שאלה לאריאלה

נוגה44

New member
שאלה לאריאלה

ראשית ברכות לחזרה לניהול והפרחת השממה של הפורום שאלה לי אליך התרמומיקס יעיל? שווה? או שהוא פיל לבן כי ניתקלתי בבלוג שלך פוסט עליו ושתעדכני ואין עידכונים אשמח לשמוע תודה ובהצלחה

היי נוגה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

תודה רבה על המילים היפות. ריגשת אותי. לגבי התרמומיקס: האם הוא יעיל? הוא יעיל ברמות שאין לך בכלל מושג. ברגע שאת מתחילה להבין את הפונקציות שחבויות בו את מתמכרת ולא עוזבת. יש לי בבית את כל המכשירים החשמליים הקולינריים. אין שום כלי שעושה את כל הפעולות יחד והתרמומיקס כן. הוא כלי גאוני לבשלן הטיפש והעצלן. למה הכוונה? לא צריך להתחרקש איתו. לא מתאמצים בכלום, את מכניסה את החומרים (שוקלת אם צריך) קובעת זמן, טמפרטורה ומהירות ובזה נגמר הכל. את יכולה להכין כמה דברים במקביל. אני היום מתעצלת ללכלך סירים ובפעם אחת מכינה מרק, או בשר ומעל אני מכינה קוסקוס או אורז או מה שבא. הכל בו זמני. זה כלי אחד לשטוף, אפילו לא טורחת לפרק את הלהב, מנקה מעל. היות שאני פריקית של ניקיון אני מרתיחה מים במיכל והוא מטהר את עצמו. הכל בקלות, הכל בחיסכון, והוא גם לא תופס הרבה מקום על השיש. חד וחלק- עד שלא תנסי לא תביני עד כמה הוא גאוני. הוא עד כדי כך בטוח לשימוש שאפילו הילדים שלי מבשלים בו כשאני לא בבית. כן, זה עד כדי כך. אין מכשיר אחד שמגיע לרמת ביצועים כמו שלו. אם זה בטחינת כל גרגיר לרמת קמח (בא לך פולנטה? קחי גרעינים שלמים כמו של פופקורן והיידה 10 שניות ויש לך אחלה קמח תירס ברמת גריסה שמתחשקת לך). מעולה לצליאקים כי הם יכולים לטחון את הגרגירים שמותרים להם ולהפכם לקמחים. מתעצלת לבחוש קרם פטיסייר מעל האש? צודקת, גם אני כבר לא עושה זאת, לא בא לי לספור 3 בועיות אויר ולשרוף שערות בידיים, אני פשוט מכניסה חומרים, מתכנתת ותוך דקות מעטות יש לי אחושילינג של פטיסייר. בא לך פרפה? או או מוס או קצפת או בעצם כל דבר? בשניות , זה לא יאמן עד כמה זה פשוט. ריזוטו, כמה פעמים שרפתי ריזוטו את יודעת? נוור אגיין, התרמומיקס שומר על בחישה מתמדת ויוצא לך ריזוטו של מסעדות 10 כוכבי מישלן. אין, המכשיר הזה הוא ההוצאה הכי טובה שהייתה לי. עולה 240 ש"ח לחודש ומצדיק את מחירו כמו שאף מכשיר לא הצדיק. אני באטרף עליו , והאמת? כל מי שניסה אותו מדבר כמוני. כנסי לפורום של פיינקוק ותקראי קצת ... שם כותבים אלו שיש להם את המכשיר, תראי איך כולם כולם כולם מרוצים, זה לא ייאמן ! ומעל הכל השרות. אין, אין דברים כאלו. יאיר פיינברג הוא אחד בדורו עם השרות האישי שהוא נותן. לגבי הבלוג שלי: יש לי אולי 40 פוסטים בשבלבי הכנה רק עלהתרמומיקס ואין לי זמן להעלותם. היו קצת בעיות תפעוליות בעורך של הבלוג והתייאשתי, אבל יש לי מלא מלא מלא חומר כמעט מוכן לגמרי, חסר לי רק שיפוץ אחרון והכל יועלה. אני מאוד מאוד מאוד מאמינה במכשיר הזה, הוא האנטיתיזה לפיל לבן ושתביני שלנדוניה של הבת שלי אני ארכוש לה אחד כזה במקום מצעים ומגבות. כל אחד צריך כזה מכשיר בבית, לא רק בשלנים, במיוחד אלו שלא כל כך טובים במטבח כי אין פה מקום לטעויות, מכניסה חומרים מתכנתת לפי מה שכתוב במתכון וזהו. אני הכי מרוצה ממנו בעולם ואל תעשי הרבה- כנסי לפורום ודפדפי בהודעות, זה כבר יגיד לך הכל. בחיי... ואם בא לך לנסות אותו לפני שתוציאי כסף- דברי איתי במסר ובואי אליי הביתה . באמת בכיף. אני בטוחה שאם תראי את זה בלייב תשתכנעי. זה קורה לכולם, צריך רק לראות ולהתנסות. אז הכדור אצלך, אני מחכה לך, שוב- את מוזמנת אליי להתנסות. בכיף !!

אגב, אם את מתעניינת בתרמומיקס

את יכולה להתקשר ליאיר פיינברג והוא יארגן לך הדגמה אצלך בבית. אמרתי לך- השרות שלו הוא משהו אחר לגמרי. אז- בהצלחה, ועל כל שאלה- אני פה.

kdr

New member
גיגלתי תרמומיקס, מה מצאתי ?

דים סאם של אריאלה. אין מצב שאצליח להכין את המתכון עד שארכוש צלוחיות מאורכות בצבע בורדו או ירוק בהיר. העילוי שנקרא תרמומיקס אמור לעלות 6,500 ש"ח !!!. לפחות הם מצרפים את רשימת 10 המכשירים אותו הוא מחליף. עשיתי בדיקת מלאי ומסתבר שיש לי קיט תרמומיקס עם 10 חלקים. למה זה מזכיר לי אופה לחם ?

זה הכי לא אופה לחם בעולם

אני הייתי בין הראשונות שרצו לרכוש את אופה הלחם והתעקשתי על הקנווד שהוא הכי יקר. האם הוא היום בשימוש? לא. כי יש לי את התרמומיקס ומעבר ללישה היסטרית הוא נותן לי מענה על כל כך הרבה דברים, אז אם יש מכשיר אחד שנותן מענה על כל כך הרבה אחרים ותופס לי מקום רק של אחד - אז איך אפשר שלא... מעבר להכל הביצועים שלו לא מזכירים בשיט את ביצועיהם של האחרים . קיצור- המלצה רותחת, והייתי קונה אותו גם אם הוא היה עולה לי 10.000 ש"ח, כי כששווה שווה. כשתבוא אליי אראה לך במה הדברים אמורים.

kdr

New member
נתת לי סיבה לא לבוא

אני בא לראות אותך, לא איזה תרמומיקס.

noa555555

New member
ארי, תגידי, איזה גודל בצק הוא לש?

הוא יכול ללוש בצק שנוצר מקילו קמח? ובקלות? אני אבוא יום אחד ותדגימי לי קצת?

moshe466

New member
לישת בצק בתרמומיקס

אספר לך שתיהי מופתעת עוד יותר הוא יודע לטחון 1 קילו חיטה שלמה לקמח מלא וללוש אותו לבצק כל זה ב 7 דקות בלבד ההכנה מכניסים קילו חיטה שלמה וטוחנים 2 דקות מהירות 10 10 שניות סיבוב הפוך מהירות 10 מכניסים 15 גר שמרים 440 גר מים 10 גר מלח 15 גר סוכר ולשים 5 דקות מצב לישה יוצרים כדורים ומתפיחים עד להכפלת נפח יוצרים צורה ואופים בחום גבוהה 5 דקות ס טו

noa555555

New member
המתכון לבצק יכול להיות אחר וחופשי, נכון?נגיד

אם יש לי מתכון אחר לבצק, כמובן שאין בעיה, נכון? בכל אופן כל הכבוד לכם. אני מתחילה להשתכנע למרות חוסר התקציב שלי. הצילו.

moshe466

New member
זה רק דוגמא

אני בבית מכין כמה סוגי בצקים הבצק הכי מלא הוא של החלות עם ה 3 ביצים ו 130 גר שמן ו 20 גר סוכר 10 מלח ו440 מים כמובן שמרים אפשר כל סוג דרך אגב בצק פריך 1.2.3. 40 שניות מהירות 7 מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לגמרי לא.

לי אין משכנתא וגם לא תהיה לי, כי זה לא נגמר ומי שמתעשר זה הגנבים שבדרך. פה מדובר במכשיר שנותן תמורה בעד האגרה, ואני באמת רצינית .

kdr

New member
את זה הוא עושה בקלות

נסי לשים חיטה במכתש ותשתמשי בויברטור כעלי. NEXT

תשלומים

כמובן שאפשר לרכוש את התרמומיקס גם ב-24 תשלומים - שנתיים אחריות, מחיר נהדר וספר מתכונים במתנה יגיעו אליך עם נציג שלנו שיעשה הדגמה והדרכה אצלך בבית!

למעלה