שאלה מביכה

אני לא בן אדם של מיונים

ובכלל אני לא אוהבת את כול ההתעסקות סביב הנושא. אני יודעת שיכול להיות שתאמרו שזה טיפשי ומי שמתבייש מתייבש, אבל כזאת אני. את הלילה אחרי השעה 03 או 04 לפנות בוקר הצלחתי להעביר בשינה רציפה יחסית ובמהלך היום, היה יחסית בסדר, כמעט ולא גירד. חזרתי מחתונה ולכן את הנר השני ואת המשחה החדרתי יחסית מאוחר ליום האתמול - בערך ב-23. עכשיו נורא מגרד לי, אני לא מבינה אם זה בגלל שהפטריה נלחמת במשחה או שמא זה פשוט לא עובר ואני מבזבזת את הזמן שלי. זה כבר לא כואב או שורף, רק מגרד ומעצבן!!!! אני מאוד מתלבטת אם ללכת מחר לרופא לתור המקורי, לומר לו שלקחתי שני נרות, ומרחתי פעמים את המשחה וזה לא עזר,או שמא, להמשיך עם הטיפול התרופתי, ואם אני רואה שזה לא עובר אני אלך אליו ביום שלישי הבא, זה יהיה אחרי שאסיים עם המשחה והנרות. האם יש מצב שזה לא עובר/יעבור לי?ואם זה לא עובר איך זה יכול להיות מול כול הנרות והמשחה שניתנו לי ?

ToryMaster

New member
את רצינית?!

לא בחורה של מיונים, בחורה של טיפול נמרץ את כן? נראה לך שכאבים כאלו הם תופעה נורמלית?! אם לא מיון, אז מהר לרופאה, הכי מהר שאת יכולה!

תראי, כאבים אין,

עכשיו זה רק מגרד, אני בהחלט מאמינה כי יכול להיות שמדובר בתופעה נורמלית ושכיחה לחלוטין בעת טיפול בקנדידה, הרי גם כשאנו חולים בדלקת גרון/ריאות לא משנה, האנטיביוטקיה בתחילה מחזקת את החיידק ולאחר מכן מחלישה ולבסוף הורגת אותו. יכול להיות שזה אותו סיפור, מה גם שהרופא הבהיר לי שהנר הראשון לא יהיה קל מכיוון שהוא מחזק את הפטריה ואז הורג אותה. הנר השני, אמור להחליש, הנר השלישי אמור להרוג, על אף שהוא אמר שאני יכולה לשים משחה ולסיים בנר השלישי אני אמשיך ואמרח עד אשר אסיים את 7 הימים. עכשיו זה מגרד ולאט זה גם נרגע... את גם חייבת להבין שמכוון שהמקום רגיש ומכיוון שמעולם לא חוויתי(ב"ה), בעבר פטריה או דלקת בדרכי השתן בכול שנות חיי, אני לא יודעת למה לצפות. מצד שני, אם אני רק מתחילה דלקת ריאות אני ישר יודעת מה מתפתח ורצה לקבל את האנטיביוטיקה שמשפיעה הכי טוב והכי מהר. אינני יודעת לקרוא את הסימפוטמים, מה גם שלפי התיאורים באינטרנט הייתי רחוקה מהפטריה, האיזור לא כאב, לא התנפח לא היה אדום, הפרשות תקינות, ועכשיו הוא קצת החליף צבע...בואי נאמר שהתקרבתי לגוף שלי בעל כורחי. ברור שאם המצב היה בלתי נסבל הייתי פונה למיון או לאן שהוא...אבל מכיוון שאני יכולה לסבול את הכאבים ועכשיו מדובר רק על גירוד אני בוחרת לבדוק איך גופי יגיב, ושואלת אתכם רק כדי לדעת שהתסמינים הם תקינים ולא מעוררי דאגות.

ToryMaster

New member
אז בבקשה, זה *לא* תקין

אולי זה יתברר כשום דבר, אבל זה לא תקין!

OK, למה זה לא תקין?

האם ברגע שהשתמש בנר, המקום הפסיק לגרד? האם המשחה עזרה באותו הרגע? האם תוך יום אחד עברה לך הפטריה ואת הרגשת רוגע? אני לא שואלת מתוך ציניות אלא מתוך רצון אמיתי לדעת.

ToryMaster

New member
לא השתמשתי בנרות

והגרד אולי נורמלי, אבל תסלחי לי, אין שום סיבה שבעולם לכאבים שאת אומרת שחווית, לא לכאבים קלים ונסבלים, ובטח שבטח שלא כאבים שמנעו ממך שינה?! [לא השתמשתי בנרות ולא היו לי פטריות]

אני לא מתרגשת מהחוסר שינה

יש לי שינה מאוד קלה וכאבים הרבה יותר קלם העירו אותי... אני מסכימה איתך שאני לא צריכה לסבול ולכן אם זה יקרה גם הלילה אני ארוץ לרופא ביום חמישי... בנתיים הגירוד מתחיל להירגע ואולי כדאי שאנ אתפוס קצת שינה. יקירתי, סתם הערה בונה, אני מודה לך על כול התשובות והעזרה מרחוק, אבל יש משפט שאומר:"אין חכם כבעל ניסיון", אינך יודעת מה ההרגשה ומה התסמינים הטבעים שאני אמורה לצפות להם, אם מעולם לא חווית פטריות ומעולם לא היית צריכה להחדיר נרות (ב"ה) כיצד את יודעת איך אמורה להיות התגובה הראשונית אליהם? עובדה שבמהלך היום אני דפקתי בסדר גמור, וישנתי את שאר הלילה... אני מקווה שהלילה יעבור בקלות (מה שנשאר ממנו, יש לי עוד 5 שעות שינה).

ToryMaster

New member
יקירתי, הערה בונה בחזרה

כשאת מתארת תסמינים של סבל כזה, צפי שאנשים יגיבו אליהם כמו שהגבנו אנו. נכון שאני לא יודעת מנסיון, אבל "עברתי" את זה עם מספיק אנשים סביבי [ברוך השם אני מכירה מלא בנות
]. בבקשה, אמנע מלהגיב לך להבא, כיוון שאני גם בתולה, מעולם לא סבלתי מפטריות וכן הלאה, לפיכך אין לי נסיון ולפיכך אין באפשרותי להגיב. צר לי שהעזתי לומר את דעתי

ToryMaster , אני מצטערת אם פגעתי בך

זאת לא הייתה כוונתי, אני ציפיתי שתגיבו פה לתיאורים שלי, אח"כ זה מה שחיפשתי תמיכה ועזרה, מקהל רחב של בנות, אבל יחד עם זאת, היות וזה משתנה מבחורה לבחורה, את יכולה לומר :"שמעתי ש...", לא לכול בחורה כול דבר מתאים, והתסמינים דומים. את אומרת שאת בתולה, זו דוגמא מעולה לכך, שאם מישהי תתיעץ עם הפורום לגבי הפעם הראשונה, את תוכלי לעזור לה משמועות ולא מניסיון אישי וראוי, לדעתי, לציין זאת. אני יכולה לומר לך שאת הפעם הראשונה העברתי בחיוכים ובצחוקים, לא כאב לי בכלל והייתי נינוחה, בחיים לא חשבתי שאני אעביר ככה את החוויה הזאת, לאחר שחוויתי קיום יחסי מין אני יכולה לומר מספיק דברים על תחושות, רטיבות וכדומה. אינני מזלזלת בידע אקדמאי אבל אין מה לעשות את החוויה מהניסיון א"א להחליף. וזאת הייתה כוונתי ואני מצטערת אם נשמעתי קצת ביקורתית, התכוונתי שכוחה של החוויה ופתרונותיה הרבה יותר גדול וחזק ומאפשר לך לומר/להעביר ביקורת/דעה מתוך ניסיון. אין שום קשר בין הפטריה לקיום יחסי מין, ולכן המשפט שלך לא נכון, ואף יכול לפגוע. אני מאוד אשמח אם תגיבי להודעות שלי (מקווה שתהיינה יותר משמחות) וכמובן לספר ששמעתי ש....אני יודעת שזה עובד כי אחותי/חברה שלי וכדומה....ואין לך מה להתנצל זוהי מדינה חופשית בה זכות הדיבור מהווה זכות נפלאה. תודה לך וחג שמח!! :)

the evil 1

New member
עכשיו הבאנתי...

את היתעצבנת עלי על מה שאמרתי לצחי כי את באמת לא מבינה את המצב... אני טיפה יותר גדולה ממך ולי יש ניסיון "טיפה" רחב יותר אם גברים אני יודעת איך הם מדברים על נשים מישתמשים בנשים ומיתייחסים אלינו הבה כמו אל רכוש וחפץ ואיך שצחי דיבר העליב אותי כי הוא דיבר (בעיקר בשאלה הריאשונה) לנשים כמו אל עכבר מעבדה וזה מחליא אותי ומכאיב לי. זה אולי נשמע לא מזיק ושאלה בונה למשהי שלא היתה במצב הזה אבל אני הרגשתי שהוא דיבר בצורה שגרמה לי בחילה.

the evil 1 , חשוב לי רק

לומר שלא כול הגברים מתייחסים ככה לנשים, וצחי, אם להאמין לו, התנסח באופן גרוע... ואל תשכחי שיכול להיות שאת עשית השלכה על משהו קרה לך, אני אישית עניתי לו בצורה קונקרטית אבל בסופו של יום הוא שאל שאלות שהן נורא אינדווידואליות לכול אישה ולאופן תפיסתה את העולם.

the evil 1

New member
קראתי את התגובה שלך לצחי

ענית לו יפה מעוד. ובהכלט עשיתי השלכה, פשוט זה באמת מפריע לי מה שהוא אמר ואך הוא התנסח אני לא מקירה אף אחד שהוא כל כך שיטחי, או שאני לפחות מתרחקת מאנשים כאילה נשים וגברים, מעולם לא היתעסקתי עם מראה (חוץ משלי) וזה לא עיניין אותי אבל אני יודעת שהיו לי חברים שגיליתי שיצאו איתי רק ביגלל איך שאני ניראת ולא עיניין אותם שיש לי דעה או שכל, עכשיו שאני לומדת ועובדת ואנשים שומעים מה אני לומדת(ראיית חשבון) אז זה לא ככה אבל זה כל כך לא נעים שמישהו מחליט בשבילך מי את על סמך אך שאת ניראת או נישמעת ממש כשה לי עם זה...

אבל תשכחי שהשאלה שלו נבעה

*בגלל* שהוא חולה במחלת ניוון שרירים המעוות את הגוף. ברגע שמשהו בגוף שלך לא בסדר אז אתה מוטרד מאיך שהאחר רואה אותך, ובגלל זה הוא התמקד באיך נשים יראו אותו, יתחסו אליו או ירצו קשר רומנטי/מיני כולשהו איתו. אני מאוד מסכימה איתך, וגם לי קשה כשאני יוצאים איתי בגלל מראה חיצוני(אולי בגלל זה אני מהר מאוד מרשה לעצמי לעבור לטרניג כדי שהוא יראה שאני לא תמיד לבושה יפה, ואולי יראה יותר ממראה חיצוני), אבל במהלך השנים התבגרתי ואני כבר לא רואה אנשים כאלו ממטר.

the evil 1

New member
אבל הוא מהוניין רק בבחורה יפה

הוא לא ממש נתן תחונה אחרת שהוא מעוניין בה. למרות שיש לי חבר כבר הרבה זמן (היינו ידידים ליפני זה הוא באמת מכיר אותי טוב), הרגשתי את זה ברווקותי הקצרצרה וגם כשמתחילים איתי, לצערי אני לא שופטת אופי מוצלחת כל כך אז אני קולטת דברים כאילה כש זה מיתפוצץ לי בפנים, מיצאד שני באותה תקופה הייתי הרבה יותר צעירה ותמימה, כיום היתנהגות כזאת מעצבנת אותי בעיקר כש מתחילים איתי או כשאני מגלה שידיד שלי מחליט להתחיל איתי למרות שהוא יודע שיש לי חבר גם אם הוא פגש אותו. נ.ב. הייה לי ניסיון ממש כשה אם החבר הריאשון.

תראי, אין לי שום ספק

שאם ידיד מתחיל איתך למרות שיש לך חבר, אז משהו דפוק בהגדרות שלו במקרה הטוב במקרה הפחות טוב הוא לא מכבד אותך ואת הקשר שלכם ולכן >>>>>יש לנתק קשר(לעניות דעתי). לגבע צחי, אני יודעת שזה לא פייר אבל אני יכולה להבין את הצורך שלו באישה יפה, מבחינתו היא משלימה את החסר בו, למרות שאני לא התרשמתי שהוא מחפש חיצוניות אצל אישה אלא יותר הביע חחש שהחיצוניות שלו תדחה אישה. ולגבי שפיטת אופי- רק הזמן מותק, רק הזמן...את נשמעת לי צעירה, ויכול להיות שמכיוון שכך, עוד לא למדת לגמרי..

ToryMaster

New member
יקירתי

פספסת את הנקודה שלי לגמרי, לא הייתה לי בעיה עם הדעה שלך, אלא עם הדרך שבחרת לבטא את עצמך, אבל בסדר, עשי מה שאת רוצה והתוצאות יראו מי מאיתנו צדקה. אודה לך אם תפסיקי לדבר אלי כאל ילדה קטנה ומטומטמת, החוויות שעברתי והדברים שנאלצתי להתמודד איתם וצלחתי ב19 השנים שלי, זה הרבה יותר ממה שהרבה נשים בגילאי המעבר עברו, אל תשפטי אדם על פי גילו, תודה, ויותר אני לא אגיב לנושא הזה.

למעלה