שאלה לי לבנות

אולי תפסיקי לדחוף את האף שלך לכל חור?

פסיכולוגיה בשקל האף שלך הגיע לי כבר לרקטום

Berethor

New member
אשכרה בבון מצוי בתחפושת של אדם נאור

אם לא שמתה לב המבורגר היא היחידה פה שגלתה עליך חיבה כלשהי והתיחסה עליך באופן יפה מה שבדרך כלל לא מאפיין אותה, וככה אתה גומל לה על זה? עם השפה הערסית בהמתית שלך?, מה הפלא שאתה גם מנהג כמו חיה. אבל מה אפשר לצפות ממך, בוגד נשאר בוגד..

אז אתה רוצה שתהיה לך

"אישה" שתחכה לך בבית עם הילדים בעוד אתה בחוץ, "חוקר" את מיניותך ומכייף... צ'מע, זה לא נשמע רציני בכלל. מעטות הנשים שיסכימו שתלך לרעות בשדות זרים והן יחכו לך בבית עם הילדים. ואם כן, הן כנראה יהיו באותו ראש שלך - שגם הן ירצו ללכת ולנסות דברים עם גברים אחרים. משפחה זה פול-טיים-ג'וב. לא יהיה לך זמן למשחקים. אתה תגדל ילדים. תטפח זוגיות עם אישתך (זה לא פשוט, תמיד צריך לעבוד על זה). וכמובן שתצטרך גם לעבוד בשביל לפרנס (מן הסתם גם אישתך). עדיף שאת הבילויים תנצל כל עוד אין לך מחוייבויות משפחתיות. ותחכה עד שתרגיש שאתה מוכן להתחייבות משפחתית (ד"א, יכול להיות שזה לעולם לא יקרה, וזה גם בסדר. לא כולם מתאימים לגידול משפחה). בכל אופן, אני בספק אם אישה א-מינית תסכים לכאלו יחסים... ניסית לשאול נשים לסביות שרוצות להקים משפחה אבל בלי יחסים? אולי זה יותר יתאים.

לא

את מתארת מציאות היפוטתית כלשהי... לי אין אידאל מסוים שהאשה צריכה להשאר בבית עם הילדים.. ואם לה הבנת, אני מסביר את זה כמה פעמים ודוחפים לי מילים לפה: זה הדדי. אני רק לא רוצה שהטבע האנושי יתנגש עם החוזה\כפיה דתית\מציאות בפועל מה את מעדיפה?.. נגיד ויש לך משפחה, בעל , בית, ילדים וכ'ו והבעל בוגד בך או שאת בוגדת בו לא בגלל שרע או טוב לך.. פשוט ככה קרה, את רוצה לגוון בסקס, את נמשכת גם לאחרים, את רוצה להנות מהחיים ו\או הסקס עם הבעל מתדרדר או שאין לו זמן אלייך. אז מה זו סיבה מוצדקת לפרק את החבילה?? בלי סקס אין לכם יחסים אחרים? לצערי חוקי המשחק משתנים כשמתחתנים אבל הטבע נשאר אותו טבע.. זה המצב וצריכים להיות גמישים.. מי שמוכן להתגרש בגלל דבר כזה זה מי שלא אכפת לו לא מהמשפחה ולא מעצמו.. כי לשם מה מביאים ילדים לעולם? סתם כי בא לנו? אולי אצל ערבים וחרדים כי להם לא אכפת מהילדים, מצידם שיתפוצצו רק שלא יביישו את כבוד המשפחה. מבחינתי ומבחינת אנשים כמוני זו שליחות ממדרגה ראשונה, ככה צריך להתייחס לזה וצריך לנטרל את ההשפעה של מערכות יחסי המין על העתיד של העץ התורשתי. מין=הנאה\בילוי. אנחנו לא בימי הביניים. אני יודע שיש נשים כאלה שיסכימו.. אבל לא עדיף אם כבר שתיהיה מישהי סטרייטית ופעילה, זה לא בשמים אני יודע ואני לא מחפש להתחתן בזמן הקרוב, נכנסתי לכאן מסקרנות וסתם שאלתי מה אתן חושבות, עד עכשיו הרושם הוא שא-מיניות דווקא מתעניינות... קצת מפקפקות אבל מתעניינות

אנחנו מתעניינות במה? XDDDDD

אתה שואל אותי שאלות היפוטתיות שלעולם לא תהיה לי תשובה. אין לי מושג מה זה "לרצות סקס". כך שלהתחיל לדמיין שאני רוצה לגוון בסקס פשוט לא רלוונטי אלי - כי אני לא נמשכת לגברים מינית. כך שגם לרצות גבר אחר - אינו רלוונטי אלי, גם לשאר הבנות פה. ולגבי ילדים - טובת הילדים היא הקודמת. ואם היחסים בין בני הזוג רעועים מכל סיבה שהיא, אני בעד לפרק את החבילה (מניסיון אישי). כי הנזק מגירושין הוא פחות גרוע מיחסים רעועים בין ההורים שהם יאלצו לחוות יום יום. ודבר אחרון, בימי קדם היה ריבוי נשים - ז"א, יחסים פתוחים. וזה היה מקובל. אתה בעצם רוצה לחזור לימי קדם, רק עם הבדל אחד - אמצעי מניעה XD

מה הקשר מה שאמרת עכשיו אלי??

תקראי שום את מה שרשמתי עד עכשיו, את בכוח לא רוצה להבין כלום, כבר הפסקתי להתייחס אלייך ברצינות

Berethor

New member
אתה לא מבין

שאתה אומר משהו, אפילו אם אתה תשתמש בשפה מלוקקת ומפותלת עדיין אנשים יכולים להבין מדבריך גם דברים שלא רציתה שהם ידעו עליך. אתה מנסה לעביר איזה השקפת עולם שבאה לתמוך בבגידות ובחוסר התחשבות באישה, אבל על הדרך חושף הרבה יותר ממה שרציתה. ובננו אף פעם לא התייחסתה לנשים ברצינות במלא..

הבנתי... אז אתה בעצם ../images/Emo191.gif

בתחפושת שרוצה ליצור שיח, אעלק, תרבותי. ידידי היקר, פה נגמר הדיון איתך. עכשיו מתחיל הכיף

סתם ילד קטן עם רגשי נחיתות שבא להתנשא

אל ייאוש. יש לו מספיק זמן להתבגר XD

כן אז אני טרול..

בשפה הילדותית שלכם ולא אכפת ממי שלא מפיק שום תועלת ובמקום זה מבזבז את הזמן שלו בלקטר ולשפוט אנשים שהוא לא מכיר (לא מדבר עלייך ספציפית, אני מדבר על שאר מפגרי הפורום שחושבים שהם הכי בסדר וכל השאר בוגדים, מניאקים וכ'ו... בטח יש להם רגשי נחיתות מבולבול קטן או כל תסביך אחר אחרת אי אפשר להסביר את התופעה הזו)

את שאר "מפגרי" הפורום

אתה לא מכיר. וענה לך אחוז מאוד קטן מיושבי הפורום. אז שמור על הפה שלך. בכל אופן, אז קיבלת את התשובות לשאלתך (שחלקן לא אהבת). תסכים איתי, שאין לך עוד מה לעשות פה. אז בוא נפרד יפה ונאמר איש לרעהו "ביי ביי". מקווה שתמצא את אשת חלומותיך

snoopytush

New member
היי המבורגר:)

אהבתי את התשובות שלך. אגב הוא לחם חוקי את יכולה להתנקש בו:) הוא טרול משכמו ומעלה. בכל אופן חוץ מאחותי שממש בער לה להגיב לו אני חושבת שעדיף פשוט למחוק את ההודעות שלו. זה סתם הוצאת אנרגיה מיותרת וגם זו לא הודעה כל כך חשובה שצריכה להפוך לשרשורפלצת.

Berethor

New member
אני חושב

שדווקא צריך להשאיר תהודעות שלו, כך שכולם יראו איך נראים מיניים א-רומנטיים..

למעלה