שאלה ברומו של עולם:

P u s s i c a t

New member
המממ...

למה אמא שלך צריכה לדעת מה את עושה בזמנך הפנוי בבית שלך? האם כשאת עושה דברים אחרים לבד (אההמממ אהההממ...) היא גם יודעת? ותשובות? אלכוהוליסט הוא אדם המכור לאלכוהול. הוכח מדעית שכוס יין אדום ביום (או חצי - לא כזה עקרוני) עוזרת במניעת בעיות בלב. ועכשיו לתירוציפ לפולניות : יין ישמח לב אנוש (תבטיחי לה שאת עוצמת עיניים ןלא מסתכלת במראה. שחלילא לא תצטרכי לראות שמישהו אחר יהנה. לחילופין תסבירי לה שכפולניה גאה את לא יכולה לשתות בחברותא - כי אז בטוח תצטרכי להסתכל על אחרים נהנים...) ותגידי לה שעם כוסית וודקה את נרדמת בקלות, חוסכת חשמל על חימום הבית, וחוסכת ממנה בושות שתביאי איזה פרענק שיחמם אותך ויעשה לה בושות גדולות יותר כשכל השכונה תראה אותו נכנס אלייך ותשמע אותך אח"כ צועקת. איך אני בשבילך?
צ'ירס

בתור חצי אנגלי...

אני יכול לספר לך שסבתא וסבא שלי שתו כוסית וויסקי (בעצם הוא וויסקי, היא איזה שרי של כוסיות) אחת כל יום לפני ארוחת הערב והם חיו עד גיל 93 ו 97....אקיצר תהני מכל שלוק...

rrredshay

New member
בתור אחד שחי כמה שנים

בפולין, את יכולה להגיד לאמא שזאת חזרה לשורשים. שם המים משמשים רק למקלחת (לפעמים) ולהכנת בירה. הבירה הלאומית שלהם (זיבייץ) נעשית ע"י חברת מים מינרלים. אהה, ומהקרחונים הם עושים וודקה...

phizik

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!

כרגיל באיחור אבל פיספסתי שרשור גאוני זה. אין....אני חוזר ואומר.... אין כמו לחזור הביתה אחרי 12-14 שעות עבודה לפתוח מערכת את הכורסה ולמזוג לעצמך כוסית ג'ק!!!!!!!!!! כל עוד כמו כל דבר בחיים זה במידה אז כדאי ואף מומלץ!!!!!!! ויפה שעה אחת קודם. הלכתי להכין לי איזה דרינק

אני עם פייזיק הפעם ולא פליציק

סליחה ככה חשבתי שקוקרים לך ..אאוץ' בכל אופן אני בעד אלוכוהול כמובן ברמה הסבירה אבל כל 1 זה אינדוודאולי בשבילי זה סביר לשבת בסוף יום באמבטיה (שאין לי ואני עדיין חושבת עלייה) עם כוס יין לדעתי זה מגניב כי זה עשה אותי כזו ישנונית ומוכמה למיטה ובכלל אני כמעט אף פעם לא שותה אלכוהול לבד אצלי זה קטע חברתי לשתות . זה כייף שאני יוצאת עם חברים או שיושבים אצלי כמעט ואני לא שותה לבד ... ולא מבינה מה כזה ביג דיל בסוף יום עבודה לשתות איזה דרינק שעושה כייף על הלב... ומה אמא בכלל צריכה לדעת..?? הורים תמיד דאגנים מטבעם לא מבינה למה צריך בכלל לספר אני מניחה שאת ילדה גדולה (מודה, לא בדקתי בכרטיס..) אז בנתיים שיהיה לחיים....

יש אנשים

שלא יודעים מה זה ארוחת צהריים או ארוחת ערב בלי יין ליד..כל יום.... הם עדיין רחוקים מלהיות אלכוהליסטים... גם את יכולה לשתות יום ים את הכוסית וויסקי שלך, ולהרגיש עם זה סבבה ולדעת שאת רחוקה מאלכוהליזם אם תשימי לב שאת מחפשת את הכוסית בכל מצב רוח, בכל מקום ובכל סיטואציה, ואם במקרה אין לך אותה את מתחילה להתחרפן :) אז הגיע הזמן להדליק נורה אדומה, או בכל צבע אחר שתחפצי...

למעלה