מי שמוכן להתקפל בפני אלימות
וביריונות הוא זה שיפגע ממנה. אין שום בעיה להמציא תירוצים, להציג אותם כסיבות ולרצוח בשם, יש מי שבוחר להלחם בהם, יש מי שבוחר להתקפל והוא זה שסופו לההרג. מדינת ישראל היא מדינה מאד מאד הגנתית, יותר מידי, אם היינו יותר התקפיים אז אולי היינו נפתרים מחלק מבעיות הביטחון. מדינת ישראל לא תקפה ב67' אלא הותקפה ב67' (הצבא המצרי כבר היה במוכנות שיא ובדרך, התקפת מנע אינה פתיחה במלחמה). ל82' קדמו שנים של פיגועים דרך לבנון (הסיבה לא רלוונטית, ילדים נרצחו!), זה שמלחמה הפכה לבלגאן שלם זה משהו אחר. דרך אגב רוב הארץ נכבשה פיזית במהלך מלחמה (47'-49', אין לי בעיה להודות בזה, ההיפך, אני מבסוט, הנה אני גר בעיר כזאת)), לא נקנתה בכסף, אז אין קשר ל"כרישי נדל"ן" ציוניים... אל תדאג, מדינת ישראל לא תנוצח, אם אנחנו נלך, כולם ילכו איתנו, לא כדאי, אין לי מושג מה היכולות שלנו שעוד לא ניצלנו, אבל אני בטוח שלא ניצלנו את כולם... בכל מקרה, אם היהודים היו מפסידים הם היו אכן חיים כבני חסות של המדינה הערבית בין הים לירדן (במקרה הטוב...). אף מדינה לא "מחוייבת" לחוק הבינלאומי, אין משטרה עולמית ואין ריבון עולמי, החוק הבינלאומי הם סוג של נורמות, כל החוקים הם בעירבון מוגבל, כיום אותם חוקים הם מיושנים ולא מתאימים להיום, מדינה לא תציית לחוקים אם הם יפגעו בה, מטרת החוק הבינלאומי כמו כל חוק זה לשרת את הציבור אליו הוא מכוון, החוק לא בא לשרת את עצמו, יש לו תפקיד. אני לא יודע על איזה מוסר אתה מדבר, לי יש מערכת מוסר משלי והיא תלוית מציאות וסיטואציה, היא לא עומדת בפני עצמה. אין לך טיפת מושג מה זה נאציזם ומה זה אידיאולגיה או שלטון נאצי, קח את הסיוט הכי גדול שאתה יכול לחשוב עליו ותכפיל אותו פי מיליארד, אז אולי תגיע לזה, עצם העליבות והחוצפה שלך בכלל להשוות הין הדברים היא זילות השואה וכיעור שפל. מדינה יהודית היא לא "מרחב מחייה" היא בקושי מרחב, זה שמרבית השטח של מדינת ישראל נכבשה תוך כדי מלחמה זה לא קולוניאליזם(אין לך מושג כנראה מה זה אומר, עוד מילה מפוצצת...), זו מלחמה שנכפתה עלינו, זו טבעה שלך מלחמה, המנצח יכול לקחת הכל והמפסיד ימצא לעצמו שטח חדש. רוב הריבונות שבעולם נוצרו מכיבוש, כולל המדינות ה"נאורות" ארה"ב, קנדה, אוסטרליה, מדינות אירופה כבשו שטחים אחת משניה כל הזמן. מבחינתך, אלוהים הוא חבר דימיוני, מבחינת הרבה אחרים הוא לא, זה לא הופך את אותם אנשים לפרימיטיבים! (עוד מושג שעיוותת לחלוטין ואין לך מושג מה הוא אומר...), נראה שאתה זה שהוא חסר פתיחות זה בהחלט מהווה פרימטיביות...