שאלה לאריאלה

יערה, רק אחרי שתראי הדגמה תביני

כל מה שלא יכתבו לך כאן לא יבהיר לך מה שתוכלי לראות במו עיניך. דברי עם משה מזרחי או יאיר פיינברג או ענת שהם שלושת המופלאים של פיינקוק ואת תראי איזה שרות את מקבלת. אין, כל חברה צריכה ללמוד מהם מה זה להיות קשוב ללקוח. אני מאוד מרוצה מהם. אני מאחלת לך מכל הלב שתרכשי אחד כזה. החיים שלך באמת ייראו אחרת אח"כ. היום אני כמעט לא מבשלת אחרת. מלכלכת סיר אחד וחאלאס. נעשיתי עצלנית , אבל גם חסכונית כי הכל שם מהיר וחבל לבזבז גז ומים וכלים ו.... אחלה פתרון.

moshe466

New member
תתפלאי

המכשיר יודע לקצוץ לטחון להקרים לבשל לאדות להקציף ללוש לשקול את כולם לבד וכולן יחד דוגמא גפילטע פיש כל התהליך כולל טחינת הדג 30דקות בשר הדבר היחייד שקשה להתמודד איתו בתרמומיקס כשהבשר מופשר ממש מה שכן אני מקפיא אותו מעט ואז אני טוחן אותו לגודל הרצוי כמובן גם את כל התוספות יחד המפליא במכשיר זה שאת יכולה להכין ככרגע מרק ושנה אחרי עוגת שוקולד ומיד סחוג ועוגת גבימנ וווווווווו בלי סוף זה אינדוקציה לא גוף חימום ולכן מהר מתחמם מהר מתקרר אורך חיים ארוך וכמובן כערה נרוסטה שלא מקבלת טעמים תאמיני לי תתנסי לא תתחרטי לגבי הגודל הוא מספיק למשפחה עם 8 נפשות יש גם לקוחות עם 15 ילדים שעושים בו הכל אפילו שקשוקה עם 10 ביצים ב 15 דקות

ארי. זוכרת את שני הגברים מקיבוץ הגושרים../images/Emo9.gif

שהמציאו את הפטנט העולמי "סופט אנד איזי" - או אפיליידי . המכשיר הראשון להסרת שיער במרטיה? הם ניסו לשחזר את ההצלחה והמציאו סיר שמזכיר את התרמומיקס (רחוק ממנו אלפי מילין) אבל הסתבכו בשוק בהונג קונג והמכשיר נחל כישלון חרוץ. אני מתכוונת להזמין הדגמה הביתה מיד אחרי החג. תודה יקירה.

גסטרו

New member
כמה חלבונים ניתן להקציף בו ? ואיזו כמות

ריזוטו ?ובצק מאיזה משקל קמח ? ראיתי את המכשיר , הלהבתי , אבל זוכרת שהמיכל קטן, יחסית. הרי במקור זה היה מכשיר להכנת מזון לתינוקות.

כמויות בתרמומיקס

שלום גסטרו - אפשר להקציף בו אפילו 10 חלבונים וגם אחד בודד..... ריזוטו עד חצי קילו וקמח עד 600 גרם - היתרון העיקרי זה שהכל נעשה במהירות מירבית ובמינימום התעסקות! (המכשיר שיועד לתינוקות הוא מכשיר אחר - התרמומיקס הומצא לפני ארבעים שנה ומאז הוא רק הולך ומשתפר.

מלא מתכונים לתרמומיקס

קצת על התרמומיקס. התרמומיקס זו הגאונות שהגיעה לארץ בשנתיים וחצי האחרונים. אבל אם נחקור קצת בהיסטוריה המכשיר קיים כבר 40 שנה באירופה וניתן למצוא אותו כמעט בכל בית שם. אם תכתבי THERMOMIX בגוגל את לא תאמיני כמה אתרים. מתכונים וחוות דעת תמצאי שם. יש המון ספרות בנושא במגוון שפות: צרפתית,אנגלית,עברית,ספרדית וכל הספרות הזו נמצאת גם פה בארץ, בחברה שמשווקת את המכשיר- Fien Cook ; באתר www.feincook.com

תפו כפרה, את תמותי עליו !

חכי שתראי בעיניים ותביני על מה אני מדברת. אני כבר מחכה לטלפון שלך שבו תספרי לי ש"אנחנו תאומות ושיש לך גם אחד בדרך". אני זוכרת את נועה, הלא היא noaal, היא השתמשה בו קצת, נטרפה ואז ההורים קנו לה אחד. צרחות השמחה שלה מהדהדות באזניי עד היום. אין, כולם ככה. זה פשוט מכשיר טוב נקודה. אני מחכה לצרחות שלך מאמי. האמיני לי שאצרח יותר חזק ממך, כי אני מאוד שמחה עם כל אחד שקונה, כי עם שלל המכשירים שיש בשוק זה אחד שמבטיח ולא רק מקיים. יאללה- תתקשרי לפיינקוק.

Noaal

New member
הלו הלו, השמחה היא שיש לי הורים כאלה

אח"כ שיש לי תרמומיקס. רק שיהיה ברור (סליחה יאיר, מתה עלייך, אבל אוהבת את ההורים שלי יותר).

alia7

New member
האם יש גדלים שונים לתרמומיקס?..

האם הוא מתאים או משתלם לבנאדם אחד?

Noaal

New member
יש גודל אחד.

ולדעתי (כבן אדם אחד
) הוא מאוד משתלם כי הוא מאפשר לך להכין גם כמויות קטנות.

../images/Emo45.gif זה אחד הפלוסים הגדולים שלו

הגודל. מניסיון אם את לא עסק סיטונאי את לא צריכה מעבר לזה. אפילו המסעדות הכי נחשבות משתמשות בו וזה אומר הכל.... לבית זה בול הגודל שצריך (ואני מבשלת ואופה המון, האמיני לי שזה מספיק).

שלום

אולי את יודעת כמה קילו קמח ניכנס או מה הנפח שלו? תודה וסליחה על ההתפרצות לפורום ממש יעיל ליאור

Noaal

New member
הקיבולת היא של כ-2 ליטר

וניתן להכין בצקים המכילים עד 600 גרם קמח. תוכנית הלישה של התרמומיקס מדהימה וחסכונית בטירוף בזמן (כ-3 דקות במקום 10, תלוי בסוג הקמח).

קיבולת הקמח היא גבוהה יותר...

הכנתי לחם מקילו קמח ( לשני לחמים)והכנתי בצק ללא כל בעיה. שמתי על תוכנית לישה כ-4 דקות ויצא לחם מעולה!

moshe466

New member
כמויות בתרמומיקס

לידיעתכם הרבה אני בא ממשפחה ברוכת ילדים יודע מה זה כמויות זה בטבע שלנו לידיעתכם כמויות של חומרי גלם שתהיו מופתעים אז כך ניתן ללוש בצק עם 1.200 קמח כולל כל התוספות שמן שמרים ביצים סוכרים ומיים 5 דקות לישה סוכר 2 קילו טחינה מטורף ביצים הקצפה של 12 ביצים פלפל ממולא 10 פלפלים גפילטע פיש 1.5 קילו דג אורז 6 כוסות בבישול 4 באידוי פתיתים 2 חבילות בבישול 1 באידוי פסטה 2 חבילות בסיר 1בסלסלה מקרוני 2 חבילות בלי סוף כל דבר ניתן ובכמויות מי שרוצה להבין על מה אני מדבר יכנס לקבוצה של משתמש התרמומיקס בפייסבוק בכתובת http://www.facebook.com/group.php?gid=259441021904&ref=ts תיצרו איתי קשר לנייד 0543400370 אני יראה לכם דברים שיוצאו לכם את הלשון בחוץ לדוגמא להכין עוגת גבינה אפויה בתוך 6 דקות הכנה זה מטורף שלא נדבר על מאכלי םכמו מטבוחה ב 35 דקות כאילו היתה לילה שלם על הגז אתם לא יכולים להבין אם לא תראו בעניים

משה כפרה, תעלה גם אצלנו את המתכונים שאתה מעלה

בפייס. אני ביום ראשון אפתח פינה מיוחדת לטובת מתכוני תרמומיקס ואני אשמח שתעלה לכאן את המתכונים. לא לכולם יש פייסבוק ולטובת אלו שאין להם אני אשמח שתעלה גם כאן. אני רוצה גם לעצמי... אתה יודע שאני מחוקה על המתכונים שלך , יא מלך !! איך הצלת לי את הפסח עם הבצק הפריך שלך !!

למעלה