שאלה לי

James Hammerton

New member
אחרי שקראתי את כל התגובות

מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על זה, ובכלל מה המצב שלך כרגע...

tomdevil

New member
מה אני חושב...

מצטער שחבר שלי הפסיק את זה... הוא מניאק... שה' ייקח אותו. מצבי בסדר. יש לי מישהו בגילי,אבל אני מאוד מתגעגע...

tomdevil

New member
חוץ מי זה...

למה אני יכול להצתלם לפרסומות בחו"ל בערום וזה בסדר ולהיות בקשר עם אדם שבאמת אהב אותי לא? מה אתם חושבים שרק סקס קישר בינינו? אני רציתי סקס והוא ניסה לעצור אותי... אני שכנעתי אותו. אני אשם בכל... והוא אכל אותה עם משפט וכלא... אני מניאק!! אתם לא מבינים כלום!!!!!!!!!!!

tomdevil

New member
עכשיו כבר לא...

הוא כבר לא בכלא. וזה המזל.הוא לא מזמן נסע לחו"ל ואני מאוד מקווה לראות אותו בקיץ.

James Hammerton

New member
רציתי לכתוב לך קודם

שהקשר ביניכם הוא פצצת זמן שתתפוצץ בכל רגע... אבל זה כבר קרה. אתה לא המניאק והוא כנראה לא באמת אהב אותך בדרך בה אתה רואה אהבה. מצטער שאני אומר את זה, אבל אני בטוח שעוד כמה שנים אתה תבין בעצמך...

tomdevil

New member
למה שתתפוצץ?

הוא אהב ועדיין אוהב אותי. אפילו שאסור לנו להיפגש ואפילו לדבר אנחנו מדברים. אתה פשוט לא מכיר ת'בן אדם הזה. דבר ראשון שהוא חשב עליו כאשר נעצר זה אני,ובכל מחיר ניסה להגן עלי. אני יודע זאת כי דיברתי עם אחד החוקרים והוא נתן לי לקרוא ת'פרוטוקול של החקירה. אבל לא משנה. דעות דומות של אנשים כבר שמעתי ואני יכול להגיד רק דבר אחד: מי שבחיים לא ניסה לא יודע. כדי לשפוט צריך לדעת על מה מדובר. אני נשארתי לא רק בלי חבר,אני נשארתי בלי אדם שאהב אותי כפי שאני וניסה לעזור לי להבין את עצמי. האמת שלא חשבתי שישפטו אותי כאן. אבל כנראה טעיתי פעם נוספת בחיים.

resputin

New member
כי לפעמים לאהוב אדם, משמע לוותר עליו

ואם הוא אהב ואוהב אותך בצורה שאתה מתאר, הוא היה מבין כמה נזק הוא גרם לך (ולעצמו, אם הוא נכנס לכלא על בעילת קטין). אבל לפעמים אנחנו אגואיסטים מדי בשביל לעשות את הדבר הנכון. ואנחנו לא שופטים אותך, אנחנו פשוט ריאלים. באת לכאן על מנת לקבל דעה וכל אחד נתן את הדעה שלו.

Spread The DOOM

New member
לי היה

הייתי בן 13... והוא בן 19 איזה כיף היה לא מתגאה בזה סתם לא מתיחס לזה

לי יש עכשיו

אני בן 18 הוא מבוגר ממני בפער דיי רציני אני אוהב אותו,הוא אוהב אותי ושנינו מאושרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daganbgan

New member
כ(די) מבוגר בפורום הזה אני אשמח להגיב

לדעתי פאר גיליים הוא מאוד משמעותי וחשוב שמדובר בקשר זוגי שגם מבוסס על קשר מיני. ככל שהפאר יותר גדול וגיל הצעיר יותר נמוך כך נראה שהקשר יותר ויותר לא מוביל למקומות נכונים. אם בחור בן 23 ינסה להכנס לקשר עם ילד בן 13 (כן 13 זה עוד ילד) זה לא בריא ולא תקין. ונראה שאותו אדם מנצל את גילו של הילד בשביל מטרות בד"כ מניות כי תחשבו איזה אהבה יכולה להתפתח בגיליים האלה? אבל אם בחור בן 17 יקיים קשר עם מישהו בן 27 זה נשמע יותר סביר. אני בן 26 והבן אדם שהכי אהבתי בעולם הזה !!!!! הוא בן 17

שמחה שיש עוד אנשים בוגרים ומבוגרים בפורום הזה

שמבינים על מה הם מדברים, ויודעים איך לומר זאת. אדון דגן - קבל ח"ח

טIcטי

New member
אתה מכליל בצורה מזעזעת.

זה מצב נורא אינדיבידואלי. וכן אם בנאדם בן 23 וילד בן 13 החליטו להכנס לקשר. שיבושם להם, זה יכול לפרוח למקומות שאתה לא מתאר. למרות הפער גילאים הגדול, שבסיכומו של דבר בדוגמא שנתת זה אותו פער. זה תלוי בעוד דברים חוץ מאשר בגיל. גיל זה בסה"כ מספר בת"ז.

resputin

New member
גיל הוא כ"כ מעבר שאין לך כנראה מושג,

כנראה שזה ממרום גילך הצעיר, ככל שתתבגר תשים לב שמה שאמרת הוא גיבוב שטויות ענקי. אני, שמאז ומתמיד החשבתי את עצמי והחשיבו אותי לבוגר לגילי באלפי מונים, לא יכולתי לתאר את עצמי בגיל 13 במערכת יחסים עם מישהו בן 23. כשהייתי בן 16 יצאתי עם מישהו בן 26 והבנתי את גודל הטעות כבר בפגישה הראשונה, פשוט לא הייתי בוגר דיו ומה שלי נראה more than enough, לו היה ממש basics. ילד בן 13 לא מפותח מינית, רגשית או קוגנטיבית בשביל להחזיק מערכת יחסים עם אדם בוגר - והדבר המטריד ביותר בין השניים, כפי שכבר אמרתי, הוא מה כל הנושא אומר על הבן 23 (שדרך אגב, עובר על החוק). גם מערכת יחסים של בחור בן 17 וגבר בן 27 זה די פסול בעיני, למרות שזה עוד איפשהו אפשר להצדיק בחלק קטן מאוד מהמקרים, הפער, ככל שהגיל של שני האנשים גדל, נעשה לפחות רלוונטי מכיוון שככל שהשנים עוברות האנשים מתייצבים, נעשים בוגרים וסגורים על עצמם הגיל באמת מטשטש, עם זאת, בגיל ההתבגרות וכלל, טרום גיל העשרים המופלג, פער גילאים כאלה הוא מכת מוות.

טIcטי

New member
ואני אצטט מהתגובה הקודמת שלי.

"זה מצב נורא אינדיבידואלי." הם רשאיים לעשות מה שנראה להם לנכון. אולי הבן 13 כן מסוגל להחזיק את המערכת יחסים. אולי לא. זה נתון לשיקול דעתם בלבד. אם הם החליטו, מי אנחנו שנשפוט?

resputin

New member
אם נסתכל על החוק היבש, זה אסור מבחינה משפטית.

למה? שוב, כי הבן 13 לא בוגר מספיק להחליט שום דבר, הוא לא מכיר או יכול לתפוס את הסיכונים או את כל האספקטים של המצב מפאת גילו הצעיר וחוסר הניסיון המשווע שלו.

tomdevil

New member
אל תצחיק...

מי אמר כאלה שטויות??? מה לא היית אף פעם בן 13? יכול להחליט ויכול לאהוב,ויכול להביא דע.

למעלה