שאלה לגאונים ש...

שרירי86

New member
לא מבין

מצד אחד ניראה שאתה נגד השקט הזה שנתן לחיבזאללה להיתחמש, ומצד שני את תומך במרצ, הרי מרצ הייתה בין התומכות הראשיות של השקט המטורף הזה !!

Fleddermaus

New member
לא מסכים

מרצ לא "תמכה בזה", משום שזה היה עניין בטחוני ולא שלטוני. צה"ל התעסק בזה, לא מרצ. וחוץ מזה, אני לא חייב לתמוך בכל מה שהמפלגה הזאת עושה, אני לא כמו הגרופים של מרזל...

S h a y D u

New member
אם אתה לא תומך

בכל מה שהמפלגה הזו עושה, למה החלטת לכאן בה כיו"ר?.. בגלל מנהגה בתמיכה במתן זכויות לאנשים ההומו-לסביים?..
אגב, המצעד הזה היה סתם שטוטי, אני שומע מהרבה חברים שלי שהגיעו לשם והיו עדים למקרים כמו: הומו שהתחיל עם כל הלסביות, לסבית שהתחילה עם כל ההומואים וכד'...

S h a y D u

New member
*העצרת, יותר נכון..

אם זה היה מצעד, הוא היה הרבה יותר שטוטי וחסר תועלת... :)

Fleddermaus

New member
בין השאר, כן.

כי זאת מפלגת שמאל ציונית שדואגת לזכויות אדם בכל המישורים. אני תומך בעקרונות המפלגה, אבל זה לא אומר שאני צריף להסכים עם כל פיפס של ביילין. אני בנאדם חושב, לא מעריץ של ביילין. אז שמעת, מה זה אומר? את מי זה מעניין? נכון, הרבה סטרייטים שמזדהים באו.

niv1990

New member
../images/Emo45.gif, זה שקול פחות או יותר לטענה

של מוחמד אחמדינג'אד בדבר זה שיש לנו מספיק מדינות באירופה.

iRoNBaLLz

New member
מפתיע שאף אחד מהעמים האלו לא רוצה

לקלוט אותם לתוכו. כשזה מופנה בעיקר למצרים. צריך לתת להם מדינה. בגבולות הגיוניים ( ו67 זה לא הגיוני ). ושיזדיינו עם עצמם.

S h a y D u

New member
צודק!

מדינה פלשתינית ממארב לירדן זה אסון ליהודים! לא הייתי מתנגד אם תוקם מדינה כזאת ממזרח לירדן... אני יודע שהשטחים שייכים לירדן, אבל ברובם היא לא משתמשת והם לא מי יודע מה שטחים מיושבים, אני לא רואה כל בעיה בקיומה של מדינה פלסטינית ממזרח לירדן, שלילת אזרחות ישראלית לערבי ישראל וערבי יהודה ושומרון (שלחלקם במילא אין..) והעברתם למדינה ההיא. רק ככה יהיה שלום אמיתי!

niv1990

New member
למה לשלול אזרחות לאנשים שחיו במדינה

ותרמו הרבה יותר בעבודה שלהם מהרבה קבוצות אחרות

niv1990

New member
כי המדינה שלהם מלאה בארגוני טרור?

שלא תבין אותי לא נכון, אני תומך בחופש של כל אדם להחליט באיזו שיטת ממשל לחיות ועם מי. הענין הוא שאתה וגם הם שבויים בתפישה של הלאום-דת כיישות אחת, תפישה שאני לא חלק ממנה ולא רוצה להיות - לכן אני חושש שאתה לא תבין.

niv1990

New member
תוספת:

זה כלל לא משנה אם הם רוצים להשאר כי הם תרמו למדינה וזכותם גם להנות ממדינה שהם חלק ממנה, או שהם רוצים להשאר רק כדי לעשות לך דווקא, אין לך שום נימוק שלא מכיל נקודות מוצא דומות ל"כי ככה כתוב בתנ"ך" למה לגרש אותם ולא אותך.

S h a y D u

New member
במה הם תורמים?

הם לא מתגייסים בכלל לצבא... אחוז הפלשתינים "הישראלים" שמתגייסים לצבא הוא אפסי.

S h a y D u

New member
הם עובדים רק למען התחת שלהם!

אני לא מבין למה אתה רואה בזה תרומה למדינה... מתי, למשל, שמעת על ערבי שניהל חברת הייטק ויצא עם מוצר גאוני שהיצג את ישראל בעולם, היו אלא רק יהודים עד עכשיו... חוץ מלהוות גייס חמישי במדינה הם לא עושים כלום!

niv1990

New member
אם כל אדם היה עובד פה בשביל עצמו

המדינה היתה במצב הרבה יותר טוב. יש פה אוכלוסיה שלמה שיוכלה לעבוד וחיה על חשבון המדינה שהיא כלל לא מכירה בה. שלא נזכיר כל מיני פונקציונרים מטעם הממשלה. לא טענתי שהם שיא הפריחה הכלכלית בארץ, אבל אם הם עושים עבודות קשות במחיר זול, ההפרש הולך לאנשהו. זה למעסיקים שלהם, ולמדינה (במקרה והמעסיקים משלמים מיסים). ונגיד שמהידנה יכולה להסתדר בלדיעהם גם, זו עדיין דכותם להשאר במדינה שבה נולדו, בדיוק כמו שזו זכותך. במה אתה כבר תרמת למדינה שאני לא אגרש אותך אלא את מוחמד?

S h a y D u

New member
במה מוחמד ואתה תרמתם?!

הערבים לא משלמים מיסים, לא למס-הכנסה ולא לאף סוג אחר של מס! אני מכיר ערבי אחד מג'נין שנים, והוא הודה ואמר לי זאת בעצמו, מעולם הוא לא שילם מסים למדינה!

niv1990

New member
מי שלא משלם מס יש לטפל בענין

אם הוא עושה זאת כי אינו מכיר במדינה, אז באמת אינו צריך לקבל זכויות אזרח. אני מדבר כל אלו שכן משלמים. אם התשלום הוא עקב הכנסה פחותה, אז גרש גם את כל העניים באותה הזדמנות, או שתודה שהמניע שלך לאומני\דתי ותפסיק עם הוויכחוח המטופש הזה. אני עוד לא עשיתי הרבה למען המדינה, אבל מצד שני אני לא רוצה לגרש ממנה אנשים...

למעלה