I dont like you
ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים בכלל זוגיות ובטח שלא נישואים, תשאר סטוצר וזהו
. מעניין אותי אם אתה מוכן גם הצד השני ינהג בדיוק כמוך, או שאתה מאלה שחושבים שרק להם מותר לבגוד. אתה מדבר מלוכלך ומעז לאשים בחורה שמעוניינת בנאמנות בכך שהיא "חושבת עם הכוס"? או שמע בחורה שמעוניינת שהיה לה סקס מוצלח "חושבת רק עם הכוס"?, מצטער להודיע לך אבל הסקס הוא לא רק בשבילך, וזכותה של האישה להנות ממנו אם כבר היא עושה אותו, זה חשיבה נורא איגואיסטית ושובניסטית מה שאתה מייצג פה, נשמע שהיחיד פה "שחושב רק עם הזין שלו" זה אתה. נאמנות היא ערך חשוב בכל חברה מוסרית ולא בהמתית, מה שאתה מייצג פה זה התהוללות, איך זה בדיוק מסתדר עם זוגיות. זוגיות היא מהמלא זוג, אם אתה שוכב עם כל המי ומי זאת לא זוגיות. מלא שאתה אדם סטוצר אבל זה שאתה מעז ללכלך על אנשים נאמנים, זה ממש מקומם, אין יותר שחיטות מזה, לפחות הייתה נותן להם כבוד, כבוד למשהו שאתה לא מסוגל להיות. סקרנות מינית, גם כן, במה כבר כל כך שונה אישה אחת מהשניה מבחינה טכנית, מה כבר תמצא באחת שלא תמצא בשניה מבחינה מינית, איזה חשיבה מעוותת, יצר שלא יודע שובע, העיקר לשכב עם כמה שיותר, גועל נפש וחוסר שליטה עצמית, זה לא אנושי זה בהמתי. זוג לא א-מיני יכול גם לנהל זוגיות שכוללת סקס וכוללת גם נאמנות וגם אהבה, דברים שאינך יכול להבין כנראה, לא זוגיות א-מינית לא מתסכמת בידידות ובאינטרסים משותפים. אל תקבע בשביל אנשים מה הבררה הטבעית שלהם, יש הרבה אנשים מונוגמים בעולם, ויצורים מונוגמים נכנים בהרבה יותר אנטלגנציה מאלו שלא, גם בטבע זה כך, מונוגמיה קיימת בטבע ועל כן אתה לא יכול לטעון שהבררה הטבעית היא לבגוד או להיות עם מספר נשים במקביל, זה סתם תרוץ של אנשים בוגדיים ומתהוללים. מה שכן הרבה זמן לא יצא לי לדבר עם מיני א-רומנטי. זוגיות מונוגמית לא קשורה רק לדת, זה דבר פופלארי גם בחברות חילוניות, זה דבר שטבעי לאנשים. תאמין לי שאתה לא נציג הנאורות אלא ההתהוללות ונהנתנות, אלו לא דברים שמעידים על חוכמה גדולה, כך שאתה ושכמוך הם האחרונים שיכולים להגיד על אנשים במדינה הזאת שהם מפגרים. מה שאתה מייצג לא יותר טוב אפילו מערבים, מה שאתה מייצג זה הקיצוניות השניה, סדום ועמורה, התנהגות חייתית ולא מוסרית. ואני אפילו לא אדם דתי.