למארחת (מואה) יש מכשיר.... מעבר לזה בכל הדגמה הם מביאים את המכשירים שלהם. זה מה שיפה.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 21/5/10 #83 למארחת (מואה) יש מכשיר.... מעבר לזה בכל הדגמה הם מביאים את המכשירים שלהם. זה מה שיפה.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 20/5/10 #67 ברורררר, איזו שאלה בכלל... לטובת כולנו צריך לעבוד מסודר , אחרת....
א אריאלה פיקסלר אלון New member 21/5/10 #84 יש רכבת בקרבת מקום מגוריך? אם כן עדיף לבוא אליי ברכבת כי הבית שלי בול מול התחנה הסופית של מודיעין. אבל כתבי לי ונראה איך מסדרים את זה.... נארגן על הדרך מפגש פורום מצומצם. מתאים?
יש רכבת בקרבת מקום מגוריך? אם כן עדיף לבוא אליי ברכבת כי הבית שלי בול מול התחנה הסופית של מודיעין. אבל כתבי לי ונראה איך מסדרים את זה.... נארגן על הדרך מפגש פורום מצומצם. מתאים?
ק קרם ו נ י ל י ה New member 22/5/10 #86 אין רכבת באזור מגורי, אבל אולי אפשר להתארגן כמה בשיתוף מחיר הדלק, נוכל לנסוע ביחד. אני פשוט לא מסתדרת בדרכים בנהיגה עצמאית, האוטו שלי יודע לנסוע לכיוון מרכז וצפון, מזרחה לא יודעת לנהוג.
אין רכבת באזור מגורי, אבל אולי אפשר להתארגן כמה בשיתוף מחיר הדלק, נוכל לנסוע ביחד. אני פשוט לא מסתדרת בדרכים בנהיגה עצמאית, האוטו שלי יודע לנסוע לכיוון מרכז וצפון, מזרחה לא יודעת לנהוג.