תראי, כאבים אין,
עכשיו זה רק מגרד, אני בהחלט מאמינה כי יכול להיות שמדובר בתופעה נורמלית ושכיחה לחלוטין בעת טיפול בקנדידה, הרי גם כשאנו חולים בדלקת גרון/ריאות לא משנה, האנטיביוטקיה בתחילה מחזקת את החיידק ולאחר מכן מחלישה ולבסוף הורגת אותו. יכול להיות שזה אותו סיפור, מה גם שהרופא הבהיר לי שהנר הראשון לא יהיה קל מכיוון שהוא מחזק את הפטריה ואז הורג אותה. הנר השני, אמור להחליש, הנר השלישי אמור להרוג, על אף שהוא אמר שאני יכולה לשים משחה ולסיים בנר השלישי אני אמשיך ואמרח עד אשר אסיים את 7 הימים. עכשיו זה מגרד ולאט זה גם נרגע... את גם חייבת להבין שמכוון שהמקום רגיש ומכיוון שמעולם לא חוויתי(ב"ה), בעבר פטריה או דלקת בדרכי השתן בכול שנות חיי, אני לא יודעת למה לצפות. מצד שני, אם אני רק מתחילה דלקת ריאות אני ישר יודעת מה מתפתח ורצה לקבל את האנטיביוטיקה שמשפיעה הכי טוב והכי מהר. אינני יודעת לקרוא את הסימפוטמים, מה גם שלפי התיאורים באינטרנט הייתי רחוקה מהפטריה, האיזור לא כאב, לא התנפח לא היה אדום, הפרשות תקינות, ועכשיו הוא קצת החליף צבע...בואי נאמר שהתקרבתי לגוף שלי בעל כורחי. ברור שאם המצב היה בלתי נסבל הייתי פונה למיון או לאן שהוא...אבל מכיוון שאני יכולה לסבול את הכאבים ועכשיו מדובר רק על גירוד אני בוחרת לבדוק איך גופי יגיב, ושואלת אתכם רק כדי לדעת שהתסמינים הם תקינים ולא מעוררי דאגות.