שאלה בורה לגמרי :-X ...

Octavarium

New member
עצם זה שרשמת "תיקון"

זה כבר אומר שאני טועה, לא? ומסתבר שאני לא, כי אף אחד לא החליט שפה דיאז עושים כמו שאתה רשמת. תפסיק לחשוב שמה שאתה יודע הוא נכון. ואדון loomer4 אתה חתיכת צבוע.

Octavarium

New member
כי אתה מצדד בו

אבל רושם את זה בקווים כלליים... תכף תגיד לי ש"תתבגר כבר" זו לא התנשאות

Octavarium

New member
אהה וכן

"תתבגר כבר" אני חושב שאתה לא מכיר הרבה מילים אחרות, הא? תקשיב, יוני. אתה סתם ילד קטן ומושתן, אני יכול ללמד אותך דברים שלא חשבת שקיימים, לא רק במוזיקה אלא גם ביחסי אנוש (תתפלא) וגם באיך להיות בן אדם בוגר. אתה יודע? לפני השרשור הזה תפסתי ממך אחד כזה, עכשיו הוכחת לי שטעיתי

Y036

New member
אחי

אני לא צבוע ולא מצדד באף אחד, אין לי מה להגיד על הויכוח שלכם. אבל להגיד " אתה סתם ילד קטן ומושתן, אני יכול ללמד אותך דברים שלא חשבת שקיימים" ואז להגיד "לא רק במוזיקה אלא גם ביחסי אנוש" זה מוגזם :\

Y036

New member
ולטובת הפורום, כדאי למחוק את הקטע הזה בשרשור

Octavarium

New member
בשבילך ציטוט

"כשהופכים אקורד לסוויפ לא מנגנים אותו בדיוק כמו האקורד." אתה רשמת פה בד"כ? רשמת פה במקרים מסויימים? רשמת פה איזה משו שיגרום לכך שתהיה לך בכלל זכות לומר שאני קורא קריאה סלקטיבית? אני חושב שאתה אפילו לא יודע מה זה אומר.

The Lethe River

New member
../images/Emo140.gif

"כל מה שאמרתי שלא מנגנים סוויפ (
בד"כ
)באופן שבו הצגת, אלא באופן שאני הצגתי." מעבר לזה שהבן אדם בסרטון לא ניגן סוויפ באופן שבו הצגת, אלא וראיציה שונה שכן מתאימה לניגון סוויפ. ולומר לך להתבגר זה לא התנשאות. זו תגובה הכי לגיטימית שאפשר לתת ביחס לרצף התנפחויות האגו שהרצת פה. אז כן, למה לא, בוא תלמד אותי על יחסי אנוש.

metallica4ever

New member
(אוקטבריום) לא אלמד אותך כלום

אבל שים לב שבוידאו הוא מנגן סוויפ 6 מיתרים בצורת E בלינק השני לפחות. וחוץ מזה, ההודעה הראשונה ש"תיקנת" אותי, לא היה שם שום בד"כ... תפסיק לחשוב שאתה כזה צודק

The Lethe River

New member
הנה, בישבילך.

"בסוויפ *קלאסי*
בד"כ
מנגנים מהמיתר המחישי ומעלה, עד למיתר הראשון, ובד"כ משתמשים באקורדים מהופכים." וחלאס, נמאס לי מהוויכוח האידיוטי הזה. לילה טוב.

Octavarium

New member
אבל אני דיברתי על סוויפ קלאסי?

דיברתי על סוויפ על הטכניקה אתה בא ורוצה להראות כמה גדול יש לך (או לחילופין, כמה אתה חושב שאתה יודע) ועוד אתה אומר שאני זה שניפח פה את האגו... לא סתם שכולה ציינת איזה פרט, שולי לשרשור, גם באת בגישה של "לתקן" אותי. אני זה שמתפח את האגו פה, נכון?

metallica4ever

New member
אני יורה לכיוון ממנו מגיעה האש

כשאני רואה פה חד צדדיות לא מוצדקת, אני מציין את זה. אני לא שומר דברים בבטן.. לדעתי כל הקטע הזה של תפסיק להתנשאות זה צביעות אחת גדולה. רשמתי את מה שאני באמת חושב, למי שיש בעיה עם האמת שלא יקרא

The Lethe River

New member
בסולו השני

הוא עושה בסוף שני סוויפים קטנים כאלו.. דוגמא טובה יותר זה הסולו הראשון

em AllיKill

New member
אני מדבר על הסולו שמתחיל בדקה ה-1:36

תגיד לי אם זה הסולו שאתה מדבר עליו.

Mr MAG

New member
לא.

שרד - קיצור של shredding שזה בתרגום חופשי גריסה\הריסה. זה פשוט כינוי לנגינה שהיא בעיקרה טכנית ומתרכזת ברובה על מהירות הנגינה (טכניקה זה לא תמיד מהירות). זה נקרא ככה כי זה כאילו שהנגן "קורע" את הגיטרה מהורב מהירות. סוופינג - sweeping או economy picking זו טכניקה שמאוד נפוצה בנגינת מטאל מהיר אבל זה ממש לא מחייב ויש סוופים בכל סגנון. הרעיון הוא פשוט נגינה של רצף תווים מסוים כאשר פורטים על כמה מיתרים אחד אחרי השני באותו הכיוון. זה יכול להיות פשוט פרוק של אקורד, שיורדים ועולים בו, וזה יכול להיות קטע מורכב שכולל לגאטו למשל. ההבדל בין סוויפ ל strumming הוא שבסוויפים כל תו נשמע לבד, כלומר לא נותנים לשאר התווים להשמע, אלא אחד בכל פעם. בstrumming שיותר נפוץ בתור פריטה של אקורדים, נותנים לצלילים הקודמים להמשיך לנגן. לסיכום סוופינג זה כשמנגנים על רצף של מיתרים אחד אחרי השני, כאשר בכל אחד פורטים פעם אחד באותו הכיוון ושומעים בכל פעם רק מיתר בודד (ככה שסוויפ הוא מונופוני).

למעלה