שאלה לאריאלה

moshe466

New member
מתכון לטעימה

עוגת גבינה עם שוקולד לבן 7.5 דקות הכנה בתרמומיקס 90 דקות אפיה החומרים 300 בסקוויטים 100 חמאה 300 שוקולד לבן חלב 500 שמנת מתוקה 6 ביצים 115 סוכר 750 גבינה לבנה 5 אחוז ההכנה מכניסים לקערה את הסקוויטים וטוחנים 6 שניות מהירות 8 מוסיפים את החמארה וממיסים יחד ב50 מעלות 3 דקות מהירות 3 מוציאים לתבנית קוטר 26 ומשטחים מכניסים 300 שוקולד קוצצים 5 שניות מהירות 10 מוסיפים 250 שמנת 3 דקות 60 מעלות מהירות 2.5 מוציאים לקערה נפרדת לקירור מכניסים גבינה ביצים וסוכר ומערבבים 50 שניות מהירות 4 מפעילים 40 שניות מהירות 4 ומזלפים את השוקולד שופכים את התערובת על הבסקוויטים ואופים בתנור 20 דקות ב150 מעלות 20 דקות ב 130 מעלות ו 40 עד 50 דקות ב 100 מעלות העוגה צריכה להיות יציבה בצבע בהיר. מקררים את העוגה ומכינים ציפוי שמנת מכניסים לקערה 20 גר סוכר וטוחנים 3 שניות מהירות 10 מוסיפים את המטרפה ו250 שמנת ומקצים 1.5 דקות מהירות 3.5 ומורחים מעל העוגה לשדרוג מוסיפים לשמנת במקום סוכר 50 גר ריבת חלב שווה

moshe466

New member
והנה עוד אחד אחרון לעכשיו

חזה עוף במרינדת סויה, יין לבן וכוסברה מצרכים- 4 "פרפרי" חזה עוף מחולקים ל-2 למרינאדה- 1.5 כוסות יין לבן יבש 1/3 כוס רוטב סויה 3 כפות סוכר חום 1/4 כוס שמן זית 1/2 צרור בצל ירוק 1/2 צרור כוסברה 4 שיני שום מלח פלפל שחור גרוס אופן הכנה -קוצצים את הבצל השום והכוסברה 5 שניות מהירות 5 מוסיפים את שאר חומרי המשרה ומערבבים היטב את המשרה 10 שניות מהירות 6 מוציאים לקערה ומשרים את העוף למשך שעה לפחות -במקביל- מעבירים את שארית המרינאדה לקערה ומבשלים 18 דקות ורומה מהירות 3.5 למעוניינים בעוף מאודה מומלץ בזמן הכנת הרוטב המצומצם ניתן לאדות בורומה על ניר אפיה רטוב -מסדרים על צלחת את חזה העוף, יוצקים עליו מעט רוטב ומגישים למעונינים בצליה -מחממים מחבת פסים משוח במעט שמן וצולים את העוף עד שהוא מוכן (כ-5 דקות כל צד)

בישול ואפייה ללא גלוטן בתרמומיקס

שלום אמיר - אני רואה שכבר קיבלת תשובות לשאלות שלך, בכל זאת חשוב לי להפנות אותך לבלוג של תמי בן-דוד - היא מתעסקת הרבה בבישול ללא גלוטן ומכורה לתרמומיקס כבר כמה חודשים - בנוסף יש אצלנו בפורום: www.feincook.co.il הרבה מתכונים בנושא - לקוחות רבים רכשו את המכשיר במיוחד בשביל זה..... מעבר לאיכות לישה נהדרת שהינה הכרחית לבצקים ללא גלוטן - התרמומיקס יאפשר לך לטחון לבד את הקמחים שאתה רוצה.....

סליחה על ההתרפצות?

אתה יותר מסתם ברוך הבא. לפורום הזה לא מתפרצים , מצטרפים ונשארים, אז אני כבר עושה לך מקום בין כל בני הבית החם הזה. וכדי לעשות את זה כמו שצריך : נעים מאוד, אני אריאלה, אבל ארי עדיף... שמחים שאתה אתנו. קיבלת תשובות לגבי שאלתך מענת . אם יש עוד שאלות - כולנו כאן.

מאקי

New member
לא. ויסלחו לי כולם זה כמו להשוות קטנוע להארלי

אני רצינית. זה נוסע וזה נוסע.. אבל הביצועים... ופה גם התוצרים טל עשה על זה פוסט בקשי ממשיהו שיקשר לך זה אחלה פוסט.. ומההכרות עם הטל הזה... כל שורה בסלע.

צודקת ! הנה הפוסט של טל ממה יש לאכול

שהתארח באחת מהסדנאות המדהימות של יאיר פיינברג וכתב את רשמיו בבלוג המעולה שלו (וזו אגב הזדמנות פז למי שלא מכיר את הבלוג הזה להיכנס, לדפדף ולהכיר. ללא ספק הבלוג המועדף עליי בתחום הבישול). כאן

kdr

New member
אחת משניים

לפי המתכונים שראיתי כאן, הצעצוע לא שווה את הנכתב. יש לי רושם שמי שנפל ברשת ורכש אותו, מתבייש לספר שמיקסר בסגנון "צ'יק צ'אק" ב200 ש"ח עושה את מרבית הפונקציות. אחרת, איך הסתדרתי ואסתדר בחיים בלי הצעצוע. מי שמבשל, יודע כי לא שוקלים ולא מודדים, שמים "ככה" וזה יוצא הכי טעים בעולם. זה מזכיר לי את החלום של להיות בעליו של מיקרוגל שסיפרו שהוא עושה נפלאות. כיום המיקרוגל משמש אצלנו להפשרה, בעיקר פיתות. טעם ומרקם הגומי ממש דוחה. אז קנינו מיקרוגל ואני ממשיך להפשיר פיתה בטוסטר סנדביץ', אין מה להשוות. בקימר, אם אזכה בלוטו בפרס הראשון, אעדיף לקנות 10 מכשירים ולא צעצוע מצחיק. מי שיקרא את המתכונים שנרשמו כאן, יפרוץ בצחוק אדיר על הבדיחה, להכין מרינדה כדי לצלות במחבת פסים לא צריך קומביין. למען הגילוי הנאות, יש לי מיני מטחנה של KRUPS שקיבלתי כמתנת חג בשנת 82, מאז הוא לא יורד מהשיש וטוחן בלי הכרה. אפילו לא צריך להשחיז סכינים אחרי כל השנים, רק הוא ואני יודעים כמה, מה ואיך הוא טחן. קשה לי להאמין ששילמו עליו בזמנו יותר מהרצל (100 שקלים ישנים).

Noaal

New member
אני קיבלתי את התרמומיקס לניסיון לפני כ-5

חודשים. זו הייתה אהבה ממבט ראשון. לפני כשלושה שבועות (בתערוכת מבשלים) ההורים שלי הפתיעו אותי וקנו לי אחד. את ההמלצה שלי על התרמומיקס ניתן לקרוא פה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1598006&passok=yes ולמי שאין בעיה עם אנגלית, יש עשרות פורומים ובלוגים עם מתכונים.

בוקר טוב, אם יש כזאת התעניינות, וגם אותי

זה מעניין, אז למה לא לעשות הדגמה קולקטיבית במקום מרכזי, נגיד בר"ג או באזור, וכל מי שיכול יגיע, ואז ישאלו השאלות המתאימות ינתנו התשובות המתאימות ויסדרו לנו מחיר מתאים ובתשלומים מתאימים.
או מי מהפורום שמנדבת את הבית שלה, גם זה רעיון?
אגב פעם ראשונה בפורום הזה נחשפתי למכשיר הזה. מעולם קודם לא שמעתי על קיומו.

רעיון אדיר ואין לי בעיה לנדב את הבית שלי

לטובת ההדגמה. מי שרוצה שישתרשר עכשיו להודעה הזו ויכתוב שהוא בעניין וקדימה, אני גרה במודיעין , בדיוק מול תחנת הרכבת וזה יכול להיות נגיש לכולם. נעשה סדנא של מתכונים מיוחדים וטובים וזה יכול להיות אחלה. אני מכירה את הסדנאות של יאיר והן מרתקות, אבל אגיד לו להשקיע אקסטרה בסדנא המיוחדת שלנו. אז מה אתם אומרים? למי זה מתאים? וברור שהוא ייתן הנחה מיוחדת או הטבה כלשהיא... קדימה... מפגש אצלי בבית (אני אפילו אדאג שיקפלו את הכביסה בסלום כך שיהיה לכם היכן לשבת...) יאללה התפקדות :

moshe466

New member
למרות ש

שאישתי לפני לידה כל יום אי מוכן להדגים אצלך תראי מה זה באמת תרמומיקס

אז יאללה, גם הדגמה בצפון, אצלי בבית

אם יש פה צפוניים שרוצים הדגמה, אפשר לעשות אחת אצלי בבית. עד עכשיו לא התערבתי בדיון הזה שזרם כל כך יפה בלעדי, אבל זה הזמן להודות: (כינורות ברקע, בבקשה....) גם אני, מכורה לחלוטין, ומאוהבת בתרמומיקס שלי. חיי שונים בתכלית מיום שהכרנו... ארי, את מארגנת רשימות מסודרות לנושא?

moshe466

New member
גם אנחנו כמו התרמומיקס לא יודעים להגיד לא

אפשר לעשות הדגמה בכל מקום כל לקוח שפותח את ביתו למען יתקבל בברכה ובהוקרה רבה צרי קשר ונוכל לתאם מועד מסודר

kdr

New member
את רוצה עוד אחד ?

את צריכה 5 כאלה 1 בשרי 1 חלבי עוד 2 לפסח ואחד אם רוצים משהו ט ע י ם ! בקיצר, המארחת מקבלת מכשיר ?

למעלה