שאלה לי

tomdevil

New member
שאלה לי

שלום לכולם אני סתם סקרן לדעת אם למישהו מהבנים כאן היה סיפור אהבה עם איש מבוגר ממנו בכמה שנים. אני בן 15 והיה לי סיפור כזה לפני כשנתיים. מעניין לדעת אם יש עוד כמוני ומה חושבים על זה טום

MisterAppa

New member
הבעייה היא

שכנראה (לא מכיר אותו, לא יודע) שהוא רצה אותך, או אולי אהב אותך, בגלל הגיל שלך, לא בגללך.

תום היקר - חשוב מאוד שתקרא את הדברים הללו...

ראיתי את הודעתך והייתי חייבת להגיב טווח גילאים כזה כמו שציינת, הוא מקרה חמור ביותר, ואולי זה נשמע לך רע מה שאני אומרת עכשיו, אבל מה שתיארת כבר גובל בפדופילייה וגם לא כל-כך גובל אני אסביר - פדופילייה זה צורך מיני של אנשים מבוגרים "להתעסק" עם ילדים. מה הכוונה ילדים? הכוונה היא שבאותו גיל שהיית 13 , הגוף שלך עדיין לא היה גברי, לא היו סימנים של התבגרות מינית, שמתבטאת בעיקר בצמיחתן של שערות בכל מיני איזורים כמו בית השחי והמפשעה. ועצם משיכתו אליך הייתה מכיוון שלא היו לך אותם סימנים גבריים ואברי המין שלך עדיין נראו כמו של ילד. תראה, אני לא יודעת מה קרה ביניכם, אבל התנהגות כזאת כמו שאתה מתאר שהוא הפגין (אם באמת היה ביניכם משהו) היא עבירה על החוק ומשהו הרבה יותר חמור ממה שאתה כנראה מבין. תיקח בחשבון שאולי הוא "אהב" עוד ילדים כמוך, וגם כאלה שהם לא בעלי נטיות והשאיר להם צלקות לכל החיים הייתי פונה למישהו ומספרת על זה חזק ואמץ

resputin

New member
זה כבר לא ממש סיפור אהבה.

סלח לי אם זה ישמע מזלזל בך, או ברגשות שלך, אבל זה בניגוד לחוק (ומסיבה) לגבר לנהל מערכת יחסים בעלת אופן מיני עם קטין מכיוון והוא יכול להשפיע עליו בכל מיני דרכים שנשגבות מבינתו. אדם מבוגר שמנצל (זה אולי לא מתפרש כניצול נטו, אבל זה ניצול) את ההשפעה והכח שלו כמבוגר ע"מ לבצע עם קטינים מעשים בעלי אופן מיני עוברים על החוק וחלה החובה לדווח עליהם. יכול להיות שאתה לא היית האדם היחיד שהוא עשה לו את זה, מה שהופך את זה לאפילו מסוכן יותר. התנהגות מינית ואפילו זוגית, בטח עם אדם שהוא מבוגר בגיל כזה היא לא נורמטיבית. אני אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק קרה בניכם ובהחלט אמליץ בלב שלם שתפנה להורים שלך או למשטרה, פן אותו בנאדם יעשה אותם דברים לנערים אחרים.

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

אני חושב שגם למערכות יחסים בהן יש פער בין הגילאים, יש גבול לכמה שהפער הזה יכול להיות גדול. פער כזה משמעותי הוא כבר לא צחוק והוא באמת צריך להדליק נורה אדומה.

tomdevil

New member
אתה לא מבין כלום. סליחה.

אבל אף אחד לא ניצל אף אחד. אני רציתי יותר והוא ניסה למנוע זאת ממני. חוק? לעזעזל חוק. אני אוהב את מי שבא לי ואף אחד לא יגיד לי את מי לאהוב או מי לא. מי אמר שבגיל 13 אני לא יכול לדעת מה זה אהבה או להחליט מה טוב בישבילי?אנשים שבחיים לא ניסו מהשהו דומא?

resputin

New member
חוקים הם לא לחינם,

ומה שנראה לך כאהבה לאו דווקא היה אהבה, היות והצדדים לא שווים בשום דרך, בעיקר לא בקוגנטיביות. מה שמוצג ממך בתור אהבה יכול להיות הפידבק הישיר לניצול החוסר בגרות שלך דאז ולניצול יחסי המרות מצידו. תאמר מה שתאמר, פנית אלינו לבקשת דעה, לא? דעתם של רוב האנשים כאן היא נחרצת למדי שזוהי פדופיליה לשמה.

resputin

New member
לי אישית לא,

אבל נתקלתי בהמון אנשים, שבגילאים שונים לאורך ההתבגרות שלהם (13, 15, 17, 20..) היו במערכת יחסים עם אנשים מבוגרים יותר מהם (בחמש, אפילו עשר וחמש עשרה שנים). מה אני חושב על זה? אישית, אני לא יודע מה לבן, נניח, 17, יש מה לעשות עם מישהו בן 28 (וההפך, מה לבן 28 יש לעשות עם בחור בן 17), אני חושב שהם בשלבים כ"כ שונים בחיים שלהם שלמרות שיש רגשות ואפילו אהבה, הפער גדול מדי לגישור. אבל כל אחד רשאי לדעתו האישית, זה סובייקטיבי לחלוטין.

tomdevil

New member
יש המון,

מה לעשות ביחד. בעיה שלא כולם מבינים את זה. אנחנו אכלנו אותה וחזק. אבל אהבה היא גם בגיל 100 אהבה

spt Peper

New member
איך לחיים יש תוכניות משלהם

לי היה מישהו בן 20 שהייתי כמעט בן 16 ועכשיו אני בן 17.... למעשה עד עכשיו זה היה קיים בלי אולמרט ופרץ והטייס המחורבן הזה....

resputin

New member
שטויות.

לגבר בן שלושים ולנער בן 13 אולי יכולים להיות שותפים לנושאים מסויימים, או להעביר זמן בכיף ביחד, אפילו להרגיש רגשות אחד כלפי השני - אבל זה לא אומר שהם מתאימים אחד לשני מבחינה זוגית! לנער בן 13 אין שום מושג מהחיים שלו, לאן הוא הולך, מה העתיד צופן לו והוא צריך להתעסק במה שכל בני גילו עושים וזה להתחיל להתפתח ולהכיר את עצמם, כמו כל נער בתחילת גיל ההתבגרות. משם ועד לרוץ לפרשיות אהבים עם גברים בני שלושים? בכלל, מה זה אומר על הגבר בן השלושים, שהוא מוצא נחמה בנער בן 12.5? זה נשמע לך נורמאלי? גבר בן שלושים נמצא בשלב בחיים שהוא צריך לאסוף את עצמו בידיים, לחפש משהו קבוע ויציב, מערכת יחסים שאפשר להניב ממנה משהו - בהחלט דבר ששום נער בן 12.5-13, 15 או 17 יכול להעניק וגם במידה והוא מחליט להעניק, הוא מצלק את עצמו לכל החיים בכך. ודבר אחד אחרון - "אנחנו אכלנו אותה ובגדול". הסבר נא.

tomdevil

New member
ראה למעלה... מה יש להסביר?

חבר שלי הסגיר אותנו להורים שלי...ואז היה סיפור עם משטרה וחקירות... אכלנו אתה כי אף אחד לא רוצה ולא רצה לשמוע אותי.בישביל כולם הייתי קורבן....אבל אני זה שאהבתי ואהבו אותי... לעזעזל עם כולם

תום יקירי

תקשיב, אתה צודק, אהבה קיימת ללא גבולות. אין לה גבולות של מרחק, אין לה גבולות של זמן, אין לה גבולות של גיל. אבל אתה חייב להבין שמה שהיה ביניכם זאת לא אהבה. מה שאתה הרגשת אני בטוחה שהיה אמיתי, ואולי אנחנו מזעזעים אותך כי משהו שאתה זוכר כחוויה מקסימה ומיוחדת, ששניכם חלקתם אך ורק אחד עם השני כמו איזה סוד מרתק, פתאום אנחנו מדברים על זה כאילו זה משהו מלוכלך, ואתה מרגיש שאני- אנחנו לא מבינים. אבל אתה חייב להבין שמה שהוא הרגיש, שזה גם סוג של "אהבה" , אבל רק במרכאות, ולא סתם זה מחוץ לחוק, זה חמור ונחשב למחלה! גם אני כשהייתי בת 16 היה לי חבר בן 40. אז תעשה לבד את החישוב ותבין שאני יודעת בדיוק מה אתה אומר כשאתה אומר שלאהבה אין גיל. אבל חשוב שתבין שמה ש ה ו א הרגיש זה משהו שהוא לא בריא, ונחשב לעבירה פלילית, וזאת לא עבירה כמו לגנוב או לעשן סמים. אנחנו מתעסקים בנפש האנושית. מאמי, אני ממש מבקשת ממך, שתפנה אל מישהו, דבר על זה עם מישהו, גם מחוץ לפורום הזה, תתקשר לער"ן או משהו, כי זה נושא מאוד חמור, ואולי כדאי שתשמע את זה מאנשים נוספים שתבין שלא יכול להיות שכולנו טועים. אם תרצה לדבר באופן אישי, אולי אפילו איתי, אני מאוד מאוד אשמח. זה המייל שלי - [email protected] חזק ואמץ עירד

tomdevil

New member
תודה,אבל...

בארץ הכל מוזר. בחו"ל יש מדינות כמו ספרד שיחסים מותרים מגיל 14... יש נגיד באיטליה מגיל 13. אז מי אומר ששם יותר בוגרים ומבינים מאשר בארץ. יש לי היום חבר בגילי...אבל זה לא זה. חוץ מי זה כל הפסיכולוגים ואפילו פסיכיאטור שהייתי אצלם לא הצליחו להוכיח לי שום דבר.היה רק אחד נורמלי שאמר לי שאני נורמלי לגמרא וזכותי לאהוב את מי שבא לי... אבל חוק זה חוק ואהבה שלנו אסורה

למעלה