שאלה לנשים ביננו

nirdagan

New member
אולי תנסה...

במקום להחליף להן (משחק המילים מכוון) או לחלק להן סטיקרים, להציע להן ללמד אותן איך להחליף גלגל. כך אתה גם ג´נטלמן העוזר לגברת במצוקה וגם לא שוביניסט המרמז שאישה לא יכולה לעשות זאת. ניר

אמיר.

New member
האמת ?

ככה בדיוק אני עושה... (מורה בנשמה) תוך כדי החלפת הגלגל אבל לפי מה שראיתי - זה ממש לא ענין אותן....

netnet

New member
סורי........

לא יודעת איך מחליפים, אבל אני רק בת 14 אז זה לא נחשב....... אין קשר לתלות בגברים.... כמו שיש גברים שלא יודעים להחליף פנצ´ר בגלגל הרכב...

אני דווקא לא יודעת

לפי דעתי אין קשר בין מה שאמרת לבין כמה אנחנו תלויות בגברים. כבר משחר הימים הגברים תבעו לעצמם מעמדות של כוח ושכל והנשים היו ההפך, עלובות יותר ובעצם בלי דעה משל עצמנו. עד כמה שהחברה של היום פמיניסטית יותר ושוויונית יותר עדיין עדיין הגברים תובעים לעצמם עמדה של כוח ועבודות כפיים. יכול להיות שבעניין הזה אנחנו באמת תלויות בגברים אבל זה רק חלק מאוד קטן משלל דברים אחרים שאנחנו לא תלויות בהם. בעיקרון אני חושבת ויודעת שאני לא אוהבת את העבודות האלה והן לא מתאימות לי, אבל יש הרבה נשים אחרות שיודעות לעשות את העבודה כמו ה"גברים". ובכלל, באמת למה שאני אלכלך את הידיים? :)

איזה גישה מבולבלת יש לך

להיות בהפגנה בצומת עם שלטים או בלעדיהם זה מיליטנטי. לשאול שאלה פרובוקטיבית, בענין החלפת גלגל, זה מודעות פמיניסטית, יעני, ותמימה לחלוטין. שיוויון בסיסי זה שאשה תדע להסתדר לבד, נגזר מכאן שגם גבר צריך לדעת להסתדר לבד. אוקיי, מהיום אני לא עוזרת לאף גבר בשום דבר. יישאר לי הרבה הרבה זמן פנוי. לאחר שנחייה בשיוויון גמור, על פי התורה המעמיקה שלך, נוכל להימנע מכל מגע אנושי איזשהו, וכל אחד יגור במערה שלו, עם העיזים שלו ויעשה לעצמו סלט. אה כן, ויחליף לעצמו גלגל.

למעלה