שאלה לי לבנות

ציטוט

"משהו בסיסי ולא מזיק כמו סקס" אני רואה פה סתירה. מצד אחד אתה טוען שסקס הוא דבר "בסיסי". אך מצד שני אתה טוען ש"הוא לא מזיק". לא מסתדר לי שדבר שהוא בסיסי, הופך להיות לא מזיק, ז"א, פחות ערך בחשיבותו. הרי עצם ציון העובדה שזה "בסיסי", ז"א הוא "חיוני", כבר מעצים את חשיבותו. לא? אני רואה את זה כך: אף גבר מיני לא יסכים לחיות בזוגיות ללא מין. ז"א, סקס הוא דבר "בסיסי" לזוגיות שלו. ז"א "חיוני" ובלעדיו, הוא לא יוכל לקיים זוגיות בריאה. אף גבר מיני לא יסכים לחיות בלי סקס בכלל, אחרת אין משמעות לחייו, או אין הנאה בחייו (אחרת, אתה בעצמך לא היית מתעקש ליחסים פתוחים). כך שאני רואה דווקא בסקס, אצל אנשים מיניים, כמשהו מאוד בסיסי, עיקרי וחשוב לחיים. ורחוק מלהיות "לא מזיק"...

יש כל מיני מצבים שדווקא כן יסכים

זו לא סתירה.. מה לא מסתדר ב-"בסיסי ולא מזיק"? אני מכיר דוגמאות ל"בסיסי ולפעמים מזיק" כמו - אוכל, שינה, עבודה, אלכוהול, ספורט, נהיגה.. בלי סוף אפשרויות.. כשזה תחת שליטה זה לא מזיק, כשמאבדים שליטה זה הרסני...

כן. אבל אני מתייחסת אליך אישית.

אתה רואה בסקס כמשהו חשוב. האם היית יכול לחיות בלי סקס בכלל (או לספק את עצמך אבל ללא פרטנרית)?

כרגע אני במצב הזה ../images/Emo9.gif

ואני חי טוב! כי אני חדור אמונה ומוטיבציה.. אמונה ומוטיבציה זה מה שמחזיק אותנו בחיים

מצויין! ../images/Emo6.gif

אז... מה אתה רוצה מאיתנו ,בדיוק?

snoopytush

New member
אני חושבת שהייתי יכולה

וגם בזמנו שקלתי להתחתן עם בחור הומו. שהוא ישכב עם מי שהוא רוצה כל עוד הוא יהיה נאמן לי מהבחינה של התחושה הזוגית והמשפחה. היום אני יכולה לעשות את זה אבל לא רוצה כי אני יודעת שאפשר אחרת וזה נשמע לי הרבה יותר כייפי והדדי כשהנאמנות המינית והאמינית ( סתם בגלל המילה :p ), היא משני הצדדים. חוץ מזה שבמהותי אני אדם נאמן

Berethor

New member
זה לא רק עניין של נאמנות

אדם ששוכב עם הרבה אנשים עלול לשחוק את הנפש שלו ואז לראות באנשים אובייקטים מיניים ולהיות חסר רגשות, אפילו אם הוא לא היה כזה במקור. חוץ מזה יש גם תעניין של הסיכון למחלות, אז היית באמת היית מוכנה לסתכן צאת עם מישהו מתהולל? במיוחד שזה לא הוגן כלפיך בתור מי ששומרת על עצמה לדבק ממישהו כזה, אם למשל היה קורה ששכבת, בשביל ילדים או סתם במקרה לדוגמא. על כן הגעתי למסקנה שאם כבר אדם בוגד ולא מונוגמי, אז לפחות שהיה עושה את זה עם מישהי קבוע, זה נראה לי הרע במיעוטו. עדיף לקחת תסיכון שיהיה לו גם קצת רגשות למישהו אחר מאשר לקחת תסיכונים שציינתי מקום, זה טבעי שאדם יפתח רגשות כלשהם לאנשים שהוא בקשרים איתם, ועל אחת כמה וכמה קשרים אינטימים, אחרת הוא מנהג באופן לא אנושי.

snoopytush

New member
הכל נכון אבל אתה שוכח

שאם הייתי באמת ובתמים בזוגיות שכזו אני הייתי הצד הפאסיבי בעיניין. הייתי האמינית והוא המיני... זה גם נראה לי מפחיד עם כל המחלות בחוץ כשאנשים לא תמיד נזהרים ועלולים להדביק את הפרטנר שלהם. ומאחר שאני אדם רגשי לא הייתי מוכנה שיראו בי חפץ. לפחות ההומו ששקלתי להתחתן איתו יכל לאהוב נשים ולפתח איתן סוג של מערכת יחסים. המינימום שאני מחפשת במערכות יחסים זה אהבה ורומנטיקה וזוגיות. אחרת עדיף להשאר רווקה..

תודה על התשובה

אבל אל תמהרי להתחייב, את גדולה, לא צריך להסביר לך שמשיכה מינית לאדם מסויים מתישהו דועכת, לא צריך להיות צבועים ולעשות סקס בכוח, צריך גם לגוון מדי פעם.. יצר הסקרנות והחרמנות הולכים ביחד. תחשבי על סידור כזה עם בעל\בן זוג לחיים: כל אחד בתורכם "בוגד" ולפני כל בילוי כזה או אחר עם מישהו זר, מפגישים בטבעיות כזו בינו לבין הבן זוג... אבל לעשות את זה בטאקט שלכולם יהיה נחמד.. מבחינתי זה סבבה

snoopytush

New member
אם אין התחייבות אין זוגיות מבחינתי

ואני אמינית אני לא צריכה לחכות שהיצר ידעך אין יצר. ולדעתי אתה לא בנוי לזוגיות אתה סתם במרדף אחרי פרטנרים. זו לא זוגיות זה פשוט למלות את היצר

נכון מאוד..

אני לא בנוי למשהו אחר, אני עוד לא מבוסס כלכלית, אני צעיר יש לי עוד הרבה מאוד מיומנויות וניסיון לרכוש ויש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לעשות שבחורה מצויה אולי לא תסכים מחמת עיסוקי לנהל איתי יחסים של זוגיות (זמינות וכ'ו) אני רוצה להבטיח לעצמי ולמשפחה שיום אחד תיהיה לי את הטוב ביותר ושישאר לי לעוד. למה יש עוד מטרות לזוגיות חוץ מאינטרס משותף להקים משפחה, לבנות בית גדול וכ'ו וכ'ו? תפתיעי אותי, מעניין לדעת באמת...

snoopytush

New member
אני דווקא לא כל כך רוצה משפחה

אני רוצה זוגיות כי אני אוהבת את הרעיון של הרומטיקה את הרעיון של הביחד את כל הקונספט של הזוגיות. לא יודעת זה מושך אותי חוץ מזה משפחה זה קוסם לי פחות שלא להכנס לעובדה שאני לא כל כך אוהבת ילדים ושהם משעממים אותי

לגבי משפחה, כדאי שזה ישתנה מתישהו;

אחר כך את עלולה להיות אמא גרועה. ולגבי רומנטיקה, אני בעצמי טיפוס מאוד רומנטי אם לא ה- אבל אצל כל אחד ההגדרה לרומנטיות יכולה להיות שונה, כשאני בוחן את זה אצל בחורות אני מגלה שמה שהן רוצות זה מישהו שיזרוק אליהן כסף ויקח אותן לכל מיני מקומות באוטו שלו וללכת ברגל זה לא בשבילהן, זה יותר מדי עבודה.. ויש פראיירים שיעשו הכל בשביל ההרגשה הזו של הביחד (סקס) או זה כי האוטו והכסף מאבא אז לא אכפת להם. אני שונא את העצלנות הזו, איפה הבחורות של פעם שאהבו לצאת לטיול רגלי לאיזה פארק או לצאת לאיזה טראק בחו"ל או אפילו בארץ... להכנס לים ולשחות זה בשבילהן גזירה, הן באות לים בשביל לתפוס צבע.. הן רוצות שיעשו הכל בשבילהן.. הן שונאות להזיע ושיא הבילוי מבחינתן זה ללכת למועדון. לזה הן רגילות מבני זוג קודמים שהיו איתן. אני רומנטי במעשים קטנים שאני עושה או אומר בנוסף ללהיות ג'נטלמן (כמה שאפשר, בלי הגזמה) עשיתי כאלה דברים לבחורות שהצעות נישואין לפעמים מתגמדות מולם.. זה לא עשה את האפקט, מקסימום סחטתי חיוך :) תפתיעי אותי.. במה את שונה מהן?

בן כמה אתה?

אתה מתאר ילדות צעירות. תצא עם נשים בוגרות ועצמאיות. לרובן יש אוטו משלהן והן עצמאיות כך שהן לא זקוקות ל"כסף". וכל מה שהן מחפשות זו זוגיות. הדבר האחרון שהן ירצו זה להיות תלויות בגבר. זה מה שמתאים לך, לא? ולגבי מה שסנופי אמרה: היא היתה מאוד ברורה בעניין שאינה מעוניינת בילדים. איך זה מביא אותה להיות "אמא גרועה"? ולגבי ההערה האחרונה שלך, מדוע היא צריכה להוכיח לך משהו?

איך זה מביא...

מכירה את ה"חומוס עושים מא... או לא עושים ב..."? לגבי הלהוכיח... לא קשור ללהוכיח, היא מדברת על משהו שקראה לו רומנטיקה נכון? מה זה רומנטיקה בשבילה והאם היא אחת מאלה שדיברתי עליהן.. אני לא הופתע אם זה כל מה שיש לה בראש וזה רחוק מלהיות "רומנטי" וזה אפילו לא כל כך קשור לזה. אני צריך לנתח בשבילך כל דבר שאני כותב?? אני עוד מעט 23

צורת הדיבור שלך היא לא מנומסת ודי מזלזלת

אתה מאוד חסר סבלנות ואגרסיבי שזה אופייני לגילך הצעיר. אני אסביר לך את הבעייתיות במילים שבחרת: אתה אמרת לסנופי: "תפתיעי אותי.. במה את שונה מהן?" כשבעצם התכוונת לאמר "מה זה רומנטיקה בשבילך והאם את אחת מאלה שדיברתי עליהן?" מדוע לא בחרת במשפט השני שהוא הרבה יותר מכובד? העדפת לאמר משהו מתנשא "תפתיעי אותי" כאילו היא חייבת לך משהו. ו"במה את שונה מהן" שפה זה די ברור כי כבר קבעת עליה דעה ואתה נותן לה את הרשות לשכנע אותך אחרת. גם המשפט האחרון שלך היה מאוד מזלזל. קצת נימוס, בן אדם. אם אתה רוצה ליצור פה שיח תרבותי, אל תתנהג בצורה שלא תרצה שיתנהגו אליך.

למעלה