שאלה ברומו של עולם:

בטח שלא הציעו מים

הם הציעו קולה...זה שאת בדיאטה, על זה הם לא חשבו...או שאולי כן...

ד נ י ת3

New member
בטח הציעו קולה,

כדי שאני אמות ושכל השיניים שלי יהיו שחורות אחר כך.

אויי..כמה נהנתי...

עכשיו אפשר ללכת לישון בשקט...רק אל תשכחי לצחצח את השיניים מהקולה...את יודעת כמה עולה רופא שיניים? לילה טוב...אני אלך לנוח בשבילכם כמובן.

magenta73

New member
מצחיק... או עצוב...

אבל אנחנו כותבות וצוחקות על זה... ומי מת לבד בחושך? סבתא רבה שלי. הפולניה הגדולה. היום. כן,כן, סבתא חיה מתה...

magenta73

New member
הגדרות...

כל מי שמעשן ג'וינט לבד בבית הוא נרקומן? לכל אחד יש הגדרה אחרת לאלכוהוליזם. הכי טוב, בשביל שזה יספק את אמאשלך, כנסי לגוגל ותחפשי את ההגדרה ה"מדעית". כל עוד את לא קמה בבוקר ובמקום קפה מכניסה לעצמך בקבוק וודקה... את לא אלכוהליסטית. כלומר כל עוד זה מבחירה, בכיף, ולא צורך...זה לא אלכוהליזם. זו דעתי.

ק י ק ה

New member
תלוי - אם את גומרת בקבוק כל יום

נראה לי שיש בעיה אבל כוס אחת דווקא משמחת ל 10 דקות - אחרי זה אני נרדמת כמו בול עץ. (שתי ציפורים במכה)

shelly1975

New member
הכרתי אלכוהוליזם מקרוב

לא אני אישית, אבל מכירה מישהי שהייתה אלכוהוליסטית. כעיקרון אלכוהוליסט זה אדם שמאבד את עצמו באלכוהול אבל זה ברמות קיצוניות. זה כשאדם לא יכול בלי אלכוהול, התמכרות. אחיזה אובססיבית על אלכוהול.

garcia

New member
מתי יודעים שבן אדם אלכוהוליסט?

כשהוא צריך לעבור השתלת כבד. אז ההכרה בין חיים למוות נכנסת בין ההגדרה של אלכוהוליסטיות. אבל אין כמו בירה טובה, שיהיה מילר או קורונה.

garcia

New member
כוס קטנה של ויסקי ליום

לא הופכת את האדם לאלכוהוליסט.

magenta73

New member
זה יעבוד רק אם הוא רופא...

או עורך דין... מבית טוב... ורק אם הוא בסוף גם יתחתן איתך.

תימני 62

New member
מעולם לא הייתי אמא.... אבל...

מאוד תלוי במינון ואם המינון במגמת עליה.... אם כן אז יש משהו בדבריה.... אולי לשם שינוי... אבל יש משהו... לחיים !

shona gone

New member
אני זוכר את הימים האפלים ההם.

נמצא בעירפול תמידי,נשען על הבר ומבקש עוד כוסית רום,ויסקי ועוד פה ושם פוצח בתגרה עם אחד הגברתנים במקום,מתנודד לי לבית מקיא את נשמתי ומתעורר עם עוד פרצוף שארצה לשכוח לצידי. אחח הזיכרונות העגומים מהגילגול הקודם שלי כמלח אירי. הייתי גם בלרינה בגילגול קודם אבל זה לפעם אחרת.

למעלה