לא
את מתארת מציאות היפוטתית כלשהי... לי אין אידאל מסוים שהאשה צריכה להשאר בבית עם הילדים.. ואם לה הבנת, אני מסביר את זה כמה פעמים ודוחפים לי מילים לפה: זה הדדי. אני רק לא רוצה שהטבע האנושי יתנגש עם החוזה\כפיה דתית\מציאות בפועל מה את מעדיפה?.. נגיד ויש לך משפחה, בעל , בית, ילדים וכ'ו והבעל בוגד בך או שאת בוגדת בו לא בגלל שרע או טוב לך.. פשוט ככה קרה, את רוצה לגוון בסקס, את נמשכת גם לאחרים, את רוצה להנות מהחיים ו\או הסקס עם הבעל מתדרדר או שאין לו זמן אלייך. אז מה זו סיבה מוצדקת לפרק את החבילה?? בלי סקס אין לכם יחסים אחרים? לצערי חוקי המשחק משתנים כשמתחתנים אבל הטבע נשאר אותו טבע.. זה המצב וצריכים להיות גמישים.. מי שמוכן להתגרש בגלל דבר כזה זה מי שלא אכפת לו לא מהמשפחה ולא מעצמו.. כי לשם מה מביאים ילדים לעולם? סתם כי בא לנו? אולי אצל ערבים וחרדים כי להם לא אכפת מהילדים, מצידם שיתפוצצו רק שלא יביישו את כבוד המשפחה. מבחינתי ומבחינת אנשים כמוני זו שליחות ממדרגה ראשונה, ככה צריך להתייחס לזה וצריך לנטרל את ההשפעה של מערכות יחסי המין על העתיד של העץ התורשתי. מין=הנאה\בילוי. אנחנו לא בימי הביניים. אני יודע שיש נשים כאלה שיסכימו.. אבל לא עדיף אם כבר שתיהיה מישהי סטרייטית ופעילה, זה לא בשמים אני יודע ואני לא מחפש להתחתן בזמן הקרוב, נכנסתי לכאן מסקרנות וסתם שאלתי מה אתן חושבות, עד עכשיו הרושם הוא שא-מיניות דווקא מתעניינות... קצת מפקפקות אבל מתעניינות