רשימת החלומות

Inimi

New member
זה היה אמור לקרות ב-2007

אבל בגלל שהייתי נארוטארדית קטנה וחמודה, רק אחותי עשתה יורי ואני עשיתי איטאצ'י מסריח D: פעם הבאה אני אתקן את זה XD אבל בלי אחותי כי היא די פרשה מכנסים

innocence

New member
מצחיק לומר..

אבל תכלס? זה מה שהכניס אותי לקוספליי. קוספליי של ג'יירוק וVK. אני תמיד נקרעת בין הרצון ללבוש שמלות יפות (בכל זאת, אני בחורה) ולבין איזו תלבושת מטורפת של חבר להקת VK, וכנראה שהפחד שלי מלאכזב את עצמי בתור קוספליירית ג'יירוק מנע ממני להגשים את החלום הזה, בינתיים.

TerryKasper

New member
ויזואל קיי! D:

יש גם ג'יירוקרים שלובשים שמלות יפות. למה לא להתחפש אליהם? Mix Speakers Inc למשל, או Antique Cafe... או אפילו מאנה. [בבקשה תסלחי לי על ערבוביה של ג'יירוק, ג'ייפופ ומיודע. אני לא בקיע במושגים האלה]. ולמה שתאכזבי את עצמך?

innocence

New member
כי לרוב הם לובשים לוליטה..

ולוליטה מבחינתי זו לא תחפושת. פעם רק רציתי לעשותק וספליי למאנה, אבל עכשיו זה מרגיש לי מוזר, כי לוליטה אני לובשת כל הזמן, ואני לא רוצה להוציא לזה עוד יותר שם של תחפושת (למרות שאני יודעת שלעשות קוספליי ספציפי לדמות זה אחרת מאשר ללבוש רק את השמלה, למשל..). היו לי תיכנונים להתחפש לגאקט בפורים הזה, אבל מסיבות שונות החלטתי לדחות את התחפושת של חנוכה וללבוש אותה בפורים, ואני שמחה שעשיתי את זה כי משמ לא היה לי זמן וכסף לתחפושת חדשה XD למה אני אאכזב את עצמי? כי אני פרפקציוניסטית ומאוד מאוד (מאוד) ביקורתית כלפי עצמי.

TerryKasper

New member
פרפקציוניזם זו לא סיבה לויתורים,

לא כשהיא יכולה לשמש כדרייב ללעשות דברים טוב יותר. ולגבי הלוליטה- מה, לא. חוץ ממאנה ואיה בזמני סייקו~לה~שמו אני לא זוכר קרוס-לוליטות בג'יירוק. לא כאלה שהן לפי-הספר, לפחות. ואני מניח שכשאת אומרת לוליטה את מתכוונת בפאן הקלאסי ולא השפעות... הינה נגיד איה של עכשיו, במיקס ספיקר'ז - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0e/Mixspeakersinc102008.jpg ופה לבד - http://4.bp.blogspot.com/_nQ7SGw-FPQo/SXhGD95W9NI/AAAAAAAAAz8/RG8y4ct4zzE/s320/Aya.JPG

innocence

New member
תודה על ההצעות:)

אבל אם אני אעשה קוספליי ג'יירוק זה את הגרסאות הפחות מקושקשות ופופיות והיותר רציניות ו"אפלות" P: פשוט כי זה יותר הסגנון שלי. גם לאיה יש אוזניים גדולות >> מאנה, היזאקי בוורסאי, שיניה המתופף של דיר אן גריי (ועוד רבים וטובים שכן כמעט בכל להקת VK ש"מכבשת את עצמה" יש בחור בשמלה XD), יש המון לוליטה בVK. אבל אני אמצא משהו.. יום אחד. אבל מבאס אותי שאף אחד לא יכיר אותי.

WayToDawn

New member
וורסאי!

זו להקת VK עם בגדים מדהימים! אם היה בי משהו אפילו קרוב לזה במראה אני הייתי מתלבשת על קוספליי להיזאקי

innocence

New member
אני גם לא קרובה לו במראה..

אבל הולכת לראות אותם עוד פחות מחודש בטוקיו P:

innocence

New member
אני אחזור עם תמונות!

או לפחות אני מקווה שיתנו לצלם שם.. אין לי מושג איך כל היפן הזה עובד @_@

innocence

New member
הוא כבר סיסמא..

אני מרגישה אבודה בכל הנוגע ל"מה לעזאזל עושים". כבר יש לי כרטיסים ומקומות לינ הוכל הדברים האלו, אבל מה עכשיו? איך מתכננים טיול?

רק 4

בינתיים
ולא נראה לי שאני אצליח לעשות את כולם... אבל מותר לחלום >; 1. Nura Rikuo - Nurarihyon no Mago (פאה X_O) 2. Onna Yuki - Nurarihyon no Mago (פאה2 X_O) 3. Haydee Tebelin - Gankutsuou (לצבוע בד... הממ. כן.) 4. Juvia/Luvia Loxar. קיץ קיץ קיץ ^^~

Inimi

New member
!!!!!!!!

1) הדמות השלישית שלך - חברה שלי מארה"ב התחפשה אלייה והיא באמת התחילה לצייר על בדים זה ממש יפה ;A; 2) ג'ווייהה אומג אני כ"כ הולכת להתחרפן עלייךךךךךךך אעההה

למעלה