מה זה תרמומיקס ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
לי יש אותו והוא המכשיר שנמצא הכי הרבה בשימוש במטבח. הוא נמצא באופן תדיר על השיש והוא מאוד פשוט לשימוש ובזאת הגאונות שלו. כששואלים אותי אני אומרת שזו מכשיר גאוני לבשלן הטיפש כי מאוד פשוט להפעיל אותו ולא צריכים לגמור אוניברסיטה בשביל זה, אבל הוא מכשיר הייטקיסטי לכל דבר ועניין. אפשר לעשות אתו מיליון דברים. הוא מבצע שלל פעולות כגון : טוחן ,גורס, מקצץ , מערבל, מקציף, שוקל, מרסק, גורס, קוצץ, טוחן, מקציף, לש, ממזג, מבשל, מאדה, קולה ומחמם וכאילו לא די... יש את ה-"בנוסף": יכולת המכשיר להכין בצק כאשר התנועות הן בפולסים עם ונגד כיוון השעון ועניין הגדרת משך זמן רצוי לכל פעולה שנבחר. אני הכי מבסוטית מהיכולת שלו ללוש בצק של פסטה טרייה - דבר שאי אפשר במעבד מזון רגיל ( או שאפשר אבל מצריך סיכון בהריסת המעבד). אולם עיקר העניין והקסם הוא לא רק בחסכון במכשירים, כלומר :חיסכון בכסף, מקום ונוחות - אלא האיכויות המושגות שאינן ברות השגה במכשירים הביתיים המקבילים, חסכון בזמן וניצול מיטבי של ערכים תזונתיים מבלי לוותר על איכויות הטעם והמרקם, בקיצור- מכשיר מדהים. מעבר לכל זה יש למכשיר שרות נפלא שניתן ע"י השף יאיר פיינברג שהוא הבעלים של חברת פיינקוק ובאמת שהשרות שלהם מעולה. כל שאלה, כל דבר את מקבלת תשובה מושכלת במקום ואת יודעת? זה שווה . זה לא שיש לך מרכז שרות שאת נזרקת ממקום למקום את מקבלת מענה אנושי וזה שווה הכל. אז זה עולה , אבל זה שווה. בקיצור: מכשיר מקצועי למטבח הביתי . הוא עושה כמה פעולות בו זמנית כגון : את יכולה לבשל מרק ובו זמנית את יכולה לבשל קוסקוס ונגיד לבשל דגים או חזה עוף. הכל בו זמנית. כל מיני דברים כאלו. המכשיר אינו תופס הרבה מקום. הגודל שלו כגודל של שייק בר. הרעיון הוא שיש לך שליטה על שלושה פרמטרים : זמן, מהירות וטמפרטורה ועם זה את משחקת. כשבעלי החליט שהוא קונה לי את זה לא חשבתי שאעשה בזה כל כך הרבה שימוש, אבל ברגע שאת מתחילה את לא מבינה איך חיית קודם לכן ואני בהחלט משווה את זה לחימום מים בקומקום על הגז ועל שימוש בקומקום חשמלי. עולם אחר לגמרי. מכשיר מדהים שווה כל גרוש ואני מאחלת לכל אחד שיהיה לו אחד כזה. התרמומיקס הוא מעבד מזון רב תכליתי שמשלב מספר מכשירים שבדרך כלל יש לבשלנים בבית. הוא יודע לקצוץ כל דבר: לרסק קוביות קרח לברד , לטחון תבלינים, להכין מיצים, שייקים ולרסק מה שאתם רק רוצים. התרמומיקס יודע לבשל . לתרמומיקס גוף חימום המגיע עד למאה ועשר מעלות מה שמאפשר בישול. התרמומיקס שולט בטמפרטורה המדויקת ואין חריגות . הוא שולט בזמן, טמפרטורה ותוכנית. בצק שמרים – תוך שלוש דקות. מקציף חלבונים לרמת מרנג איכותי , ריבת חלב, מוסים ממרח פיסטוק, ממרח נוטלה, ואינסוף הפתעות שכאלו הוא מאדה, המסת שוקולד במקום בבן מרי יש לו משקל פנימי הוא טוחן כל גרגיר לרמת אבקה דקיקה מכין אחלה מרקים המרקם הייחודי של המזון בתרמומיקס לא דומה לשום דבר אחר, כי זה יוצא רק בתרמומיקס. מדובר ב5500 ש"ח ואפשר לשלם את זה ב24 תשלומים של 240 ש"ח (כך אני שילמתי בכל אופן). כרגע מוכרים את זה במחירים האלו של תערוכת מבשלים. אין לי מושג עד מתי זה יהיה במחיר הזה. כשזה לא במחיר הזה מדובר בעוד 500 או 1000 ש"ח, אבל שוב- שווה, שווה, שווה ועוד פעם שווה (ואני לא מקבלת על זה אחוזים.... אני פשוט מבסוטית ממנו בכל פעם מחדש). כל מי שמעוניין להכיר את המכשיר מקרוב מוזמן להתקשר לחברה - 077-7107744 או ליצור קשר במייל:
[email protected] ואהם ישמחו לתאם הדגמה ללא שום התחייבות..... בינתיים אתם מוזמנים לפורום שלהם:
http://www.feincook.co.il/?cate egoryId=35228