שאלה חזירית

ועל חוק צער בעלי חיים לא שמעת, נכון?

על כך שחתול וכלב הם חיות מוגנות בחוק, שכחו כנראה ללמד אותך בבית הספר למשפטים בו למדת בשטחים...

אז? אני בסה"כ הבעתי את דעתי

לדעתי המדינה אינה צריכה לאסור על ממכר בשר חתול או בשר כלב. אני לא רואה שום הבדל בין זה, לבין חזיר, לבין פרה. דרך אגב, אני בהחלט חושב שהמדינה רשאית לאסור על א' ולהתיר ב'. אני פשוט מתנגד לכך.

למה זה לא מפליא אותי אדון רצח זה לא דבר רע?

אתה באמת חושב שאיכפת לי בכלל מה דעתך אחרי שהצהרת בפניי שרצח זה לא דבר רע ושאין דבר כזה "רע"?

dirty boots

New member
הוא אמר לך שרצח זה דבר "לא רצוי"

מהסיבה שההגדרה "רע" היא בעייתית ויכולה לבוא רק מהצדקות דתיות, דבר שאני מסכים איתו לחלוטין. תענה על הטענה הזאת ברצינות במקום להשתמש בה כנימוק משעשע למה לאיתי פורמן אין זכות להביע את דעתו.

dirty boots

New member
אתה מגן על חתולים וכלבים

וחושב שמי שאוכל אותם הוא אדם מזעזע, אבל לא אכפת לך שבני אדם יאכלו פרות, לא? הרי לא ציינת את זה פה אף פעם ופתאום זה מטריד אותך. מה ההבדל בין חתול לפרה?

סלוניק

New member
חתול וכלב זוכות להגנה בשל הקרבה שלהם לאדם.

לעומת זאת, במקומות אחרים בעולם, דוגמת תאילנד הוא סין, הם דליקטס. לכן אין מניעה שגם בשר פרה או חזיר שנפוצים בישראל כמאכלים יזכו להכרה כזו.

תשלח גם אותו וגם את החבר שלו בחזרה לתאילנד

אוי ואבוי לאיש שייעז לנסות לאכול את החתולה, בו במקום הוא יהיה בר מינן.

ממתיק שכחת לקחת את "הממתקים" שלך

הבוקר
אז זה אומר שלא תבוא להרביץ איזה הוט-קאט עסיסי על גחלים(הוא ממלית במיוחד על החלק של החזה)? וכאן באה השאלה המתבקשת, האם זה שאתה מתנגד לפתיחת מסעדת חתולים על גחלים, אומרת שתצטרף כמובן ליוזמה למניעת פתיחת חנויות בשר מסוג אחר, שבמקרה לא מקבולת על אנשים אחרים? כמבון בשם עקרון השוויון, וההגיון המאוזן.

אני מתנגד נחרצות

חזיר, פרה ותרנגול אלו חיות שניתן לאכול. כלבים וחתולים הם חיות מחמד שגרים אתם באותו בית מטפלים בהם ואילו נותנים להם לישון במיטה שלך. יש לי כלב ואני מאוד אוהב אותו. מי שאוכל כלבים או חתולים הוא בושה למין האנושי וצריך להכניס אותו לכלא זה רצח. כלב וחתול אלו חיות שצריך לתת להם זכויות. מי שלא מבין זאת הוא אדם שפל ואני אדאג לגרום לו לסבל ככל יכולי

חיק חיק חיק

מאיפה הקביעה שפרה חזיר ותרנגול מותר לאכול וחתול או כלב לא? מה זה קשור שאתה אוהב את הכלב שלך? ואני אוהבת את הפרה שלי אז מה? "כלב וחתול אלו חיות שצריך לתת להם זכויות" - על מה בדיוק אתה מתבסס כאן? מי בדיוק שמך להחליט לאיזה בעלי חיים מגיעות זכויות ולאיזה לא? "מי שלא מבין זאת הוא אדם שפל" - אין לי אפילו איך להגיב על משפט כל כך מטופש. אתה תגרום לו סבל ככל יכולתך? כנראה שיכולותיך מאוד מוגבלות לפי המשפט הזה כך שאיני מודאגת.

לסופרכוסית שלום

חזיר, פרה ותרנגול ניתן לאכול ואילו כלב, חתול וקוף לא. כלב וחתול אלו חיות שנמצאות אתנו בבית ויש להם רגשות כלפי הבעלים שלהם וההיפך, וקוף דומה לבן אדם אז המחשבה מגעילה אותי. יש לי כלב ואני מאוד אוהב אותו. אני משער שכל מי שיש לו כלב או חתול אוהב אותץם ובצדק אלו אנשים שמבינים עניין. את אוהבת את הפרה שלך אז אף אחד לא יאכגל לך את הפרה אם היא נמצאת בחצר שלך אני לא אוכל אותה ואף אזרח אחר לא תהיי רגועה. אני משער שאת לא מכניסה את הפרה שךלך הבייתה והיא לא ישנה אתך במיטה לפעמים. אל תזלזלי ביכולת שלי

gershon17

New member
נו, נו, גזענות?

אפליה נגד פרות היא כמו אפליה נגד כושים?

כבר התחלתי לכתוב מדוע לא,

ואז הבנתי איך זה עלול להישמע... בכל מקרה, עצם הפסילה הגורפת של הרעיון לאכול חתול ולעומת זאת הקבלה של הרעיון לאכול פרה נראית כתפיסה גזענית כנגד הפרות אשר הן, ככל הנראה, חיות "נחותות" לעומת החתולים. שים לב שאני לא מדבר על מי שאינו רוצה לאכול בשר חתול (כמוני) אלא על מי שרואה מאכל של חתולים כרצח ואילו מאכל של פרות כדבר טעים.

Fasz

New member
../images/Emo6.gif אימתי יתפסו הפרות את השלטון וישימו קץ

לשעבודן בידי החתולים ארוכי השפם?

למעלה