שאלה (בעיקר לדתיים)

gilad_no

New member
אוקיי,

בהארי פוטר רוכבים על מטאטא ויש לו אחלה של תפוצה. אז כולנו עכשיו נקנה מטאטאים וננסה לשחק סקווידצ´? יופי, אני אכתוב ספר ואני אגיד בו שבראתי את העולם ואני חזק. סבבה. ולדוד170, רק בשביל הפרוטוקול, אני מאוד מאמין באלוהים, אפילו יותר ממך, אבל אני חושב שהתנ"ך הוא אוסף של סיפורים לפני שינה. אין קשר בין דת לאלוהים, גם אם תתאמץ מאוד קשה.

gilad_no

New member
אוקיי,

לפני 5 שנים, קמתי בבוקר וראיתי אריה שמנסה לטרוף ילד קטן. הרמתי את האריה בעזרת כח המחשבה באוויר והסברתי לו בטלפתיה שאסור לו לטרוף את הילד הזה. הוא ביקש סליחה והלך משם. ראית? גם אני שולט על עולם החיות. תוכיח שהמצאתי את זה. תבין, אין שום עדויות ממשיות שמחזקות את הדברים בתורה. בתורה, כל כמה ימים אלוהים עשה נס והראה לאנשים שהוא קיים. מאז עברו כבר כמה אלפי שנים ולא ראינו שום ניסים. אולי הוא פשוט עייף וכבר אין לו כח אלינו?

דוד170

New member
ל---gilad_no אתה מקרב אבל חסר עוד

הרבה מאוד. צריך נס שמראה שאתה שולט על העולם . ועל הטבע . כמו מכת חושך שלושה ימים. ולא נס כזה. וצריך שתהיה עדות של הרבה אנשים שמסכימים שהם ראו אותך עושה את הנס. צריך סיפור דומה לסיפור יצאית מצרים ומתן תורה.

gilad_no

New member
בבקשה:

אני אביא לך כמה חברים שלי שיעידו שגם הצלחתי להרים בניין באוויר ולסובב אותו לפני שהחזרתי אותו למקום. זה יספק אותך? תתחיל לסגוד לי מעכשיו? דוד, תגיד לי משהו, אתה מאמין שישו הלך על המים?

דוד170

New member
זה לא מספיק כמה חברים צריך

מיליוני אנשים. וגם לא מספיק להרים בנין צריך חושך שלושה ימים. צריך להראות שאתה שולט על העולם. יש-ו לא אמר שהוא בורא העולם. אין ספר בעולם שכתוב בו אני בורא העולם וכו´ .

gilad_no

New member
מליוני אנשים?

בני ישראל לא מנו מליוני אנשים בתקופה ההיא. ואיך זה שהמצרים, שמנו הרבה יותר מבני ישראל ונכחו ב"ניסים" הנ"ל, לא זוכרים מאומה ורק אנו, אומה קטנה של סהרוריים שהלכו במדבר יותר מידי וקיבלו מכת שמש, זוכרים את ה"ניסים" המדהימים הללו?

דוד170

New member
מספר האנשים לא מפריך את הראיה.

אבל כתוב בפרוש שהיו שם 600 אלף איש מלבד נשים וטף. המצרים גם מאמינים בתורה שלנו. וגם מאמינים במעמד הר סיני.

pppliat

New member
לאף אחד אין עוד עם מטומטם מספיק

כדי להאמין שזה נכון......

voguemaster

New member
גם אין את זה ביהדות

ולמה אין ?? כי זה כתוב בספר. אתה כ"כ בטוח שיש מישהו שאומר את זה, ורק בגלל שקראת את זה בספר!!! אתה עיוור!!! אם לפחות הייתה לך הוכחה מוחשית... לדוגמא בעוד 2000 שנה לא בטוח שיאמינו שהייתה שואה. מצד שני, לשואה יש הוכחות מוחשיות, לכן אי אפשר לשלול את קיומה. אתה קראת בספר שאלוהים אומר שהוא בורא עולם. ומפה אתה כבר קובע שזה נכון. אתה מבין שאתה עיוור ??

דוד170

New member
כי אני ראיתי ניסים גלויים שכל מי שה

שהיה רואה אותם היה בטוח שאין ספר דומה. אם תחזור בתשובה תראה גם אתה. ועובדה היא שאין ספר.

voguemaster

New member
אתה ילד קטן

אתה ראית ניסים ? איפה ? למה שאני אאמין לך ? אני טוען שאתה שקרן. ואתה יודע מה ? גם אם נניח והייתי מאמין לך, הניסים שראית שוים לתחת. אתה בעצמך אמרת שהניסים צריכים להיות בסדר גודל של הניסים שאירעו בהר-סיני ויציאת מצרים. מאחר ולא היו כאלה בתקופת החיים שלי אני מניח שגם לא ראית כאלו, אז תפסיק לקשקש. לא ראית ניסים, לא ראית מישהו שאומר שהוא בורא עולם וכולם מאמינים לו, אלא קראת על זה בספר, ופה הבעיה שלך. אתה בטוח שהספר נכון. אתה מרגיש את הקב"ה כ"כ עד שאתה לא יודע שהמוח שלך משקר אותך. אתה אפילו לא מודע לזה. יש אינספור מיתולוגיות. תתכחש לזה כמה שתרצה, זה לא יעזור.

oren*

New member
ספר לנו על הניסים האלה, בוילר170

איזה נס ראית מאז שחזרת בתשובה? העם היהודי הוא אימפריה? הכלכלה פורחת? המצרים נחרבו? הרומאים כבר לא קיימים? אפשר לעבור לגור ביוון? אין איום מוסלמי במזרח התיכון? איזה נס ראית בוילר170? 615 יהודים נרצחו בשנתיים האחרונות, זה נס מבחינתך בוילר170? ולפני חמישים שנה, שישה מיליון יהודים, הזריקו להם תמיסת מלח בעיניים, אנסו ילדות בנות עשר, חתכו נשים בהריון, שרפו, גילחו, קברו בחיים, זה נס מבחינתך בוילר170? איפה הניסים? איזה ניסים? הרבנים שלך פוחדים לצאת מהבית גם עם שמירה הדוקה של השב"כ, שעה שהמנהיגים המוסלמים והנוצרים מסתובבים להם בהנאה בכל העולם במכוניות שרד מוקפים עדת מעריצים. ניסים ונפלאות רואה בוילר170 וכל השטויות האלה נגלות רק למי שחוזר בתשובה - קשקושיאדה אלילית של שבטים אפריקאים.

דוד170

New member
ל--oren. תראה בקישור למטה

באתר הזה בצד שמאל הכנס להודעה ניצחיות עם ישראל ותראה הרבה יותר צרות שיו לעם ישראל בכל דור ודור. ולמרות כל הצרות והרצון של הגויים להשמיד את עם ישראל עם ישראל לא הושמד. זה לבד נס שלא מפסיק בכל דור.

voguemaster

New member
נס ???

כל שאר אומות העולם מתחזקות, מתרבות, ואנחנו נשארים אחוז קטן ומועט, אנחנו במצב עלוב מכמעט כל בחינה אפשרית ואתה אומר שזה נס. אנחנו לא היחידים ששרדו למשך כמה אלפי שנה, אנחנו רק שורדים יחד עם כל השאר שגם להם יש את היכולות לשרוד. אין קשר לנס. וגם אם היה, מי אמר שבגלל זה צריך להתחיל להאמין באלוהים ? מה הקשר ?? LOL

pppliat

New member
היתה לי כלבה שקראו לה נס...

בגלל שהיא באה בחנוכה... היא מתה לפני כמה שנים. נו טוב לא קשור. סתם ניזכרתי....

פלסטיק

New member
אני ראיתי ניסים גלויים

ראיתי את דייויד קופרפילד עף באויר ומעלים קרון רכבת אבל הנס הכי גדול שלו זו קלאודיה שיפר - מי שלא מסכים איתי שיקום.

דוד170

New member
ל---voguemaster

" את זה, ורק בגלל שקראת את זה בספר!!! אתה עיוור!!!" ת. לא בגלל שזה כתוב בספר . אלא בגלל . שיש נבואה בספר התורה שלא יהיה עוד ספר דומה, ובאמת אין ספר דומה. ", לשואה ישהוכחות מוחשיות, לכן אי אפשר לשלול את קיומה." ת. אין הבדל בין כל הוכחה של השואה אפשר לביים אבל יום הזכרון לשואה אי אפשר לביים לכן עושים זאת בכדי להוכיח לדורות הבאים שהייתה שואה. כך יש חג מצות וחג מתן תורה בכדי להוכיח שהיה יציאת מצרים ומתן תורה.

zazaza

New member
עכשיו אתה גם מכחיש את השואה.

"אין הבדל בין כל הוכחה של השואה אפשר לביים אבל יום הזכרון לשואה אי אפשר לביים לכן עושים זאת בכדי להוכיח לדורות הבאים שהייתה שואה. כך יש חג מצות וחג מתן תורה בכדי להוכיח שהיה יציאת מצרים ומתן תורה." --- אתה חתיכת מטומטם, אפשר לביים את השואה ?! ניאו נאצי עלוב - על מה אתה מדבר ?! דוד - אתה לא יהודי !!! אתה לא יהודי !!! אתה נוצרי ניאו נאצי !!! כנראה נשלחת לכאן כדי לגרום לשנאה עזה נגד הדת, אתה בכלל נוצרי וכל מה שאתה רוצה זה להכחיד את היהדות.

למעלה