שהייה לי נדיר

אף רופא לא ידע להגיד לי למה אצלי זה לא עבר הרבה זמן וחזר כל כמה זמן, זה קורא אבל זה נדיר, לצערי זה חוזר כל כמה זמן. אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי לימנוע את הסיוט הבא, יש רופאה שאמרה לי לא לאכול סוכר וקמח לבן ולקחת פרו ביוטיק, הרופא הנוכחי חושב שזה מלחץ של בחינות, כשהייתי קטנה עברתי המון טיפולי אנטיביוטיה מה שכניראה הפר את האיזון בין החיידקים הטובים לרעים בגוף שלי לטווח ארוך. חברה שלי (רופאה) טוענת שאני מגזימה בהיגיינה. ודודה שלי אמרה שגם לה יש בעייה דומה אז ייתכן שזה ביכלל גנטי. את תיהיי בסדר, תיזכרי שיש אנשים ממצב גרוע יותר. (טופו טפו טפו, הכל בסדר עכשיו)

ב"ה, אני מקווה שאכן לא יחזור.

לדעתך, אם הגרד קצת ממשיך(לא בצורה רצינית) האם כדאי ללכת לרופא שוב? אגב, אני עכשיו נזכרת שהוא אמר לי להשתמש בתרופה בבוקר ולא בערב(אני הלכתי לפי הרישום בהוראות יצרן), אולי אם הייתי מורחת בבוקר זה היה מקל לי על הגרד(והנשמה)?

the evil 1

New member
לפחות תיתקשרי לרופא

בדרך כלל המישכה זה פעמיים ביום בבוקר ובערב והנרות בערב (זה די ברור). אל תיקראי את הוראות היצרן רק לפי הרופא, הרוקח אמור גם לירשום לך על האריזה איך להישתמש בתרופה.

אוי, עכשיו אני מרגישה נורא...

קודם כול, עכשיו כבר יש תקופות ארוכות יותר שממש לא מגרד, אני חושבת שאתייעץ עם הרופא טלפונית ואז אחליט. (את לא מבינה אני מתרגשת כי פתאום אני מבינה שכמעט ולא מגרד לי(אני בעבודה) אוף חבל שהתחלתי לרשום על זה , כי זה שוב חוזר.... לגבי הרוקחים, זה מה שקורה כשלוקחים בחורה שאין לה מושג ברוקחות. בד"כ כותבים לך על הקופסא פעמיים ביום * מספר הימים ובוקר או ערב, לפני או אחרי האוכל וכדומה... אני אתקשר, אתייעץ, ואחליט, מקסימום אדחה את התור ליום שלישי וזהו.

PainterJane

New member
אם זה עוזר...

אתמול הייתי אצל הרופאה עם בעיה דומה. והיא הבהירה לי שהנר (נר אגיסטן) יגרום להפרשה מגרדת מאוד להתאפק ולא להתקלח או משהו כזה אלא לתת לזה להוציא את כל הזיהום או מה שזה לא יהיה שזה מוציא. המשחה (הידרואגיסטן) אמורה להקל על זה. ככה שהתסמינים שלך נשמעים לי יחסית נורמאלים. בכל מקרה מקווה שעד שעניתי כבר הכל נרגע ואת מרגישה יותר טוב.

א. זה מאוד עוזר

ב. הרופא שלי נתן לי משהו אחר נרות (3 נרות ל-3 לילות בלבד) בשם גינו-דקטרין 3 ומשחה עם מוביל כזה מגעיל להחדרה ל- 7 ימים מסוג גינו דקטרין 7 - מישהו מכיר את זה? ג. האם היא אמרה לך לכמה זמן ההפרשה אמורה לגרד ותוך כמה זמן זה אמור לעבור? ד. האם אחרי יומיים שימוש זה אמור להתחיל להרגיש יותר טוב? איך אני יודעת שזה עובר? רק על סמך זה שלא מגרד לי? ה. האם הגיוני שלאחר שני לילות של הנרות ושימוש במשחה(רק בלילה, עכשיו אני מבינה שהייתי אמורה גם בבוקר תודה ל-EVIL 1 ) עדיין יגרד לי? ו. אתמול נורא גירד, לא התקלחתי אבל נגבתי בנייר טואלת, זה נורא????? ז. גלגול הבא אני עוברת להיות גבר!!!

the evil 1

New member
הישתמשתי בגינו דקטרין

זה טרופה טובה, השתמשתי גם באגיסטן(לצורותיו וגירסותיו) לא זכור לי כאבים באף אחד מהמיקרים לפחות לא משהו מיתמשך כל כך, בסוף הטיפול את לא אמורה להרגיש לא גירוד ולא כאב, גם אים זה יחזור זה יחזור תוך כמה זמן מהטיפול לא מייד.

the evil 1

New member
סליחה לא אניתי על הכל

מספיק להתרחץ פעם ביום (לא נורא אם פיספסת)

אבל EVIL זה לא היה

מתמשך...בלילה סבלתי מהגירוד, ומכאב, אבל משהו עמום ולא ברור...והלילה זה בכלל לא כאב אלא רק גירד(אבל הייתה כמות הפרשה מאוד גדולה והגיוני שזה יגרד ככה). עכשיו כמעט ולא מורגש גירוד (ואני מניחה שאם הייתי מורחת משחה אתמול בבוקר והיום בבוקר יכול להיות שזה היה עובר יותר מהר...), ואני מקווה שהוא ימשיך ככה...אני חושבת שלא אפנה לרופא אלא אדחה את התור של היום ליום שלישי ואתייעץ איתו טלפונית. כשרשמת:"גם אים זה יחזור זה יחזור תוך כמה זמן מהטיפול לא מייד". התכוונת זה יכול חזור- לא התכוונת שזה בטוח יחזור נכון? אז אם לא מרגישים גרד או כאבים את יודעת שזה עבר? או שמא יכול להיות שזה לא עבר אבל המשחה והנרות עשו את שלהם במבחינת כאב? האם ניתן לקיים יחסים אחרי שמסיימים את המשחה, במידה והגרד מפסיק לגמרי?

the evil 1

New member
הגירוד תמיד מפסיק ביום הריאשון

(לפחות אצלי) זה לא בטוח יחזור רוב הסיכויים זה לא יחזור. אים את לא מרגישה גירוד וכאבים זה עבר (אם את מרגישה גירוד וכאבים מיתמשכים רק תוך כדי או אחרי יחסי מין זה לא עבר). תסימי את המישכה (את כל הטיפול) תקיימי יחסי מין אים לא מגרד או כואב אז הכל בסדר :) קעיקרון המישכה והנרות זה טרופות המשכה מקלה גם על הגירוד, בסוף הטיפול תנסי לקיים יחסי מין. פשוט תיתקשרי לרופא תישאלי אותו אם זה נורמאלי, תדברי איתו אם הוא אומר לך לבוא תבואי.

תרגעי, התקשרתי,

נאמר לי להמשיך בטיפול התרופתי, קבעתי תור לשבוע הבא. הרופא הזה עובד רק בימי שלישי וחמישי, אין לי טלפון בשאר הימים. אני באמת בסדר, הגירוד מתחיל להיחלש, ובע"ה שבוע הבא, אני אכתוב אחרת.... אם שבוע הבא זה לא יעבור, חוץ מזה שאני אבכה, אני אלך לרופא, קבעתי תור לשבוע הבא.

PainterJane

New member
ז. גם אני!

למרות שזה יצריך מאיתנו לוותר על חלק גדול ממנת המשכל שלנו, לא? : ) האמת שלי היא אמרה שאחרי יומיים רב הגירוד אמור לעבור, ולהמשיך עם המשחה שבוע. אבל אני חושבת שאצלי זה הרבה פחות חמור מאצלך כי לא מגרד לי בטירוף ולא כואב לי כל כך... היא גם אמרה שלפני או אחרי היומיים האלה אין בעיה לקיים יחסי מין. האמת שעוד לא התחלתי את הטיפול כי יש לי תכנונים לסוף שבוע. אולי זה ממש מטומטם מצדי, האמת. ברגע שמפסיק לגרד לך (וממה שהבנתי ממך כבר מגרד לך הרבה הרבה פחות, לא?) אני חושבת שזה עבר, אבל אל תפסיקי את הטיפול באמצע אף פעם, אלא אם הרופא אומר. אחרי הכל ידעת שיש לך בגלל שגירד וכאב אז זה סימן די מהימן. ג'יין

מחיר פעוט לעומת מה שנשים

עוברות וסובלות. קודם כול אני נורא הגוף שלי נורא רגיש, זה שאני מתנהגת אליו לא יפה זה לא אומר שהוא עמיד הכול. דבר שני, רוב הגירוד באמת עבר(והיום הוא היום השני), בהתחשב בעובדה שאני שמתי נר ומשחה רק בערב פעם אחת ביום אני חושבת שאני אמורה להיות מרוצה, אבל החל מהיום אני מתכוונת להחדיר את המשחה(כי אם הבנתי נכון הפטריה בתוך הנרתיק) ולמרוח בבוקר כדי שיהיה יותר נעים. הנר האחרון הינו היום, אתמול לא כאב בכלל... ממש הרגעת אותי, תודה, הבנות האחרות דיברו על השפעה מיידית של התרופה וחשבתי שאצלי משהו לא בסדר, הגירוד התחזק לאחר שהתחלתי להשתמש בתרופה,והוא יורד בהתאמה. לגבי קיום יחסים- הבנתי שזה נורא כואב, ואני מעדיפה לסיים עם הכול ואז לחזור לשגרה.

למעלה