שאלה לי לבנות

שאלה לי לבנות

אני לא מאמין בהתחייבות ליחסי מין בזוגיות כבולה (נישואים) מבחינתי הנישואים קיימים לצורך משפחה, ילדים, לא בשביל הגחמות המיניות שלנו (כאילו מה הקשר?! בלי הנישואים אני לא יכול לעשות סקס?.. אולי פעם זה היה ככה בגלל הכפיה הדתית) השאלה היא כזו, מי מכן לא תסכים לזוגיות כזו עם גבר שהצריך שלו מעט שונים משלכן?

Berethor

New member
אני לא בת, אבל יש לי הרבה מה להגיב לך

אני נוטה להסכים איתך על כך שאין צורך להגביל יחסיים מיניים או רומנטיים רק לנישואים, משום שאז א' לא יודעים אם יש התאמה מינית ורומנטית וב' משום שזה רק ידרבן אנשים רבים לתחתן מבלי שהם באמת מעוניינים או רוצים בכך, ואז לתגרש או לסבול בזוגיות לא טובה, נישואים שחיים ביחד זה סיכון דיי גדול, כך שזה מתאים לסרטים מאשר למציאות. בנוסף אנשים יכולים להיות בקשר זוגי לא פחות טוב ושלם כאשר הם לא נשואים מאשר אם הם היו נשואים, אבל הנשואים הם בעיקר על מנת לתחייב גם בחוק, וגם כדי להיות יותר מוכרים בציבור, תמיד הבעל או האישה של יצלצל יותר מאשר חבר או חברה של, וזה גם מסיבות דתיות כמובן. אם עבורך זוגיות סובבת רק סביב גחמות מיניות וסקס, אז מבחינתי זה לא זוגיות אמיתית, ובטח שלא קשר אנושי, זה יחס לאדם רק כאובייקט מיני. לא הבנתי אם מה שאתה מתנגד עליו זה נישואים או נאמנות, זה מאוד רדוד. משתמע מדבריך שנשואים הם רק עבור ילדים וזוגיות היא רק על מנת סקס.

לא בהכרח

כמו שיש א-מיניים שאין להם סקס בזוגיות, כלומר הזוגיות שלהם מסתכמת בחברות עמוקה ואינטרסים משותפים, זוג לא א-מיני יכול גם לנהל זוגיות בלי להתחייב לשום דבר בסוגיית הסקס, כלומר זוגיות פתוחה... זו הברירה הטבעית, במקום לבגוד מאחורי הגב ולעשות עניין מכל דבר, לקבל את השני בהבנה
אני מתאר לעצמי שבחורה א-מינית בשלה יותר להתעסקות בחיי משפחה והיא פחות "חושבת עם הכוס" וזה מה שחשוב בנישואים ולא הביצועים שלה במיטה או כל חארטה אחרת. אני בעד סקרנות מינית ללא התחייבות אבל מעטות הן שיסכימו לנישואים עם אדם כמוני, רק בגלל שאני אשכב עם אחרות, כאילו כל שאר הדברים שלשם ממסד הנישואים קיים הם לא חשובים. החוק.. מי קובע את החוק בנושאי הזוגיות? הרבנות. מי הם הרבנים האלה? סתם חזירים מזוקנים שלא עשו שום דבר בחיים שלהם וניזונים מכספם של אנשים שלא רוצים אותם בכלל בסביבתם. כפיה דתית. אם הם לא היו מתערבים בכל דבר שאנחנו עושים, היינו היום בין החברות הנאורות ביחס למדינות סקנדינביה למשל.. היום אנחנו רק מפגרים ונהיים עם הזמן דומים יותר לערבים

Berethor

New member
I dont like you

ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים בכלל זוגיות ובטח שלא נישואים, תשאר סטוצר וזהו
. מעניין אותי אם אתה מוכן גם הצד השני ינהג בדיוק כמוך, או שאתה מאלה שחושבים שרק להם מותר לבגוד. אתה מדבר מלוכלך ומעז לאשים בחורה שמעוניינת בנאמנות בכך שהיא "חושבת עם הכוס"? או שמע בחורה שמעוניינת שהיה לה סקס מוצלח "חושבת רק עם הכוס"?, מצטער להודיע לך אבל הסקס הוא לא רק בשבילך, וזכותה של האישה להנות ממנו אם כבר היא עושה אותו, זה חשיבה נורא איגואיסטית ושובניסטית מה שאתה מייצג פה, נשמע שהיחיד פה "שחושב רק עם הזין שלו" זה אתה. נאמנות היא ערך חשוב בכל חברה מוסרית ולא בהמתית, מה שאתה מייצג פה זה התהוללות, איך זה בדיוק מסתדר עם זוגיות. זוגיות היא מהמלא זוג, אם אתה שוכב עם כל המי ומי זאת לא זוגיות. מלא שאתה אדם סטוצר אבל זה שאתה מעז ללכלך על אנשים נאמנים, זה ממש מקומם, אין יותר שחיטות מזה, לפחות הייתה נותן להם כבוד, כבוד למשהו שאתה לא מסוגל להיות. סקרנות מינית, גם כן, במה כבר כל כך שונה אישה אחת מהשניה מבחינה טכנית, מה כבר תמצא באחת שלא תמצא בשניה מבחינה מינית, איזה חשיבה מעוותת, יצר שלא יודע שובע, העיקר לשכב עם כמה שיותר, גועל נפש וחוסר שליטה עצמית, זה לא אנושי זה בהמתי. זוג לא א-מיני יכול גם לנהל זוגיות שכוללת סקס וכוללת גם נאמנות וגם אהבה, דברים שאינך יכול להבין כנראה, לא זוגיות א-מינית לא מתסכמת בידידות ובאינטרסים משותפים. אל תקבע בשביל אנשים מה הבררה הטבעית שלהם, יש הרבה אנשים מונוגמים בעולם, ויצורים מונוגמים נכנים בהרבה יותר אנטלגנציה מאלו שלא, גם בטבע זה כך, מונוגמיה קיימת בטבע ועל כן אתה לא יכול לטעון שהבררה הטבעית היא לבגוד או להיות עם מספר נשים במקביל, זה סתם תרוץ של אנשים בוגדיים ומתהוללים. מה שכן הרבה זמן לא יצא לי לדבר עם מיני א-רומנטי. זוגיות מונוגמית לא קשורה רק לדת, זה דבר פופלארי גם בחברות חילוניות, זה דבר שטבעי לאנשים. תאמין לי שאתה לא נציג הנאורות אלא ההתהוללות ונהנתנות, אלו לא דברים שמעידים על חוכמה גדולה, כך שאתה ושכמוך הם האחרונים שיכולים להגיד על אנשים במדינה הזאת שהם מפגרים. מה שאתה מייצג לא יותר טוב אפילו מערבים, מה שאתה מייצג זה הקיצוניות השניה, סדום ועמורה, התנהגות חייתית ולא מוסרית. ואני אפילו לא אדם דתי.

קראתי רק ברפרוף ככה..

אני לא טורח לקרוא תגובות שנובעות מכשל בהבנת הנקרא או אטימות, תקרא עוד פעם את מה שאמרתי אולי הפעם זה יחלחל לך לראש ויענה לך על רוב השאלות ששאלת אותי כרגע. כל מה שאמרת זה פשוט לא אני ולא מה שהתכוונתי אליו, אני לא מבין מאיזו מותן שלפת את זה

אני חייבת להעיר משהו

בפורום הזה אנחנו משתמשים בשפה ראויה. אם אתה רוצה להשתמש בביטויים מיניים או כל מיני תיאורים מיניים, אנא הוסף את הסימן:
גם לי צרם הביטוי "חושבת מהכוס". זה לא ראוי שלא לדבר מבזה (אני הרגשתי בזיון וזילזול בי כאישה, גם אם לא התכוונת לכך). תודה על ההתחשבות

זה כי לא מצאתי מונח מקצועי לתופעה הזו

יש גם מונח מקביל כזה לגברים, ככה שאל תמציאי לעצמך הרגשות... מנסיון 90% מההרגשות הן לא יותר מניחוש שלרוב מתברר כלא נכון (ומכאן המונח "לחשוב מה-%^@"), אני לא מופתע שאת לא תסכימי להנשא לבן אדם כמוני, יותר מדי דרישות בשבילך, אני מבין.. ככה זה הרוב, מציעים להם אצבע אחת אז הם רוצים את כל היד, לא יודעים להתפשר, לפרגן ולהבין את המציאות. ולמה להשתמש בסימן הזה? זה לא פורום לילדים

snoopytush

New member
גם אני שנאתי את הביטוי הזה

ומצאתי אותו מזלזל ומגעיל ביותר. פה אנחנו שומרים על שפה נקייה כי יש כאן אנשים רגישים. לא יאה לך אתה לא חייב לכתוב ואם אתה כותב אז תכתוב לפי הכללים

Berethor

New member
עוד יותר לא יאה בעניי

זה עצם העובדה שהוא השתמש בזה שלא בצדק, כלפי אישה רגילה לחלוטין. אם כבר על מתהוללים ובוגדים אפשר לומר את זה.

Berethor

New member
מציעים להם אצבע והם רוצים את כל היד

אמר האדם שרקד על שתי חתונות. מי באמת תאב בצע זה שרוצה אחד או זה שרוצה כמה/הכל?

תאבת בצע זה לא משהו רע

זה הופך להיות רע כשזה משתלט לנו על החיים, כמו שאצל חלק מהזוגות הנשואים, מתקיימים משחקי כוח סביב הסקס "לא עושה איתך סקס עד סוף החודש" וכל מיני דברים מגעילים כאלה, או ש"לא מוצצת לך" אז הגבר הולך למישהי שכן מוצצת מאחורי הגב... והוא צודק... פשוט היה צריך לחשוב פעמיים לפני שהתחתן עם המטומטמת הזו אבל מה לעשות שה-$(%* שלו תפס פיקוד ונתן לזה לקרות.. אותו הדבר עם כסף, סמים, אלכוהול, עישון, אכילת יתר, טלויזיה, אינטרנט וכל סוג של תלותיות אחרת בשבילי אתה סתם עוד בחור מתוסבך וחסר אמונה בעצמו שהרים ידיים

Berethor

New member
../images/Emo247.gif ברור שאתה לא רואה את זה כדבר רע

אה נכון עכשיו אסור גם לאישה לסרב לסקס או לאקט מיני מסויים, מרגע לרגע אתה מתגלה כטיפוס נורא יותר נורא משחשבתי. אני לא יודע איך החשיבה המתוסבכת והמעוותת שלך עובדת, אבל לסרב למשהו זה לא תאבת בצע או משחקי כוח, אם כבר לדרוש משהו בכוח זה תאבת בצע ומגעיל. חוץ מזה מין אוראלי זה דבר מגעיל, ולא קשור בשום אופן למשהו שהוא טבעי, אם אתה מצפה ממשהי תרד לה גם אתה, נראה עד כמה זה נעים זה ירגיש לך מהצד השני, לגעת עם הפה באיזורים האלה. אותו דבר אני יכול גם להגיד על מין אנאלי, שכל גבר שלוחץ על האישה למין העוותת הזה, מגיע לו לחוות אותו מהצד השני. יש רק מין אחד טבעי, וגם הוא צריך להיות רק מרצון והנאה הדדים. ה-$(%* תפס פיקוד ברגע שהוא הניח שהאישה חייבת לעשות כל מה שהוא רוצה, מבלי לתחשב בא. אני באמת מרחם על האישה שאיתך, ולא רק בגלל הנטייה שלך לבגוד. אני אוליי חסר אמונה בעצמי אבל לפחות אני לא סובל מביטחון עצמי מופרז ואנוכיות מוחלטת, חשבתה לשניה איך הצד השני מרגיש בכל הסיפורים שלך או שמה זה מעבר ליכולותך.

קראתי רק את השורה 1-2

לא יאה לך, אל תפני אלי יותר... עוד אחת שמנסה לחנך אותי.. לא תודה. כשאני אצטרך עצה או ביקורת אני הפנה אלייך, אל תטרידי

Berethor

New member
ואתה עוד מדבר על אטימות

לא להיות מסוגל לקרוא הכל זה גם אטימות, גם הכחשה וגם בעיות ריכוז. אני חלק מהפורום הזה תרצה או לא. ועל תדאג אני לא מנסה לחנך אותך, אתה מקרה אבוד.

אתה אורח "בבית" שלנו

אז תתנהג לפי הכללים. לגבי תשובתי לזוגיות, אין לך מה להתמרמר על זה שא-מינית לא תרצה זוגיות עם מיני. זה בדיוק כמו שלא תרצה מינית שלא מספקת אותך במיטה ותעדיף מישהי אחרת. אותו רעיון. איזו תועלת תצמח לך מזוגיות חד-צדדית כזו? וכמובן, תחשוב על הפרטנרית הא-מינית. היא תדע שאתה הולך ושוכב עם אחרות. ואולי יום אחד לא תחזור כי תתאהב במאהבת. אני לא רואה במערכת יחסים כזו משהו בריא בכלל. עדיף שכל אחד ימצא את הפרטנר שהכי מתאים לו, הן מינית והן מנטלית. תסכים איתי שזה המצב הכי אידיאלי. אני מבקשת ממך בפעם האחרונה, כבד אותנו ושים את הסימן
בפוסטים שאתה מציין ביטויים מיניים, שפה גסה ושות (כמו "מוצצת").

אין שום בעיה

ואין שום בעיה שתלך למאהבת.. אין לה שום סיבה שתעזוב כי יש לנו משהו במשותף כמו בית, ילדים וכ'ו.. היא ידעה למה היא נכנסת וזה מה שהיא רצתה.. היא גם יכולה לשתף אותי עם המאהבת.. כי היא בסך הכל מאהבת, המשמעות של מאהבת זה לבלות ולעשות כיף חיים אז למה לא? ולי גם יהיו מאהבות והיא אפילו תכיר אותן אבל אני תמיד אעדיף את האשה המקורית, מן הסתם וזה בין הדברים הראשונים שהמאהבות ידעו עלי וזה חלק מהיותי נאמן במסגרת הנישואין\משפחה היא צריכה להיות בוגרת מספיק להבין את המשמעויות וההשלכות של כל מהלך שלה וגם אני כבן אדם אחראי ונאמן. פשוט לא צריך לעשות ביג דיל מכל הדבר הזה, להיות נאמן לדרך הזו ואין שום סיבה שזה לא יעבוד עם הבן אדם המתאים

חחחחחח, חוששני שבילבלת את מה שאמרתי

לא-מינית לא תהיה "מאהבת". התכוונתי שלך תהיה מאהבת. קרא שוב את מה שכתבתי: "ואולי יום אחד לא תחזור כי תתאהב במאהבת" - אולי לא תחזור כי התאהבת במאהבת שלך.

חחחחח

התשובה עדיין שם... אפילו כמה תשובות, תצליבי ביניהן ותביני שזה לא רק הדדי.. זה גם יכול להסתדר יופי עם בחורות שלוקחות את נושא המשפחה ברצינות

לגבי הדדיות (אם הבנתי אותך נכון)

זה לא מתאים לאישה א-מינית. אתה צריך אישה מינית שהיא בראש שלך.

למעלה