יותר מדי דמויות ופחות מדי כנסים. XDD
אין לי תמונות של הכל כי אני לא סגורה על גירסאות... אז שמתי רק מה שאני סגורה עליו ואת השאר כתבתי. D:" טאיגה מטורהדורה- כנראה במפגש? תלוי אם יהיה לי תקציב לפיאה. קורו מ+אנימה- אני מתכננת כבר מלא זמן וגם כבר יש לי כנפיים. סאקורה- יש מליון גרסאות שהייתי רוצה לעשות. XD כנראה שאני אעשה בפורים הקרוב את השמלה בצד ימין~ מאקה מסול איטר- את הגירסה הרגילה, ולא אכפת לי שעשו. D:" אאוריקה מאאוריקה סאבן- כנ"ל שאורן מטסובאסה- 33> היקארו מMKR. (אבל רק אם יהיה לי קאסט של עוד 2 בנות)- יש הרבה גירסאות, אני הכי רוצה לעשות את הגירסה המסובכת והמגניבה, זאת עם השיער אדום זו היקארו היקארו מאנג'ליק ליירס לא סגורה על גירסאות עדיין- אליס מפאנדורה הארטס- בגלל שהיו 2 גירסאות בכנס, אני אעשה גירסה שעדיין לא עשו, עדיין לא החלטתי איזו. (אני חלק מהקאסט שיהיה בקיץ) קובאטו- או שאני אעשה קימונו או שמלה. לא החלטתי עדיין. XD יופיאה מקוד גיאס- כבר עשו בערך את כל הגירסאות בארץ. XD אז אני לא יודעת איזו לעשות. אולי אני אעשה משהו שכבר עשו. קארין מקאמיצ'אמה קארין- אחת מהשמלות... שיצו מקוד גיאס שוב- גירסה שעדיין לא עשו... מיוקי ממיוקיצ'אן אין וונדרלנד- ולהידחף לאנשים לתמונות. D: מיקאן מגאקואן אליס- עם שמלה כולשהי או המדים החדשים~ מוג מפאינאל פנטזי- משהו שרציתי לעשות מלא זמן. 3: ויש מלאאאאאאאאא דמויות של קלאמפ שהייתי ממש רוצה לעשות... (צ'י, פאי, יוקו, ועוד. XD)