שאלה מאוד חשובה

אני מתאמן אצלו

כל מה שאכתוב כאן אינו מייצג את המורה שלי, ואלו דעותי בלבד. בועז יפה מורה מעולה, מוסמך מיפן ומכון ווינגייט. מעולם לא שמעתי ממנו על "פוליטיקות" ושאר השטויות שראיתי פה בשרשור. למיטב ידיעתי את הדאן 4 שלו הוא לא קיבל מהארגון עם האתר הזה פה, ולכן ה"מושעה" שכנראה כתוב שם (לא בדקתי) נראה לי באמת ברמה של כיתה ג'.

יכול להיות שיש לו דאן 4 בנינג'יטסו

אבל מה שבטוח שותיקי אקב"ן למדו על בשרם שיש לבעז יפה דאן 4 בתחום הביזנס עם חברים (תמימים) לדרך.

calmigolen

New member
מה, הוא פתח קבוצה בלי לשלם לאקבן?

מדהים מה שאנשים מסוגלים לסחוב איתם כל כך הרבה שנים בגלל כסף ולאיזה התנהגות קטנונית זה מביא אותם...

amir_aikido

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

לטעמי עדיף היה למחוק את ההודעה הזו
היא לא מוסיפה כבוד לפורום, כאתר שאמור לשמש כדוג'ו ורטואלי. אמיר

ישנם דברים שבהחלט הם לשון הרע

ע"פ הגדרת החוק , השתלשלות השרשור כאן מבטאת בהחלט את לשון החוק בדבר "לשון הרע" !!!! אם הדברים שנאמרו כאן על המאמן הנ"ל אינם נכונים ראוי להתנצל ומיד ולו לשם ההגינות . אם הדברים נכונים ראוי שזאת לא תהיה הבמה "לחיסול החשבונות" אלה בבית המשפט . כפי שהדברים נעשו כאן ראוי היה שלא יעשו כלל !!!! לשם ההגינות איני מכיר את האירועים כפי שאיני מכיר (אני חושב כך ליתר הגינות) את המעורבים בשרשור הנ"ל . הדבר אינו מביא כבוד לאף לא אחד מאלה ש"לקחו" חלק בהזכרת שמות ורמיזה על "כסף שעבר מכיס לכיס ... " . מנהלים ראוי ורצוי לשנן מעט את "חוקי הפורום" ואם אינם נוגעים בתחום הנ"ל ראוי להכניס הערה/ חוק בנושא . השרשור הנ"ל עבר את גבול הטעם הטוב לצערי . שבוע טוב חיים כהן

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בקשר ללשון הרע

גם לדעתי הדברים שכתב קונדבפר הם בעייתיים מאוד ולא היו צריכים להיכתב כלל. אין כל כוונה לעשות לבועז יפה משפט. לא כל אחד בארגון גדול נותן דין וחשבון לאחרים. דבריו של קונדבפר צריכים להימחק על פי בקשתו או לאו. אין כל סיבה לפתוח בראשומון על מה שהיה לפני יותר מעשר שנים. לתשומת לב המנהלים הנכבדים, לא כל אחד מאגרוף תאילנדי הוא תאילנדי ולא כל צעיר מאקב"ן שמהיר לכתוב שטויות ברשת הוא וותיק שרכש מתינות. צריך למחוק, לעניות דעתי הענייה, את ההודעות המעלות חשד לגבי בועז יפה, הוא איש אומנויות לחימה וותיק ולוחם מנוסה. זה שהוא אינו שייך עוד לאקבן הוא בשבילו ציון לשבח.

למעלה