שאלה מביכה

טוב,לילה שלישי

נר שלישי, ועדיין מגרד, אני עוד בדילמה אם זאת מלחמה של הגוף או שאולי זה "אור אדום" שצריך להדליק לי...ערה כבר שעתיים, מותשת, מחכה שיעבור...הרופא לא עובד בחול המועד, אני מקווה שאוכל ללכת לרופאת נשים אחרת באותה קופה...יכול להיות שאני אתחיל לשלב את התרופות סבתא, נראה מה יהיה .... שיט, אני שונאת שזה קרה לי.

אני לא מבינה

עכשיו כבר ממש לא מגרד לי, זה בא והולך, האם זה מבשר טובות? תודה על כול התמיכה, אתן מקסימות!!!

שגיתא

New member
הי יקירה טוב שעד מודעת ../images/Emo54.gif

לגופך, לצערנו הרב למרות היגיינה אישית לא תמיד ברורה לכולן (אני ממש לא יורדת על אף אחת זו פשוט עובדה תמיד שטוענים שאנחנו נקיות כי אנחנו בנות זה מצחיק אותי
ואני לא מדברת על ההפרשות הגופניות שלנו בכלל
) ובכל זאת רוב הפטריות הללו מגיעות אם לא ממגע מיני לא מוגן ע"י קונדומים או מונוגמיות במאת האחוזים, אז משירותים ציבוריים וכדומה, עכשיו עד שלא תדעי מה שיש לך א. לא כדאי לטפל גם בתרופות סבתא כדי לא להחמיר ולזהם יותר
ב. רצוי להתנזר ממגע מיני מלא כדי לא להדביק את בן זוגך או להעביר אותה למקום נוסף בגופך גם השימוש בקונדום לא כדאי כי אם זה מגרד אז החיכוך בגומי בטוח לא יועיל לך
אבל בכל זאת תרופת הסבתא שאני מכירה ומשתמשת היא שטיפה בסובין כלומר לקחת סובין להשרות אותו במים (לסנן) ופשוט לשבת בתוך המים שמעתי שזה טוב כמעט לכל סוגי הגירויים שקורים לנו במפשעה באיזור הוגינה גם אם זה לא בעייה מינית, כמה חברות שלי משתמשות בזה גם נגד אדמומיות של חיתולים במקום תכשיר כימי לצערי הרב רוב הפטריות לא נעלמות לצמיתות, אבל תדירות הופעתן משתנה בהתאם לסוגן
עכשיו באמת יכול להיות שזו תגובה לגלולות אבל לדעתי זה לא מקווה שתמצאי תשובה ברורה במהרה
, וחג שמח שגיתא

למעלה