חחחחחחחחחחחח ואת עוד גאה בזה? נו, שויין.
ל לימון מוסיפה המון New member 25/11/05 #59 מס'תומרת../images/Emo12.gif הנני, לימון, ניצולת חיבוקי דוב וארשה, מעידה על היותי פולניה גאה ובעלת יכולת הפנמה פנומנאלית...
מס'תומרת../images/Emo12.gif הנני, לימון, ניצולת חיבוקי דוב וארשה, מעידה על היותי פולניה גאה ובעלת יכולת הפנמה פנומנאלית...
ד ד נ י ת3 New member 25/11/05 #63 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif (קורעת אותי מצחוק.. אין לך מושג כמה...) את מזכירה לי שכשעשיתי הסרת שיער בליזר אמא שלי (שלא היתה בדיוק בעד) אמרה לי: "תכתבי צוואה, את תמותי מסרטן, הוא יגדל את הילד ואנחנו לא נראה אותו". אמרתי לה שכבר כתבתי.
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif (קורעת אותי מצחוק.. אין לך מושג כמה...) את מזכירה לי שכשעשיתי הסרת שיער בליזר אמא שלי (שלא היתה בדיוק בעד) אמרה לי: "תכתבי צוואה, את תמותי מסרטן, הוא יגדל את הילד ואנחנו לא נראה אותו". אמרתי לה שכבר כתבתי.
S shelly1975 New member 25/11/05 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif זה יותר מתאים להיות ארגון מחתרתי.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif זה יותר מתאים להיות ארגון מחתרתי.
S shelly1975 New member 25/11/05 #54 אל תעשי לי עוול../images/Emo70.gif אני רק 1/2 מקוללת אההה זאת אומרת פולניה
S shelly1975 New member 25/11/05 #61 ומה רע במים מהברז? לי עוד לא הציעו כלום לשתות. אבל זה בסדר, קצת יובש בגרון לא הרג אף אחד
ד ד נ י ת3 New member 25/11/05 #65 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif (אין לכם מושג איך אני נופלת מצחוק פה). נו, קחי - מהספל הטוב - זה "רוזנטל".
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif (אין לכם מושג איך אני נופלת מצחוק פה). נו, קחי - מהספל הטוב - זה "רוזנטל".
S shelly1975 New member 25/11/05 #68 ואני מבינה שכיסא זה יותר מדי לבקש טוב, אח"כ אל תשאלו על הורידים ברגליים, כן?!
ל לימון מוסיפה המון New member 25/11/05 #71 תראי, היא התכוונה להציע לך... אבל פחדה שתעלבי שהיא חושבת שכבר אין לך את הכוחות ככה של חבחורות חצעירות...
תראי, היא התכוונה להציע לך... אבל פחדה שתעלבי שהיא חושבת שכבר אין לך את הכוחות ככה של חבחורות חצעירות...
ד ד נ י ת3 New member 25/11/05 #70 נו, שויין, איזה מן אורחים. רק באים ורק טענות וטענות. כשאני התארחתי אצלם אפילו מים מהברז הם לא הציעו לי.
נו, שויין, איזה מן אורחים. רק באים ורק טענות וטענות. כשאני התארחתי אצלם אפילו מים מהברז הם לא הציעו לי.