שאלה לאריאלה

אגב,זו הדרך היחידה שבה יכולתי לרכוש את המכשיר

לו הייתי צריכה לרכוש במזומן לא הייתי יכולה, וזה אחלה. אז כמה שאני מנסה להמנע מתשלומים פה לא יכולתי שלא וטוב שכך. המכשיר כמו שאמרתי - שווה גם שווה.

כן אבל כשיש משכתנה (למזלי לא גבוהה)../images/Emo3.gif

וכשיש תשלומים על מיני בר ויש תשלומים על LCD ויש תשלומים על מייבש אני לא רואה איפה אני דוחפת עוד תשלומים בעלי בסוף יגרש אותי מהבית כרגע הוא בהתקף "חסכנות"

moshe466

New member
תלמדי ממני

החשבון הפשוט הוא כמה יעלה לך לקנות את 9 הכלים שהתרמומיקס מחליף (מבדיקה שלי כמעת 10000 ש:ח ) כמה עולה הזמן שלך שהוא הכי חשוב וכמה עולה העצבים לעשות כלים ונקיון למכשירים רבים ותביני ששווה לך לפרסם מהר כבר ביד 2 או בכאלו מקומות למכירה יד שניה את כל מכשירי החשמל שלך וכך בעלך ימשיך להישאר בהתקפת החסכנות ואת כמובן תתחילי לחיות חיים נכונים ופשוטים והכי חשוב עם הרבה זמן לקבל מסאז' מהבעל כי תמיד הכל יהיה מוכן ולא תצטרכי לעמוד כל היום והלילה במטבח תאמיני לי מנסיון אצלי אשתי מאז שיש תרמומיקס לא מכינה לשבת כלום לפני שעה 14:00 כי הכל לוקח גג 2.5 הכנה אולי שעה אחת של התעסקות אני יכול לתת לך תפריט שבת שתביני על מה אני מדבר סלטים מטבוחה 25 דקות סלט תפוחי אדמה וביצים עם מיונז 22 דקות סלק 25 דקות חצילים במיונז 14 דקות טחינה גולמית 5 שניות סחוג 7 שניות ממרח חומווס 30 שניות מנת הדג המרוקאי 8 דקות 6 מנות המנה הבשרית משתנה ממוצע בין 25 ל 30 דקות המנה אחרונה 15 דקות קרם בורלה או איזה מנת מוס 6 דקות להמשיך???????????. אני מקווה שאת מבבינה על מה אני מדבר

אני מסכימה

החיסכון בחשמל ומים הוא מטורף (בלי בכלל לדבר על התוצאות). זה אגב, מה ששכנע את בעלי הידוע בכינויו : " הוד חסכנותו "...

moshe466

New member
תרמומיקס. פיל לבן? כמובן שלא !

אז כך לי יש את המכשיר בבית מאמצע שנת 09 מה אומר ומה אספר אנחנו מכורררררררררררררררררררררררררררררים כבר לא יודעים להכין כמעט כלום במכשירים אחרים כי ככה זה כשמתרגלים למרצדס קשה לרדת לסוברו לדוגמא הפשוטה אבקת אגוזי מלך 5 שניות 300 גר וזה נשאר אבקה זה מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מזמין אותך לצפות ביוטיוב בסרטון של ביתי הגדולה בת 5 איך מכינים שקשוקה בתרמומיקס 12 דקות כל התהליך ל8 מנות כן גם הילדים הקטנים מסתדרים איתןוהכיחשוב בבטיחות כי הוא מגן עליך אין יותר כף מלהכין ב 10 שניות סחוג ולאחר מכן עוגת גבינה מדהימה ב 7 דקות הכנה ומיד לאחר מכן מרק טוב לשבת ואורז באידוי וכמובן את הגפילטע פיש המיוחד של סבתה זה מכשיר שלא צריך אפילו למכור אותו רואים אותו ומבינים בעניים כמה הוא טוטח ומדהים אני לא יודע עם את משתמשת בחומרי אפיה יקרים בסטנדרט כגון נוגט ועוד כשבתרמומיקס מכינים ב 10 שניות אבקת נוגט וב 20 דקות ממרח נוגט וובחומרי הגלם הטובים ביותר התוצאה חסכון בזמן. כסף,עצבים, כליייייייים כמובן והכי חשוב אכות טני מזמין אותך לחוות חוית בישול בתרמומיקס תספרי לי אחר כך מה את חושבת דרך אגב היום ב 2.5 דקות אפשר להכין ארוחה שלמה ל 10 איש הכוללת מנה ראשונה עיקרית אחרונה בצק מאפה ושני משקאות אם תרצי אשלח לך למייל תפריט כזה לדוגמא

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif משה נשמה, קודם כל- ברוך הבא!

אני מאוד מאוד מאוד אשמח שתעלה אלינו כמה מתכונים כדי שהחברים פה ייראו במה הדברים אמורים וכמה קל להכין. אנחנו פה בעניין של קבוצת קנייה ויכול להיות שנוכל להתארגן על כמה סדנאות בכמה איזורים. איך אפשר ליצור אתך קשר? תן לנו בבקשה פרטים ! אני מתה על המתכונים שלך, אתה בעיניי אולוף האלופים ואשמח מאוד שתהיה אורח של קבע פה, בעניין של התרמומיקס. אין לי בעיה שתפתח פינת תרמומיקס, כי לפי הנתונים שיש לי ביד יש מלא מלא מלא צרכנים שיש להם את המכשיר וזה יכול להיות אחלה. אז קדימה.... תודה שבאת ונשמח לשתוף פעולה. חג שמח !!

אני לא מצליחה להבין משהו

התרמומיקס הוא מעבד מזון בלבד? אפשר לבקש הסבר למתחילים מהו התרמומיקס

דןודנה

New member
מצטרפת לקריאה של אריאלה

גם לי יש תרמומיקס והוא מכשיר מדהים במיוחד לאחת כמוני שאוהבת לבשל אבל מבשלת ברמה בינונית. התרמומיקס פשוט עוזר לי להכין דברים שבחיים לא חשבתי שאצליח להכין אותם או שהעזתי לנסות בכלל. שלא לדבר על החסכון בזמן הבישול והחסכון בכלים לשטיפה. ואני גם עוקבת אחרי המתכונים המעולים שלך באתר ואני חושבת שזה יהיה נהדר אם תעלה לפה מתכונים שלך.

תודה יקירתי

יש לי מלאי גדול כבר של מתכונים שקצת התעצלתי להעלות לבלוג כי זה לוקח זמן , העיצוב, התמונות וכו', אבל נתת לי רעיון להרים כאן פינת מתכוני תרמומיקס לטובת כל האלפים שכבר קנו ולטובת כל אלו שעומדים לקנות. בשום פורום מתכונים אין כזו פינה וזה יהיה הייחוד שלנו. אז יאללה, אקרא לתמי בן דוד שיש לה בלוג מדהים בכלל ועם מלא מתכוני תרמומיקס בפרט שתעלה גם אצלנו את החומר המשובח שלה. היא תותחית בעלת שם בתחום מתכוני הללא גלוטן ולדעתי זה נכון שהיא תעלה גם כאן את המתכונים שלה. קיצור- נתת לי רעיון ואני כבר עובדת עליו. מבטיחה מבטיחה להעלות גם את יצירותיי לכאן (קל יותר...)
ותודה על המילים היפות...

דןודנה

New member
ורק שתדעי לך שהכל באשמתך

קראתי בבלוג שלך על המכשיר והחלטתי לקנות אותו. את שכנעת אותי עוד לפני ההדגמה
אני גם מכירה את המתכונים של תמי ויש לה מתכונים נהדרים אבל לא תמיד יש לי את המצרכים שהיא משתמשת בהם כי לשמחתי אין אצלנו בעיה של גלוטן. יש לי גם שני זאטוטים קטנים שצמודים אלי כל היום ולכן אין לי זמן להתנסויות וניסויים במכשיר וזה מאוד עוזר לי לקרוא מתכונים של אחרים, במיוחד אחרי שאני כל הזמן נחשפת לעוד ועוד דברים מדהימים שאפשר להכין במכשיר. אז יאללה, אני יודעת שאת עמוסה בעוד מלאן'תלפים דברים אחרים אבל הבטחה זו הבטחה
ואני כבר מחכה לפינה שלך. וזה בטוח ישכנע עוד אנשים לקנות את התרמו.

את חמודה אמיתית !!!

עכשיו דרבנת אותי לשבת על זה ואני מבטיחה שכשקצת יירגע לי אעלה אותה לכאן וזו תהיה הפינה שלי והיא תהיה מוקדשת לך.

מה זה תרמומיקס ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לי יש אותו והוא המכשיר שנמצא הכי הרבה בשימוש במטבח. הוא נמצא באופן תדיר על השיש והוא מאוד פשוט לשימוש ובזאת הגאונות שלו. כששואלים אותי אני אומרת שזו מכשיר גאוני לבשלן הטיפש כי מאוד פשוט להפעיל אותו ולא צריכים לגמור אוניברסיטה בשביל זה, אבל הוא מכשיר הייטקיסטי לכל דבר ועניין. אפשר לעשות אתו מיליון דברים. הוא מבצע שלל פעולות כגון : טוחן ,גורס, מקצץ , מערבל, מקציף, שוקל, מרסק, גורס, קוצץ, טוחן, מקציף, לש, ממזג, מבשל, מאדה, קולה ומחמם וכאילו לא די... יש את ה-"בנוסף": יכולת המכשיר להכין בצק כאשר התנועות הן בפולסים עם ונגד כיוון השעון ועניין הגדרת משך זמן רצוי לכל פעולה שנבחר. אני הכי מבסוטית מהיכולת שלו ללוש בצק של פסטה טרייה - דבר שאי אפשר במעבד מזון רגיל ( או שאפשר אבל מצריך סיכון בהריסת המעבד). אולם עיקר העניין והקסם הוא לא רק בחסכון במכשירים, כלומר :חיסכון בכסף, מקום ונוחות - אלא האיכויות המושגות שאינן ברות השגה במכשירים הביתיים המקבילים, חסכון בזמן וניצול מיטבי של ערכים תזונתיים מבלי לוותר על איכויות הטעם והמרקם, בקיצור- מכשיר מדהים. מעבר לכל זה יש למכשיר שרות נפלא שניתן ע"י השף יאיר פיינברג שהוא הבעלים של חברת פיינקוק ובאמת שהשרות שלהם מעולה. כל שאלה, כל דבר את מקבלת תשובה מושכלת במקום ואת יודעת? זה שווה . זה לא שיש לך מרכז שרות שאת נזרקת ממקום למקום את מקבלת מענה אנושי וזה שווה הכל. אז זה עולה , אבל זה שווה. בקיצור: מכשיר מקצועי למטבח הביתי . הוא עושה כמה פעולות בו זמנית כגון : את יכולה לבשל מרק ובו זמנית את יכולה לבשל קוסקוס ונגיד לבשל דגים או חזה עוף. הכל בו זמנית. כל מיני דברים כאלו. המכשיר אינו תופס הרבה מקום. הגודל שלו כגודל של שייק בר. הרעיון הוא שיש לך שליטה על שלושה פרמטרים : זמן, מהירות וטמפרטורה ועם זה את משחקת. כשבעלי החליט שהוא קונה לי את זה לא חשבתי שאעשה בזה כל כך הרבה שימוש, אבל ברגע שאת מתחילה את לא מבינה איך חיית קודם לכן ואני בהחלט משווה את זה לחימום מים בקומקום על הגז ועל שימוש בקומקום חשמלי. עולם אחר לגמרי. מכשיר מדהים שווה כל גרוש ואני מאחלת לכל אחד שיהיה לו אחד כזה. התרמומיקס הוא מעבד מזון רב תכליתי שמשלב מספר מכשירים שבדרך כלל יש לבשלנים בבית. הוא יודע לקצוץ כל דבר: לרסק קוביות קרח לברד , לטחון תבלינים, להכין מיצים, שייקים ולרסק מה שאתם רק רוצים. התרמומיקס יודע לבשל . לתרמומיקס גוף חימום המגיע עד למאה ועשר מעלות מה שמאפשר בישול. התרמומיקס שולט בטמפרטורה המדויקת ואין חריגות . הוא שולט בזמן, טמפרטורה ותוכנית. בצק שמרים – תוך שלוש דקות. מקציף חלבונים לרמת מרנג איכותי , ריבת חלב, מוסים ממרח פיסטוק, ממרח נוטלה, ואינסוף הפתעות שכאלו הוא מאדה, המסת שוקולד במקום בבן מרי יש לו משקל פנימי הוא טוחן כל גרגיר לרמת אבקה דקיקה מכין אחלה מרקים המרקם הייחודי של המזון בתרמומיקס לא דומה לשום דבר אחר, כי זה יוצא רק בתרמומיקס. מדובר ב5500 ש"ח ואפשר לשלם את זה ב24 תשלומים של 240 ש"ח (כך אני שילמתי בכל אופן). כרגע מוכרים את זה במחירים האלו של תערוכת מבשלים. אין לי מושג עד מתי זה יהיה במחיר הזה. כשזה לא במחיר הזה מדובר בעוד 500 או 1000 ש"ח, אבל שוב- שווה, שווה, שווה ועוד פעם שווה (ואני לא מקבלת על זה אחוזים.... אני פשוט מבסוטית ממנו בכל פעם מחדש). כל מי שמעוניין להכיר את המכשיר מקרוב מוזמן להתקשר לחברה - 077-7107744 או ליצור קשר במייל: [email protected] ואהם ישמחו לתאם הדגמה ללא שום התחייבות..... בינתיים אתם מוזמנים לפורום שלהם: http://www.feincook.co.il/?cate egoryId=35228

אם הבנתי נכון הוא מחליף

את מעבד המזון, המשקל, מכשיר להכנת מיצים, וסיר חשמלי לבישול איטי? כל זה יכול להעשות בו זמנית?

זה נותן מענה לעוד כמה מכשירים

העיבוד שלו הוא לא כמו עיבוד של מעבד רגיל, אין שום מעבד חשמלי שיכול להגיע לרמת טחינה כמו קורנפלור. את לוקחת גרעיני חיטה רגילים, שלמים כמו של החמין ופשוט טוחנת לך קמח טרי , אבל קמח לכל דבר. וככה בעצם כל דבר. רמת ההקצפה שלו היא דבר נדיר ולכן גם לאלו שיש מיקסר חשמלי מקצועי מוצאים שהם כן צריכים את התרמומיקס פשוט כי שום מיקסר ושום מעבד ושום סיר אידוי ושום עוד כמה מכשירים לא יעשה את העבודה כמו שהמכשיר הגאוני הזה עושה. מדובר במשהו אחר לחלוטין עם מנוע חזק מאוד שנותן תוצאות מדויקות ובלי פשרות. הכל מהיא מאוד והכל מוצלח מאוד. זה משהו אחר לגמרי מכל מה שאת מכירה. לכן גם בעבר רק אנשי מקצוע היו רוכשים אותו, אבל מאז שאנשים נחשפו ליכולות ולביצועים שלו אז גם עקרות בית רוכשות אותו ובכמויות. לדעתי זה יותר מיועד לעקרות הבית מאשר לאנשי המקצוע ולו בגלל רמת הדיוק. במסעדה השף יודע להגיע לתוצאות מדויקות, בבית זה מאוד קשה. והמכשיר הזה נותן מענה בול לקטע הזה. בקיצור- חלום של מכשיר. לא צריך להיות חכם גדול כדי ללמוד אותו, הדרכה אחת קצרה ואת בפנים. בואי נגיד שאם אני קלטתי כל אחד ואחת יכולים לקלוט.

מאחר והמיקסר שלי עומד לחגוג../images/Emo8.gif

34 שנות עבודה, המג'ימקס יחגוג כ-20 שנות עבודה ,הצלחת לשכנע אותי - נכנסתי לאתר ושלחתי להם מייל כדי לתאם הדגמה. אני רק לא מצליחה להבין איך אפשר לבשל בו - כי המכשיר לא נראה גדול כל כך ולכן איפה מסתתר לו סיר הבישול
ועוד שאלונת - האם יש לו מטחנת בשר

Noaal

New member
המכשיר עובד בצורה של אינדוקציה

חימום מהמרכז החוצה (בדיוק ההיפך ממיקרוגל). המיכל מתחמם בשיטה הזו ומשמש בעצם כסיר בישול. הקיבולת של המיכל הוא 2 ליטר וזה מספיק לכ4-5 מנות של מרק. למכשיר אין מטחנת בשר, אבל ניתן לקצוץ (להבדיל מלטחון) בו בשר.

למעלה