שאלה ברומו של עולם:

shona gone

New member
ג'וני ווקר בלו לייבל,ג'יימסון.

סתם להרשים. האמת, אני יותר בירה ווודקה.

shona gone

New member
מקצה שיפורים.

גלנפידיך ,גלן מוארנגי,מקאלן 18,לאגוולין. איזה סוג?

M a x i1

New member
אין על משקאות של כוסיות ../images/Emo68.gif

כמו-בריזר, אורגזמה, כל השנאפס למיניהם (עם קצת ספרייט), גולדסטאר... מקסי לא מסוגלת לשתות הרבה אלכוהול... כוסית או לא כוסית?

shelly1975

New member
גולדסטאר?

הם אלה שהיפנו את הפרסומות שלהם לגברים ONLY אשתקד.

דבר אחד אני לא מבינה...

ואני רצינית, ואין פה שום ציניות ולו שמץ... למה בחורה שעברה את גיל 18 חייבת לאמא שלה דין וחשבון על הרגלי השתיה שלה???? אגב, בהנחה ואת לא יורדת על בקבוק פעמים ביום כל יום, אז את לא אלכוהוליסטית
לחיים! יופי.

ד נ י ת3

New member
אני לא.

אבל היא קודחת לי במוח שאני אמות אם אני אמשיך ככה (נו.. פולניה).

נימשון

New member
זה בסדר דנית

אם תפסיקי לשתות אז היא תגיד שתמותי מזה שאין לך בעל או מזה שאין לך ילדים וברגעי משבר של ממש היא אפילו עשויה להגיד שתמותי מזה שהדירה שלך לא מספיק מסודרת

ד נ י ת3

New member
או!!!!

הבית שלי אף פעם לא מספיק מסודר. וגם אף פעם לא הבנתי את הקטע של לסדר את הבית לפני שהעוזרת באה. אבל... נו טוב.

חכי חכי..

כשתהיה לך עוזרת תביני... רק מהחשבה שהיא תלך לספר ( וזה ממש לא חשוב למי..)שהבית שלך לא מסודר הסכין כבר תסתובב לך בלב 3 פעמים...

ד נ י ת3

New member
יש לי עוזרת...

זה לא מונע מאמא שלי להגיע שעה לפני שהיא מגיעה לסדר ולנקות את הבית (מה היא תגיד????)

ד נ י ת3

New member
מילא היתה

מגיעה, מנקה ושותקת... אבל כמובן שהיא צריכה להסביר לי כמה אני בלאגניסטית, וכמה זה פשוט לנקות את הבית... לפעמים בא לי להזמין אותה לכוס ויסקי.

מאמי,

תני לה חיבק ונשיקה, תגידי לה כמה שאת אוהבת אותה ו..שהיא צודקת, יגמרו לה המילים מרוב בכי...היא תחשב להצלחה מסחררת בקולכוזי וארשה... ומעבר לזה..קצת ברצינות..מה פתאם יש לה את המפתח לבית שלך? למה את מרשה שידחפו את האף לכל גרגר אבק?

ד נ י ת3

New member
יש לה מפתח לבית שלי

מהסיבה הפשוטה.... גם אני פולניה.... (אם אני אמות, שמישהוא יוכל להכנס לבית
)

ד נ י ת3

New member
ברור!

אצלי התחתונים (או המחטונים) הם בסט. תואמים לחזיה ולגרביים. (שחס וחלילה בלי חורים)

למעלה