שאלה לי אליכם

shayCn

New member
קעקוע זה הדבר הכי זניח שיש

אני מדבר איתך על ניתוחים שמשנים את זהות האדם,את יכולותיו ותיפקודיו הטבעיים ואתה מעלה קעקועים??
מה הקשר בכלל?..אתה לא רואה הבדל בין רחם מלאכותי שנוטל בגסות את תפקיד האישה כיולדת לבין איזה ציור שחרוט על הגוף?
אמרתי לך כבר שלא מדובר רק על מוסריות = עולם הדת,וחבל שאתה עושה קונוטציות כל הזמן בין דת למוסר.זה לא מראה על חשיבה מתקדמת במיוחד.

"נוטל בגסות את תפקיד האישה כיולדת"???

סליחה, ומה עם בנק הזרע שנוטל בגסות את תפקיד הגבר כאב? (לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה בדיוק על אותו המשקל).

אני לא חושב שזה גסות או שזה גסות. לכל אחד מותר שיהיו כל האופציות, זה מוסרי וזה נהדר.

shayCn

New member
לטעמי שניהם מיותרים

בנק הזרע ורחם מלאכותי.

ואם באופציות עסקינן.אמרת באחת התגובות שקשה לך להספיק הכל,אז על אחת כמה וכמה אם מדובר בלהביא ילד.
מה דעתך על השתלת שתי ידים נוספות?תוכל להספיק הרבה יותר.
חוץ מזה,מה דעתך על השתלת מוח איכותי(לא בציניות.במידה וזה אפשרי..עם מדפסת תלת מימד זה בקרוב יהיה אפשרי)?

השתלת מוח היא דבר בהחלט לא ציני

ולא מדובר על החלפת המוח הקיים, אלא חוקרים עובדים כיום במרץ כדי לממשק את המוח האנושי, עם מכונה (כרגע בצורה חוטית, ובעתיד הקרוב באלחוט). ברגע שהטכנולוגיה תבשיל, אנחנו נוכל לחבר למוחנו אונות עיבוד מלאכותיות נוספות, שישדרגו את תהליך החשיבה לאין שיעור. זה אולי נשמע Science fiction, אבל אלו בדיוק הניסויים שנעשים היום במעבדות רבות בעולם, על קופים (וגם בני אדם).

לגבי השתלת שתי ידיים נוספות, גם אם זו היתה אופציה ריאלית, זה לא ממש יעזור לך להיות יעיל יותר, המוח שלנו אינו עובד טוב במולטיטאסקינג.

shayCn

New member
הידיים מתנוונות אם לא משתמשים בהם מדי פעם

ובכלל אבולוציונית,אם לא משתמשים בהם,אז הם ינשרו כי אין צורך בהם.

shayCn

New member
כתבתי כאן הודעה שלא עלתה

אתה מעלה קעקועים שזה ציור חרוט על הגוף ומאוד זניח מול ניתוח לשינוי מין,שכפול גנטי או רחם מלאכותי..אין מה להשוות בכלל.
הקונוטציה שלך לשמוע מוסריות וישר לזעוק 'עולם הדת' עם רמיזה ברורה לכפייה דתית היא אינה במקומה.מוסריות היא מילה כללית וזו בעיה אם נראה לך שהיא תואמת לעולם הדת.

לקעקוע אין שום הצדקה רפואית או פסיכולוגית

זה סתם עיטור שמשחית את העור, שאסור ע"פ הדת ולפי המדע עלול לסרטן.

ניתוח לשינוי מין, אצל אדם שכל חייו מרגיש שהוא כלוא במין הלא נכון, זה ניתוח שמשחרר אדם מעבדות לחרות. זה ניתוח שמעניק אושר. זה ניתוח שיכול להפסיק דכאונות. זה ניתוח שלא מוסרי שלא לאשר אותו.

shayCn

New member
זה שינוי מינורי ביותר

גם לא הייתי משייך קעקועים לקידמה.פיראטים במאה ה17 נהגו לקעקע את עצמם,ככה שזה ממש לא אותו דבר.נכון שעפ"י הדת זה אסור ובתהליך הקיעקוע יש סיכונים אם המחט לא מחוטאת וכיוב',אבל זה עדיין לא מתקרב לשינויים שהזכרתי.
אדם כלוא במין הלא נכון - אין שום בעיה,הוא משנה את מינו בת"ז אבל עדיין יגור ויחיה בגוף שנתן לו הטבע.

העיקר אתה מדבר לי על מוסריות

ומנהל לאנשים אחרים את החיים הפרטיים בניגוד לרצונם.

האדם שעבר ניתוח לשינוי מין לא פגע בך בשום צורה. תתעלם ממנו, רק תן לו לחיות איך שרצה. זה משהו שרצה זמן רב ולא שיגעון של רגע. אתה לעומת זאת פוגע בו ברגע שאתה מונע ממנו את הניתוח - לפגוע בזולת (שלא קם להורגך) זו בדיוק ההגדרה להעדר מוסריות.

shayCn

New member
אוי נו,ליבי ליבי

על אותו טרנסג'נדר שרוצה לעבור לגוף אחר.יווו רחמיי.
אני יותר מרחם על אדם נכה שלא יכול לקפוץ ולרוץ,על עיוור שלא יכול לראות את השקיעה ועל חירש שלא יכול לשמוע מוסיקה.הלוואי שימצאו את הפתרונות למוגבלים ויחסכו סבל בעולם.אף אחד לא יהיה נגד זה,תהיה בטוח.

ההתבטאות שלך מעידה על בורות גדולה

וחוסר יכולת (או רצון) לנסות ולהזדהות לרגע עם בעיה של הזולת, שאינך סובל ממנה.

shayCn

New member
אני רואה את זה כבעיה בראש של החולה

עדיף שיעשה השתלת מוח ויפתור שתי בעיות במכה.

שי

אמנם טרנג'סדר זו לא נכות/מחלה וכו.. לא עלינו,
אבל תאר לעצמך שלא היית יכול לחיות כמי שאתה, והיית צריך להתחבא?
תאר לעצמך את הנזק הנפשי שזה היה גורם...

shayCn

New member
לכי על זה

את יודעת שהייתי יכול לכתוב לך באותו סגנון : תארי לעצמך סוז שאת חולה במחלה ממארת וקשה,שאחד מהחברים או בני המשפחה הקרובים לך נפטר ואיזה נזק נפשי עצום יכול להגרם לך כתוצאה מזה..
כי מה שכתבת היה דיי כללי ולא מתפרש דוקא להרגשה של אלו שקוראים לעצמם טרנסמשהו.

מקווה שהבנת..ואם לא הבנת,אז סבבה,באמת אל תגיבי לי יותר.

לא, האמת שלא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון

אני ניסתי להסביר נקודה קטנה, אבל זה כבר איבד מהרלוונטיות שלו ברגע שהגבת לי כך.
אם לא תקפתי אותך אישית, אין שום סיבה שאתה תגיב לי בצורה כזו.
לא בבית ספרי.
מעבר לכך,
צהריים טובים.

למעלה