שאלה בכמותית

aaa750

New member
שאלה בכמותית

עם החנות ספרים, ספר בישול עולה 70, ספר אחר 40 ואם קונים במעל 200 ש"ח מקבלים ספר מתנה הקונה יצאה עם 4 ספרים מה לא יכל להיות מס ספרי הבישול אותו היא קנתה?

idanmn1

New member
איפה ארבעת התשובות?

שאלו פה "מה לא יכול להיות מספר ספרי הבישול" - יש המון אפשרויות למצבים שלא יתכנו. תעלה את התשובות.

לא בקשר לזה ספציפית אבל אל תגיד

בטוח לא, זה יתנקם בך... בקשר לשאלה הזאת עד כמה שאני זוכר מקבלים ספר בישול בקניה מעל 200 שח ולא סתם ספר, די נדפקתי עם הזכרון שלי כבר שלשום אבל בזה אני די בטוח... נעבור על כל האפשרויות בהנחה שמקבלים ספר בישול בקניה מעל 200 ספר אחד- לא אפשרי אם היא קונה אחד זאת אומרת שהיא הייתה צריכה לקנות שלושה ספרי ימוד לכן 250 שח לכן ספר בישול נוסף היא תקבל שני ספרים- אפשרי לפי הדוגמה הנ"ל שלושה- יוצא 190 שח יחד עם עוד ספר לימוד ככה שלא מוסיפים לה

aaa750

New member
.................כנס

לא שאלו עם כמה ספרי בישול לא יתכן שהיא יצאה...אלא כמה ספרי בישול לא יתכן שקנתה... כך שאיזה ספר היא קיבלה כשקנתה מעל 200 לא משנה לענייננו

Telperion

New member
אם זה הניסוח המדויק

התשובה היא 4. אם היא הייתה קונה 4 ספרי בישול, היא הייתה מגיעה ל-280 ש"ח ומקבלת ספר נוסף ואז יוצאת עם 5. כל שאר התשובות אפשריות.

Telperion

New member
בעצם גם 2 לא אפשרי

כנראה שזה לא הניסוח הנכון.......... :/

aaa750

New member
השאלה היתה

השאלה היתה כמה ספרי בישול לא הגיוני שהיא קנתה לא עם כמה ספרי בישול לא הגיוני שהיא לא יצאה ולכן...אופציות 1 ו3 אפשריות....

aaa750

New member
אנגלית ומילולית מהמועד האחרון.פליז!

היי לכולם האם מישהו במקרה זוכר שאלה בפרק אנגלית השלמת משפטים שאחת האופציות היתה commodily שאלה נוספת עם האופציה habitant ועוד שאלה אם האופציה reverted אני לא זוכרת את מספר השאלות לאותו הפרק, אני רק יודעת שבהשלמות משפטים היו אלה 4 שאלות קשות במיוחד ומקווה שזה היה הפיילוט, אשמח אם למשהו יהיה מושג, ועוד יותר אשמח אם הוא יאמר שזה אכן הפיילוט אהה..זו היתה החוברת הצהובה ועוד משאלה בעברית......השאלה עם האופציה נחה דעתו....האם זו התשובה? או כלה ונחרצה....כי חיפוש בגוגל הראה לי שהתשובה היא כלה ונחרצה...

Telperion

New member
ככה

לגבי האנגלית, לא זכורות לי שלוש המילים שכתבת, והיו לי רק שני פרקי אנגלית. לגבי העברית, התשובה הייתה כלה ונחרצה לפי מה שאני זוכר (ההקשר היה שהוא נחוש בדעתו).

בז שנות

New member
השאלה הייתה

ספר שקר כלשהו עולה 70 וספר בישול עולה 40 ידוע שאם קונים מעל 200 ש"ח מקבלים ספר בישול!! מתנה.. מה לא יכל להיות מס ספרי הבישול אותו היא קנתה אם ידוע שהוא קנה 4 ספרים? 1) 1 2) 2 3)3 4)4 אני סימנתי 2

Telperion

New member
אני רק זוכר

שסימנתי 1, ושהשאלה הייתה לגבי מה שהיא יצאה איתו ולא מה שהיא קנתה. אבל מה עולה 70 ומה עולה 40? זה משנה את כל השאלה. והאם היא קנתה ספרים משני הסוגים או שהיא יכולה לקנות 4 ספרי בישול???

למעלה