שאלה לי לבנות

snoopytush

New member
הערה

אהבתי את התשובה חוץ מהקטע שירדת על סטוציונרים. מבחינתי כל עוד סטוציונרים עושים את זה בגלוי ובכנות זאת אומרת שהצד השני יודע לאן הוא נכנס ולא מאחורי הגב זה בסדר. כי מי שבוחר את זה זו בעיה שלו. אבל באמת הירידה שלו על אנשים נאמנים צרמה לי.

Berethor

New member
זה לא משנה

זה שאני לא מחבב סטוצרים ואנשים מתהוללים זה לא סוד, אבל זה שביקרתי אותם היה בתגובה ישירה לביקורת שהוא מתח על אנשים נאמנים ועל אנשים שלא נשלטים על ידי היצר. מבחינתי אדם נאמן הוא כמו אדם שאוכל מהצלחת שלו, ואדם בוגדני הוא כמו אדם אוכל מאיפה שרק יניח את ידו. התרוץ היחיד לבגידה שעוד תופס זה אם אשכרה יש הרבה פעריים רומנטיים ומיניים, מחסור ביחס, חוסר אהבה וכו, כי תסכול באמת מדרבן אדם לבגוד, אבל אני ראיתי פה זלזול בעצם ערך הנאמנות, זאת אומרת שזה שייך לסוג הבוגדים שאפילו אם 'הכל' טוב ומספק בזוגיות שלהם הם עדיין יבגדו, וזה סוג הבוגדים הכי גרוע.

איזה סרט אתה חי?..

"אנשים שלא מונעים על ידי היצר" אז רק תדע לך, שמי שאומר אחרת על עצמו משקר, לא רק שהוא מונע על ידי היצר, הוא גם לא שולט בו או מתקשה לשלוט בו ובטח עושה הרבה מהלכים שגויים בחיים שלו בגלל זה. אתה לא חושב מחוץ לקופסא ואני לא רוצה להתייחס למגילה שכתבת לי כי כל מה שרשום שם לא קשור למציאות, כאילו מה אתה חושב שפיענחת אותי ואת כל העולם?... אתה עדיין לא מכיר אותי ולא מכיר אפילו אחוז אחד מהאוכלוסיה שלמה שלכלכת עליה כאילו עשו לך משהו רע

כמה יצרים את מכירה?

אני מכיר 4 עיקריים - אוכל (רעב), שינה (עייפות), סקס (חרמנות), בטחון (פחד) כשאחד מהם לא מסופק או שיש צפי למחסור מופעלים המנגנונים הבאים: שקר, אלימות, בגידה, גניבה, קנאה, שנאה וכל הדברים האלה... הדרך היחידה למנוע את הבעיות האלה ולהיות כמעט כל הזמן מאושר היא יצירתיות ויזמות (אני) כמובן שבסוגיות כמו סקס צריך את היצירתיות והיוזמה (אומץ) של שני הצדדים

המממ...

אוכל, שינה וביטחון הם "צורך" להישרדות האדם ולא "ייצר". כשבן אדם רעב- הוא אוכל כי גופו זקוק למזון על מנת להתקיים. כשבן אדם עייף - הוא יישן כי גופו זקוק לרענון משאבי האנרגיה (ועוד כל מיני דברים אחרים) וללא שינה, אדם ימות. כשבן אדם מפחד על קיומו (מישהו מאיים עליו עם סכין) - הוא יחפש ביטחון (יקרא למשטרה) וללא ביטחון, אדם עלול אבד את חייו. אבל, סקס זה "ייצר" טהור. כי בן אדם יכול לשרוד גם בלעדיו. לא היה אדם שמת בגלל מחסור בסקס ולא מצויין שום תיעוד שכזה בספרי הרפואה. א-מיניים חסרי "ייצר" המין. וכמו שאתה רואה, אנחנו שורדים מצויין בלעדיו.

מה שתגידי...

רעב, עייפות זה לא יצר אה?.. בסדר... תכף תגידי שחוש שיווי המשקל זה בכלל לא חוש (כי בגן מלמדים אותנו על 5 חושים בלבד) סקס זה בכלל לא יצר טהור כי הצורך לסקס נובע לעיתים גם מתדלוק האגו ולא סתם כי "מגרד" כי אם זה היה ככה אז היה אפשר להסתפק בלאונן... לכל דבר יכולים להיות רגשות מעורבים

אדוני לא מבין מושגים בסיסיים בעברית?

נראה לי שמישהו פיספסת כמה שיעורים בתיכון. ואתה מתכווח כמו ילד בן 18. אין שום עיקביות לתכנים שאתה אומר. שזה אופייני לויכוחים עם ילדים שמונעים ע"י אגו והרצון לנצח ולא ע"י הרצון ללמוד ולהחכים. למה אתה פה, דרלינג? לך תמצא מועדון BDSM, שם תמצא את כל מבוקשך.

like berethor

הי פייב על כל ההודעה. מילים חקוקות בסלע , או בפקשוויל, או במתכת מלובנת. או ב... בקיצור , אמרת כל מה שהיה צריך להגיד לטיפוס הזה!.

"הטיפוס הזה" ../images/Emo6.gif

מה קרה?... בא לך להכנס במישהו כמישהו אחר העליב אותך או גרם לך להרגיש רע? אז אתה מחפש אנשים שאתה לא מכיר, מדביק להם כמה סטיגמןת, הכללות ותכונות שלא קיימות אצלהם?

טיפוסים כאלה :

ש: א. רוצים לבגוד בבת הזוג שלהם. ב. שרוצים לבגוד בבת הזוג שלהם ומחפשים מישהי א-מינית כדי שיהיה להם ערובה כלשהי שלא יבגדו בהם. ג. שחושבים שאשה לא יכולה לסרב לאקט מיני. ד. שמדברים בצורה נואלת על הדת . ה. שדורשים שיכבדו אותם ולא מכבדים את האחר. ו. שחושבים שהם כל כך חכמים ובסוף דואגים לכתוב תגובות טיפשיות ושטחיות עם טעויות כתיב (כותבים תאווה ב-ו' שמעת?!). ז. שמפגינים גזענות , בורות וצרות עין (אנחנו נהפכים להיות כמו הערבים?) . ח. שהגישה שלהם צינית ודוחה ורואה באדם יצור תאוותני , שפל שלא יכול להתעלות מעל עצמו. בקיצור פוצים פוסט מודרנים שחושבים שהם המציאו את הגלגל (כשהם נשמעים יותר כמו קופים מתורבתים). אז אני אגיד לך את זה ככה: מי אמר שצריך להתחתן כדי להביא ילדים? מי אמר שלאשה אין זכות לסרב לאקט מיני? מי אמר שזה דבר חיובי לבגוד, ולמה אתה מעלה את דעתך שהפסיכולוגיה של הילדים שלך תהיה מספיק מתקדמת כדי שלא לראות בזה עלבון וטראומה?. מי אמר שזה שאתה לא יודע לשלוט בתאוות שלך וחייב נשים אחרות זה דבר להתגאות בו ועוד להגדיר את עצמך "נאור"? מי אמר שיש לך זכות לצעוק על כולם שלא פירשו אותך נכון, לקרוא שתי שורות ממה שהם כתבו ולסכם הכל באמרה הנדושה: הבנתי את השטויות שלך...אתה סתם פוליטקלי קורקט?. מי אמר שגם אם אשה נכנסת איתך לקשר כזה אין סיכוי שהיא תתחרט וכמו בן אדם עם רגשות תפגע ?. למה האשה צריכה להתעסק עם גידול הילדים ואתה יכול ללכת ולרעות בשדות זרים?. מי לדעתך תרצה זוגיות אומללה כזו , בה היא האחראית על הילדים , ואתה בוגד או שלא בוגד בה כראות עיניך?. באטום ליין - יש לך דעות וגישה של קוף מצוי ואתה מתהדר במסכה של משכיל ורחב אופקים שלא יאה לך. האנשים הגדולים של הרוח בעבר ובעתיד הם אנשים שמתעלים מעל הבהמי ולא נכנעים לו בשתיקה דוממת.

אוקי.. אז אני אקח אותך שניה ברצינות

איך כל הסעיפים שכתבת קשורים אלי? אתה בכלל קראת את מה שכתבתי? אמא שלך עושה איתך משחקי שליטה אני לא מבין? מאיפה ההתלהמות הפמיניסטית הזו? אידיוט.

המ.

אני בחורה, אמא שלי לא משחקת משחקי שליטה, התלהמות פמיניסטית או לא תבלע את זה (אנחנו היינו צריכים לבלוע מה שאתה כתבת, הלא כן?), קראתי את מה שכתבת בערך עד אמצע השרשור, אומנם לא הספקתי לעבור על הכל משום שהוא ארוך , אבל אני מחזקת את מה אמרתי: אתה לא נוהג בכבוד עם אחרים ומזלזל בנשים בהתייחסות ובתבוסתנות שלך לגבי האופי החלש שלך, (וזכותך אומנם לעשות מה שרוצה, אבל זכותי כבן אדם מהשורה לומר את שאני חושבת על זה), איך הסעיפים קשורים אליך? תענה על השאלות ונדע איך הם לא , כי לאורך כל ההודעות המוגמגמות שלך אתה רק טוען שאתה אדם "נאור" ולא טורח להוכיח את זה בשום צורה. מה שאתה מבשל לעצמך זה מה שאתה אוכל, שמעת על המשפט הזה פעם?.

מה שאמר Berethor ועוד

אני לא אחזור על מה שאמר Berathor לפני. אבל אני עומד מאחורי כל מילה. זוגיות זה דבר ששני אנשים עושים. כמספר הזוגות האפשריים כך, תיאורטית, סוגי הזוגיות האפשריים. מה שאתה צריך לדעתי זה למצוא מישהי שהזוגיות שאתה מחפש מתאימה לה ולחיות באושר ובעושר לעד. ואחרי שזה נאמר, אני אגיד את דעתי האישית על מערכת זוגיות פתוחה. אני חושב שנכון שזוגיות מבוססת פרטנר מיני היא מיושנת פטריארכלית ועוד כל מיני צרות. אבל בפועל כשאני בוחן את האנשים מסביבי, הם מעדיפים זוגיות עם נאמנות מינית, למרות שכולם נאורים ומבינים שזה כבר לא נחוץ. אני מכיר גם אנשים שניסו "נשואים פתוחים". יכול להיות שיש זוגות שזה מצליח להם. אצל האנשים שאני מכיר זה נכשל ורק גרם לשחיקה של הזוגיות והיום הם לבד או עם שותפים אחרים במערכת סגורה. בקיצור, תיאורטית ופילוסופית זה רעיון מעניין. לפחות מההיכרות האישית שלי עם מי שניסה את זה, כשזה מגיע ליישום זה כנראה מיושם רע ומהווה בריחה מבעיות בזוגיות. כשהבריחה מסתיימת גם הזוגיות מסתיימת איתה. אבל זוגיות זה דבר אישי. תמצא שותפה שזה מתאים לה ולכו על זה עד השקיעה וחזרה.

מה שהוא אמר מבחינתי בבל"ת גמורים ולא מייצגים

לא אותי ואפילו לא את האנשים שהוא התכוון אליהם באומרו את מה שהוא רשם. עזוב תאורטית, אני יודע שיש מערכות יחסים כאלה שמצליחים, זה דורש בגרות ואינטליגנציה משני הצדדים ברמות נדירות (גם כשרוצים נישואים רגילים, זה לא כל כך משנה).. לנסות זה לא מספיק, צריך להאמין בדרך הזו גם אם לא כל כך הולך והבעיות שנוצרו אצל זוגות כאלה שאתה מכיר יכולות לנבוע מהרבה סיבות כמו תכנון לקוי של הנישואים, פזיזות, חוסר אמונה בשיטה, חובבנות וכ'ו. הבעיות תמיד מתחילות בתקשורת לקויה גם בעיות כמו בגידות ואז גירושין בגלל משהו בסיסי ולא מזיק כמו סקס ריבים, מחלוקות וניגודי עניינים יש בלי סוף אצל זוגות שמנהלים חיים "כדת וכדין", ואין לזה שום קשר למודל שאני מציע.. כל מקרה הוא אינדיבידואלי

למעלה