שאלה לגאונים ש...

Fleddermaus

New member
אם הוא מג'נין הוא לא ישראלי.

הוא חי תחת כיבוש ואין לו חובה לשלם מיסים לישראל, אלא רק לרשה"פ.

S h a y D u

New member
הוא כן!

הוא הראה לי את הת"ז שלו.. יש לו חנות למוצרי חשמל בג'נין והוא לא משלם מסים!

סלוניק

New member
פלסטינאים אינם אזרחי המדינה.

הם מחזיקים בתעודה מזהה אך היא רלוונטית בדיוק כפי שישראלי בארה"ב יחזיק דרכון - היא איננה שוות ערך לאזרחות ולא מעניקה זכויות וחובות אזרחיות כלפי מדינת ישראל (כך למשל אינם יכולים להצביע בבחירות לכנסת).

lithium1914

New member
אתם מוזמנים לחיות תחת השריעה.

עם כובע כחול ובשמורות. תראו את Cultural Learnings of America for Make Benefit Great Nation of Kazakhstan ותבינו.

niv1990

New member
הבורות שלא תיאמן

מה קשור נאצים? הדימיון היחידי שאני מוצא היא לאומנות יתרה, והיא אינה נמצאת אצל ליתיום... אבל לא אתה, ובטח לא ליתיום רוצים מה שרצו הנאצים.

S h a y D u

New member
מה הוא רוצה לדעתך?

ומה תהיה המציאות העתידית שאתה מצייר בדמיונך?

lithium1914

New member
כתבתי בהודעה לשרירלי.

טרור נפסק ברגע שהוא משיג את המטרה(ות) שלו. אין דבר כזה "הטרור", יש ארגוני טרור עצמאיים עם מטרות שונות שפועלים בדרכים שונות בזמנים משתנים. טרור מצד אל-קאעדה לא ייפסק לעולם, גם הג'יהאד האיסלאמי כנראה לא יסתפק בפלסטין השלמה. כשם שאין פתרון מציאותי שירצה את הפלגים היהודיים הקיצוניים בישראל (כדוגמת הכהניסטים, ליברמן וחלקים מהאיחוד הלאומי-מפד"ל), כך אין פתרון מציאותי שיסתום לחלוטין את המוטיבציה של ארגוני טרור איסלאמיים כאלה ואחרים. אבל עם חמא"סניקים מסוימים ועם הפת"ח אפשר בהחלט להגיע לפשרות שירצו אותם וגם יעזרו לישראל להיאבק בארגונים הקיצוניים יותר.

שרירי86

New member
דווקא יש פיתרון

והוא לא לחלק לכם שטחים, כי במילא לא תכירו בנו. אני אומר : מאיפה שבאים הטילים - שם לכבוש. באו טילים מעזה? לכבוש מייד את עזה ולנקות אותה עם טרקטורים. באו טילים מדרום לבנון? לכבוש את דרום לבנון. בלי חוכמות. הערבים תומכים בחיזבאללה וצוהלים? להכניס אותם לכלא. על תמיכה ברצח. חבר כנסת ערבי בעד מתקפות טרור? להעיף אותו מהכנסת ולהכניסו לכלא. הבנת, ליטיום ?

niv1990

New member
כן, אנשים שתהרוס להם את הבית

פתאום יקבלו יעוד חדש בחיים, דבר שבטוח ימנע מהם להתאבד.

שרירי86

New member
ממש לא

משם הם יורים עליך. אז שם אנחנו נכבוש וננקה הכל עם טרקטורים.

למעלה